Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

ALLAHIM SEN AFFEDİCİSİN AFFETMEYİ SEVERSİN BİZLERİDE AFFEYLE :Saruboceq:

:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

günaydın kızlar
az önce döndük yazlıktan bol bol yüzdük..geçmişi okuyamadım işteyim.
hepinizin KANDİLİ MÜBAREK OLSUN RABBİM DUALARIMIZI KABUL ETSİN AMİN.

GÜNAYDIN SEZENCİM. OOOOOOOOOOH SEFAN OLSUN İYİ YAPTIN CANIM. SENİNDE KANDİLİN MÜBAREK OLSUN

cumartesi eşimin testini yaptırdık bu gun sonuçları vericekler yaptırdığımız yer aynı zamanda tüp bebek merkezi ordakilerle biraz sohbet ettik 35 yaşın altındaki kadınlara 1 tane embrio trenfer ediliyomuş ya tutarsa misali bilmiyodum çok uzuldum şans resmen yarıya düşüyo kanun böyleymıiş 35 yaş üstü oluca 2 tane koyularmış

evet canım yeni kanuna göre öyle maalesef benneyaptımki ama nasip demek lazım 4 tane transfer yapılsada olmadıktan sonra olmaz ama rabbim verdikten sonra 1 tane de olsa tutar bence moralini bozma

birde eşinde ve kendinde sorun olmayan kadınlarda yani tıbben sorunu olmayanda genelde tüp bebek olurken ortaya çıkan sorun ve sık karşılaşılan şey yumurtanın zarının kalın olmasıymış yani spermler ne kadar iyi olursa olsun yumurtayı delemiyomuş tüp bebek ile alınan yumurta traşlanıyomuş bir güzel inceltilip öyle enjekte ediliyomuş belkide sorunumuz bu ama tüp bebek yapmadan öğrenemiyoz

evet canım yeni kanuna göre öyle maalesef benneyaptımki ama nasip demek lazım 4 tane transfer yapılsada olmadıktan sonra olmaz ama rabbim verdikten sonra 1 tane de olsa tutar bence moralini bozma
ama düşünsene maddi manevi ne kadar zor tek şansın ve tek paran var çokk zorr şu an 35 yaşını mı beklesem die düşünüyorum canım sıkıldı yaaa

bide kızlar dr ye gittiğinizde lütfen şeker ilacıni sorun belki vesile olur ama lütfen sorun bir haftadır araştırıyorum tüp bebek tedavisinde bile kullanılıyomuş diyabetteki profla bile konuştum olumlu sonuçlar var dedi

ama düşünsene maddi manevi ne kadar zor tek şansın ve tek paran var çokk zorr şu an 35 yaşını mı beklesem die düşünüyorum canım sıkıldı yaaa

öyle canım haklısın bizim öyle olacak mesela tek şansımız var arabayı satıp yapıcaz olursa olacak olmazsa bi daha oldukça zor 5-6 bin tl bir araya gelmesi ama olaya bu tarz yaklaşımla bakınca dah umutsuz oluyor insan en güzeli elden geleni yapıp tevekkül etmek Rabbim herşeyi en güzel ayarlayandır

mubarek kandil günü rabbım hepimizin müjdesi versin aramak araştırmak zorunda bırakmasın zihnim çok yorgun çok mutsuzum allahım bir tek sana sığınıyorum mubarek günde müjdelendir bizleri isyankar kullarından eyleme :1hug:

aminnnn :Saruboceq:

amin canımmmm rabbım yardım etsin umarım tek seferde olur ama bu dengesiz bir düzen zaten yaş olrak bakıldığında şans da daha yuksek böyle bir şansı elimizden alanları allahım sana havale ediyorum

aminnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnn:Saruboceq:

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

hangi hastaneye gittin balım

evet fatoşcumm bide dr nin verdiği şu şeker ilacını araştırıyorum kullanıpta hamile kalan çok kadın olduğunu okudum çok umutlandım :))))))))))))))))))))

onu bende çok duydum. ama şeker ilacını sana niye verdi onu anlayamadım. sende yüksek yada düşük olan değer neyki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…