ay evet aşk yazı olsun tadını çıkaralım hihoyyytherşeyin:teytey::teytey:kumsalım evettttttttttttttttttt yazın tadını çıkartacağızzzzz aman birdahamı dünyayya geleceğiz yiyip içip keyfimize bakalım zaten diğer tedviler kışın daha iyi sonuç veriyor bu yaza aşk yazı olsun :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
iyi eğlenceler mısracımCanlar ben eşimle sinemaya gidiyorum.
Eyvah eyvah ı izleyip biraz gülelim.
Dönüşte yanına geleceğim iyi sohbetler
kızlar herkeze slm yoğun bir hafta sonu geçirdim yatılı misafirlererim vardı v.s geçmişi birazcık okudum umarım herşey yolundadır
kızlar dualarda hızlanalım malum 3 aylara girdik daha bir makbul olur okunanan dualar yasinimizi bitirince başka dualara başlayalım bari 3 ayları güzel geçirelim ne dersiniz hadiii kocapopolarınızı kaldırın biraz olmazmı :))))
kumsal aklım sende birde busecamda fatoözelde aşılma oluyor ezanlar okunuyor yarbbim yardımcısı olsun
fatoşşşşş canımmmm dularım senınle bu sefer olucak içini ferah tut senherkese günaydın arkadaşlar. öğlene kadar yokum. bugün aşılama yaptırmaya hastaneye gidiyorum. lütfen bana dua edin.
kumsalcığım kırmızılar gelirsede üzülmüycez sevinicez hayatım çünkü sağlıklıyız. Rabbim bu ay vermezse bir dahaki ay verecek diye düşünücez.
buseciğim inşallaaaaaaaaaaaaaaaah senden müjdeli haber bekliyoruz.
serpilciğim 1 adet yasin okudum lütfen listeye eklermisiniz.
hepinizi kocaman öpüyorıumolumunekankayizsmile
serpil fataoşun belli değildi bu gun mu aşılaması ayyy allahım bu sefer dualarımız ona inşallah rabbım
kumsalcim iyi canım iş güç arara girmeye çalışıyorum malum pazartesi
busecan35 ne durumdasın şimdi geçmişi okumya kalkarsan işimiz uzara ben birazdan çıkıcamm ne alamdesin dün aklım sendeydi
maşallah 326 kaldıYASİN-İ ŞERİF (500)ADET
بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم
belenay...............4
nihal..................34
serpil.................80
kumsal---------------1
çılgınkız........
loveli...........
zerdal..............2
busecan..............20
efnanim.............. 8
aylint..............
elifda...........2
masal0663............2
tosti.................... .1
gizemm79........... .3
neşemeşe.............11
hpt_honey.............2
ebrar42..................2
fatoözel..................2
toplam ..............174nazar:
ay serpilcim valla hiç belirtim yok anlamadım gelmedi de regl lovelı baktı 16. günden çltüğümden 32,güne kadar bekle dedi 17 sine kadar
cmtsi çalışma yaptık vajınamdan kremsi akıntı geldi ve ben adetime 1 hafta kururum ateşimde 36,5 da hala düşmedi
önce tabı loveli hamılelik olabılır dedi ama tabı 16.günden ölçtüğümden 32. güne kadar bekle bence dedi bekliycem bakalım
ateşinin düşmemmesi iyiye işaret canım dur bakalım hayırlısı olur inşallhh ya o krem gibi akıntı bendede var nedir anlamdık kumsaldadda mısradad aylintde var biz hayıt kullanıyoruz ona bağlıyoruz bu akıntıyı bekleyelim bakalım canım inşallh müjdeyi versirsin canım yasinlerini ekledim allah kabul etsinl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?