ben geldimmmm
nurten36 nasılsın canımmm
busecan dememkii kimsecikler olmuyor(
fatooo kim hamileymiş canımm ateş topiğindee
mısracım yoğun galiba yok baksana
niahl toplantıdan çıkamdıı bende geçmişi okuyamdımm
ayyyy bencede haklsın at şeyini hpt_honeyin dediği gibi at şey,ni balkondan aşağı kurtlar kuşlar yesin nasıl olsa bir mokk beceremiyorlar ayyy bende atayımm batriiii:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
hoşgeldin canıııııııım
hoşbuldumm
ateş topiğinde deniz hamileymiş
evet atalım gitsin yahu yesin köpekler :roflol::roflol::roflol:
sezennnnnnnnnnnn canım ne haberr şeftalim nasıll sulu sulu yerim onu eee arık şefatlilktende çıkıyor değilmii
serpilim oğlumun kraliçe teyzesi
iki gündür oğlumun hareketlerini hissediyorum..hele dün akşam resmen tekme attı acayip mutlu oldum çok güzel bir duygu hepiniz yaşayacaksınız inşallah..inşallaaaaaaaaah.
iki gündür oğlumun hareketlerini hissediyorum..hele dün akşam resmen tekme attı acayip mutlu oldum çok güzel bir duygu hepiniz yaşayacaksınız inşallah..inşallaaaaaaaaah.
kızlar benim içinde çok yoğun çok yorucu bir haftaydı inaın mahvoldum bir daha böyle bir hafta yaşamak istemiyorum ben
kızlar benim içinde çok yoğun çok yorucu bir haftaydı inaın mahvoldum bir daha böyle bir hafta yaşamak istemiyorum ben
aaa sevindim daraısı başıumızaa aminnnnnnnnnnnn ateş dercesi kaç kaç derceyle kalmışş
canım kıyamam sana inş karşılığını çok güzel alırsınn
bu hafta pek güzel aldım karşılığını birtanem 5 milyar çarpılarak :))))))))))
iyim serpilcim sen nasılsın fatoşcum
oglumun adı arda mert
şimdi oglum kolundan cekiştiriyor
biz parka gidiyoruz hanımlar kendinize iyi bakın
iyim serpilcim sen nasılsın fatoşcum
oglumun adı arda mert
şimdi oglum kolundan cekiştiriyor
biz parka gidiyoruz hanımlar kendinize iyi bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?