Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

ay evet aşk yazı olsun tadını çıkaralım hihoyyytherşeyin:teytey::teytey:
Canlar ben eşimle sinemaya gidiyorum.
Eyvah eyvah ı izleyip biraz gülelim.
Dönüşte yanına geleceğim iyi sohbetler
iyi eğlenceler mısracım
kızlar herkeze slm yoğun bir hafta sonu geçirdim yatılı misafirlererim vardı v.s geçmişi birazcık okudum umarım herşey yolundadır

hoşgeldin canım nasılsın

evet mubarek aylarda dahada rahatlıyo insan okuyunca bende okuyunca daha huzurlu oluyorum ayrıca bende arapça bilmiyorum türkçeden dikkatli dikkatli okuyorum

serpil fataoşun belli değildi bu gun mu aşılaması ayyy allahım bu sefer dualarımız ona inşallah rabbım

kumsalcim iyi canım iş güç arara girmeye çalışıyorum malum pazartesi

fatoşşşşş canımmmm dularım senınle bu sefer olucak içini ferah tut sen

serpil fataoşun belli değildi bu gun mu aşılaması ayyy allahım bu sefer dualarımız ona inşallah rabbım

kumsalcim iyi canım iş güç arara girmeye çalışıyorum malum pazartesi

canım evet belli değildi bugünmüş öyle mesaj yazmış canım inşallhh rabbim emeklerini boşa çıkartmaz ikinci aşılması malum aşılamlarda ilki genelde negatif 2 ci poiztif oluyor inşallhh pozitif alır sonucunu

slm canlarım nasılsınızz ay bugün çok yoğunum yaa patron sabahtan burdaydı ıyy hala işim var

busecan35 ne durumdasın şimdi geçmişi okumya kalkarsan işimiz uzara ben birazdan çıkıcamm ne alamdesin dün aklım sendeydi

busecan35 ne durumdasın şimdi geçmişi okumya kalkarsan işimiz uzara ben birazdan çıkıcamm ne alamdesin dün aklım sendeydi

ay serpilcim valla hiç belirtim yok anlamadım gelmedi de regl lovelı baktı 16. günden çltüğümden 32,güne kadar bekle dedi 17 sine kadar
cmtsi çalışma yaptık vajınamdan kremsi akıntı geldi ve ben adetime 1 hafta kururum ateşimde 36,5 da hala düşmedi
önce tabı loveli hamılelik olabılır dedi ama tabı 16.günden ölçtüğümden 32. güne kadar bekle bence dedi bekliycem bakalım

maşallah 326 kaldı

ateşinin düşmemmesi iyiye işaret canım dur bakalım hayırlısı olur inşallhh ya o krem gibi akıntı bendede var nedir anlamdık kumsaldadda mısradad aylintde var biz hayıt kullanıyoruz ona bağlıyoruz bu akıntıyı bekleyelim bakalım canım inşallh müjdeyi versirsin canım yasinlerini ekledim allah kabul etsinl

erpil02507 kullanıcısından alıntı Mesajı göster
YASıN-ı ŞERıF (500)ADET

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

belenay...............4
nihal..................34
serpil.................80
kumsal---------------1

çılgınkız........
loveli...........
zerdal..............2
busecan..............20
efnanim.............. 8
aylint..............
elifda...........2
masal0663............2
tosti.................... .1
gizemm79........... .3
neşemeşe.............11
hpt_honey.............2
ebrar42..................2
fatoözel..................2
toplam 174

saol canım benim sizinkileride allah kabul etsin az okudum ev işi vs misafir derken fırsat kalmadı ya hayıt benim ilacımda da var belkide ondandır
bakalım canım senin dediğinde aklımda 18. gün ise oda ayın 3 oluyo daha 11 gün olmuş belirti olmaması nnormal yada regl gecikmesi yaşıycam 3 gün daha sabretcem

busecan35, serpil02507 nasılsınız arkadaşlar kaydirigubbakcemile2

busec,m senden güzel haberler bekliyoruz hayırlısı bakalım ..bu arada tüp bebek yaptıran arkadaşımdan bahsetmiştim ya dün görüştüm kan testi pozitif miş ama her şey 1 ay sonra netleş,ir demiş doktor çok sevindik inş. olumsuz bişey olmaz :Saruboceq:

busecan sabredelim canımbenim birde az okudum çok okudum hiç okuyamdım önemli değil bebbeğim önemli olan kalben okumak bu yeterli canım sayılar birer vesile hımmm demek kullandığın ilaçta hayıt mevcut olabişlr biz yumurtlarımzı kaliteli olduğuna inandık yani yada öyle inananmak istiyoruz bebbeğim bekleylim ozaman şimdi ben çıkmalyım akşam doğru gelirim öptümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…