Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

evet atalım gitsin yahu yesin köpekler :roflol::roflol::roflol:

sezennnnnnnnnnnn canım ne haberr şeftalim nasıll sulu sulu yerim onu eee arık şefatlilktende çıkıyor değilmii

serpilim oğlumun kraliçe teyzesi
iki gündür oğlumun hareketlerini hissediyorum..hele dün akşam resmen tekme attı acayip mutlu oldum çok güzel bir duygu hepiniz yaşayacaksınız inşallah..inşallaaaaaaaaah.

ilknurdemir hoşgeldin eflatun rengi nasıl yapabildin bizde belanay var o kırmızılı ama o kk dan kart almış üyemiymiş neymiş ondan o kırmızı renkli senin eflatun

iki gündür oğlumun hareketlerini hissediyorum..hele dün akşam resmen tekme attı acayip mutlu oldum çok güzel bir duygu hepiniz yaşayacaksınız inşallah..inşallaaaaaaaaah.

maşallahh sezennn sevindim iyileşmenede

boshayallersmile

maşallhhhhhhhhhhhhhh yerim onun ilk tekmesini çok heyecanlı olmuştur ayyyy yerimm şimdii senin elin sürekli orada olur maşallhh Alalhım nazarlarından korusunnn canımŞeniz

kızlar benim içinde çok yoğun çok yorucu bir haftaydı inaın mahvoldum bir daha böyle bir hafta yaşamak istemiyorum ben

kızlar benim içinde çok yoğun çok yorucu bir haftaydı inaın mahvoldum bir daha böyle bir hafta yaşamak istemiyorum ben

ALLAH YAŞATMASIN BİR DAHA BÖYLE KÖTÜ BİR HAFTA CANIM

AMAN DA MAŞALLAH

aaa sevindim daraısı başıumızaa aminnnnnnnnnnnn ateş dercesi kaç kaç derceyle kalmışş

BİLMEM SORMADIM :uhm:

iyim serpilcim sen nasılsın fatoşcum
oglumun adı arda mert
şimdi oglum kolundan cekiştiriyor
biz parka gidiyoruz hanımlar kendinize iyi bakın

fatooo ben akşam ateş topiğini incelerim bu ara ofiste takılıyorum sakinleşmek anlamında o ara aşağı mahlle yukarı mahlelle geziniyorum eeee yanii iyide oluyor canım sizler yok olunca geziniyorum sokakaklarıı

iyim serpilcim sen nasılsın fatoşcum
oglumun adı arda mert
şimdi oglum kolundan cekiştiriyor
biz parka gidiyoruz hanımlar kendinize iyi bakın

iyiyim canım sağol. oğlunun adıda pek güzelmiş maşallah benim alt katımda oturan komşumda hamile 7 aylık oğlu olacak inşallah oda mert koyacak bebeğin adını. parkta dikkat et arda merte düşmesin.

serpil yaaaaaa ateş topiğindeki denizin neden kaç derece ile hamile kaldığını sordun anlayamadım. her kadında farklı olmazmı :uhm:

birde ben ne yaptım biliyormusun serpil
:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…