Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

kızlarrrrrrr süpersiniz ya buse fotoş çok güldürdünüz beni
sen niye güldün tatlım anlayamadım. yani bugün öyle çok şeye güldüm ki bnde karıştırdım :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: en çokta busenin kocasının yorgunum demesine çok güldüm :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

ay ebnd eona güldüm ve senin yorumlarına kuzummm

aaaaaaaaaaaaa kızlar walla çıkın ortaya klava: bak yoksa fena olacak. çoooooooook sıkıldım ben yaaaaaaaaaaaa

nurten nasılsın canım sen sorununa yanıt bulabilmişmiydin.

iyim canım sen nasılsın
evet en yakın zamanda attara gidip
hayıt alacam bende ogluma
yemek yaptım birlikte yedik akşamda babamız geliyo biraz heycanlıyız canım
sen nerelerdesin ben yyazana
kadar sen cıktın mı yoksa

walla çok yorgunum yine çok yoğun bir gündü. oğlunun adı ney nurtencim. haır çıkmadım buralardayım da zaman zaman kapatıp tekrar açıyorum. malum iş yerindeyim.

iyiyim canımm pek değil ama gecen haftaki gibide değil bu hafta okuyorum sizi ama yazamıyorum

ayyyyyyyyy kıyamam sana olumunekankayizsmile

tualinaaaaaaaaaaaaaaa nasılsın bebeğim

canımsın sen ya yerim seni seni okumak bile güzelll

nurten36 nasılsın canımmm

busecan dememkii kimsecikler olmuyor (

fatooo kim hamileymiş canımm ateş topiğindee

mısracım yoğun galiba yok baksana

niahl toplantıdan çıkamdıı bende geçmişi okuyamdımm

sağoll canımm ay sinir etmeye başladı bu ay gene beni ne dr gider ne içer ne yapar :roflol::roflol: ne bu beee at gitsin bunun şeyinide kendini de dermişim :roflol::roflol:

ayyyy bencede haklsın at şeyini hpt_honeyin dediği gibi at şey,ni balkondan aşağı kurtlar kuşlar yesin nasıl olsa bir mokk beceremiyorlar ayyy bende atayımm batriiii:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…