Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

kızlar biliyormusunuz geçen ayki heyecan tedirginlik yok içimde. sadece biraz merak var tabiki ama gerçekten az bir şey. geçen ay heyecandan ve meraktan kalbim duracak gibi oluyordu nefes alıp vermem zorlaşıyordu.

kızlar biliyormusunuz geçen ayki heyecan tedirginlik yok içimde. sadece biraz merak var tabiki ama gerçekten az bir şey. geçen ay heyecandan ve meraktan kalbim duracak gibi oluyordu nefes alıp vermem zorlaşıyordu.

aynen bendede merak var onun dışında bişey yok ....

kızlar 1,5 kilo vermişim 10 günde dün tartıldım çok mutlu oldum, yürümeye devam durmak yok...:)) aylardır 62 yi görmemiştim hedefim 60 şimdilik...

sende ne belirtiler var tualinam sen neden ateş ölçmüyorsun balım

canım ben bu ay adet tarihi yumurtlama tarihi bile hesaplamadım :)) ateş ölçmek kasar beni uğraşamam kuzum onunla...zaten gün aşırı çalışıyoruz tutarsa tutar...canım her ay ki rutin belirtiler, ağrılar sancılar gögüs hassasiyeti akıntı vs...:1hug:

akıntı ve göğüs şişmesi dışında bende bir belirti yok. ama ben hamile kalmış olamam hiç zannetmiyorum bugün bu ateşle gelmezse kırmızılar yarın mutlaka gelir bence

hayırlısı olsun canım benimmm son adet tarihin ne ?

bnecede kırmızıları görene kadar hep umut var fatoşcuğum...neden umutsuzsun ki canım...allah büyük...

fatoşcum olumsuz düşünüp kırmızıları çağırma :)))

kız çağırmıyorum çağırırmıyım hiç hatta kırmızılar kışt kışt kışşşşşşşşşşt alsanaalsanasmile diyorum

bnecede kırmızıları görene kadar hep umut var fatoşcuğum...neden umutsuzsun ki canım...allah büyük...

bilmiyorum ya. her ay umutlanıp sonra yerlere yuvarlanmak istemediğimden kendimi en kötüsüne hazırlıyorum galiba

Bu gece, rahmet dalgalarının başladığı üç aylarda inananların kurtuluşuna vesile olan Berat Kandili. Şaban ayının 15. gecesi olan bu mübarek günde af ve mağfiret için kalkan eller, beraata eriyor
Ramazan ayının müjdecisi olan bu gecenin, "Bilerek veya bilmeyerek işlenen hata ve günahlardan tövbe ederek, günahların kalplerde bıraktığı kirlilikten arınma, bunalan ruhların Yüce Rabb'imizin rahmetine ve mağfiretine ulaşması adına Müslümanların önüne açılmış bir fırsat kapısı" Bu gecede, inananların kulluk bilinci ve hesap verme şuuruyla suç ve yanlışlardan kaçınmaları, günahlardan arınmaları ve Yüce Yaratıcı'nın sonsuz rahmet ve merhametine iltica etmeleri gerekmekte.
"Allah'ın rahmetinden ümit kesmeyin! Çünkü Allah bütün günahları bağışlar. Şüphesiz ki O çok bağışlayan, çok esirgeyendir." müjdesinin farkına vararak günah ve kusurlardan dolayı tövbe edelim.
Müslümanlar bu geceyi ibadet ve taatle geçirmenin pek çok sevabı ve feyzi olduğuna inanır. Bu konuda Resul-u Ekrem şöyle buyurmuştur:
"Şaban ayının on beşinci gecesi olduğu zaman, gecesinde ibadete kalkın. Ve o gecenin gündüzünde (kandilden sonraki gün) oruç tutunuz. Çünkü o gece güneş batınca Allah Teâlâ o andan fecir oluncaya kadar: 'Benden mağfiret dileyen yok mu, onu mağfiret edeyim. Benden rızık isteyen yok mu, onu rızıklandırayım. (Bir belâ ile) müptelâ olan yok mu, ona kurtuluş vereyim' buyurur." (İbn Mâce)
Herkesin mübarek beraat kandili kutlu ve mübarek olsun

günaydın kızlar
az önce döndük yazlıktan bol bol yüzdük..geçmişi okuyamadım işteyim.
hepinizin KANDİLİ MÜBAREK OLSUN RABBİM DUALARIMIZI KABUL ETSİN AMİN.

günaydın kızlar
az önce döndük yazlıktan bol bol yüzdük..geçmişi okuyamadım işteyim.
hepinizin KANDİLİ MÜBAREK OLSUN RABBİM DUALARIMIZI KABUL ETSİN AMİN.

hoşgeldin sezen...adına sevindim canım stres atmışsın ne güzel...seninde kandilin mübarek olsun...

ALLAH razı olsun canım a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…