sen niye güldün tatlım anlayamadım. yani bugün öyle çok şeye güldüm ki bnde karıştırdım :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: en çokta busenin kocasının yorgunum demesine çok güldüm :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:kızlarrrrrrr süpersiniz ya buse fotoş çok güldürdünüz beni
sen niye güldün tatlım anlayamadım. yani bugün öyle çok şeye güldüm ki bnde karıştırdım :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: en çokta busenin kocasının yorgunum demesine çok güldüm :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
sen nasılsın işlerin hafifledimiay ebnd eona güldüm ve senin yorumlarına kuzummm
sen nasılsın işlerin hafifledimi
nurten nasılsın canım sen sorununa yanıt bulabilmişmiydin.
iyim canım sen nasılsın
evet en yakın zamanda attara gidip
hayıt alacam bende ogluma
yemek yaptım birlikte yedik akşamda babamız geliyo biraz heycanlıyız canım
sen nerelerdesin ben yyazana
kadar sen cıktın mı yoksa
iyiyim canımm pek değil ama gecen haftaki gibide değil bu hafta okuyorum sizi ama yazamıyorum
kızlarrrrrrr süpersiniz ya buse fotoş çok güldürdünüz beni
valla yaa rolleri değiştik geçen bi tavır takındım yola geldi adam her aymı yapcazz yanı aynı olayı aaaaaaaaaaa:roflol::roflol: yorgunken nasıl yapayım diyo banane kaçırcak günlerimi zaten bu ay çok ağırdan çalışıyoz :roflol::roflol: yumurtlama günlerim 22-28 temmuz arası 2 günde bir 13. gün de ve 16. günde denk getircem inşş
canımsın sen ya yerim seni seni okumak bile güzelll
nurten36 nasılsın canımmm
busecan dememkii kimsecikler olmuyor(
fatooo kim hamileymiş canımm ateş topiğindee
mısracım yoğun galiba yok baksana
niahl toplantıdan çıkamdıı bende geçmişi okuyamdımm
sağoll canımm ay sinir etmeye başladı bu ay gene beni ne dr gider ne içer ne yapar :roflol::roflol: ne bu beee at gitsin bunun şeyinide kendini de dermişim :roflol::roflol:
ne olmuyorr anlamadım ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?