canımmmm çok incesin
ALLAHIM SEN AFFEDİCİSİN AFFETMEYİ SEVERSİN BİZLERİDE AFFEYLE :Saruboceq:
ALLAHIM SEN AFFEDİCİSİN AFFETMEYİ SEVERSİN BİZLERİDE AFFEYLE :Saruboceq:
günaydın kızlar
az önce döndük yazlıktan bol bol yüzdük..geçmişi okuyamadım işteyim.
hepinizin KANDİLİ MÜBAREK OLSUN RABBİM DUALARIMIZI KABUL ETSİN AMİN.
evet fatoşcumm bide dr nin verdiği şu şeker ilacını araştırıyorum kullanıpta hamile kalan çok kadın olduğunu okudum çok umutlandım :))))))))))))))))))))kızlaaaaaaaaaar yoğunmusunuz. kumsal bir değişiklik varmı tatlım
cumartesi eşimin testini yaptırdık bu gun sonuçları vericekler yaptırdığımız yer aynı zamanda tüp bebek merkezi ordakilerle biraz sohbet ettik 35 yaşın altındaki kadınlara 1 tane embrio trenfer ediliyomuş ya tutarsa misali bilmiyodum çok uzuldum şans resmen yarıya düşüyo kanun böyleymıiş 35 yaş üstü oluca 2 tane koyularmış
ama düşünsene maddi manevi ne kadar zor tek şansın ve tek paran var çokk zorr şu an 35 yaşını mı beklesem die düşünüyorum canım sıkıldı yaaaevet canım yeni kanuna göre öyle maalesef benneyaptımki ama nasip demek lazım 4 tane transfer yapılsada olmadıktan sonra olmaz ama rabbim verdikten sonra 1 tane de olsa tutar bence moralini bozma
ama düşünsene maddi manevi ne kadar zor tek şansın ve tek paran var çokk zorr şu an 35 yaşını mı beklesem die düşünüyorum canım sıkıldı yaaa
mubarek kandil günü rabbım hepimizin müjdesi versin aramak araştırmak zorunda bırakmasın zihnim çok yorgun çok mutsuzum allahım bir tek sana sığınıyorum mubarek günde müjdelendir bizleri isyankar kullarından eyleme :1hug:
amin canımmmm rabbım yardım etsin umarım tek seferde olur ama bu dengesiz bir düzen zaten yaş olrak bakıldığında şans da daha yuksek böyle bir şansı elimizden alanları allahım sana havale ediyorumöyle canım haklısın bizim öyle olacak mesela tek şansımız var arabayı satıp yapıcaz olursa olacak olmazsa bi daha oldukça zor 5-6 bin tl bir araya gelmesi ama olaya bu tarz yaklaşımla bakınca dah umutsuz oluyor insan en güzeli elden geleni yapıp tevekkül etmek Rabbim herşeyi en güzel ayarlayandır
kızlaaaaaaaaaar yoğunmusunuz. kumsal bir değişiklik varmı tatlım
mubarek kandil günü rabbım hepimizin müjdesi versin aramak araştırmak zorunda bırakmasın zihnim çok yorgun çok mutsuzum allahım bir tek sana sığınıyorum mubarek günde müjdelendir bizleri isyankar kullarından eyleme :1hug:
cumartesi eşimin testini yaptırdık bu gun sonuçları vericekler yaptırdığımız yer aynı zamanda tüp bebek merkezi ordakilerle biraz sohbet ettik 35 yaşın altındaki kadınlara 1 tane embrio trenfer ediliyomuş ya tutarsa misali bilmiyodum çok uzuldum şans resmen yarıya düşüyo kanun böyleymıiş 35 yaş üstü oluca 2 tane koyularmış
evet fatoşcumm bide dr nin verdiği şu şeker ilacını araştırıyorum kullanıpta hamile kalan çok kadın olduğunu okudum çok umutlandım :))))))))))))))))))))
yok fatoşcum :1no2:
sende varmı bişiler
kızlarnumarım tüpe falan gerek kalmadan gelir bebişlerimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?