amin canımmmm rabbım yardım etsin umarım tek seferde olur ama bu dengesiz bir düzen zaten yaş olrak bakıldığında şans da daha yuksek böyle bir şansı elimizden alanları allahım sana havale ediyorum
aynen canım evladında hayırlısıinş. canım Rabbim hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin hepimizin
aslında çok zor bişey şu zamanda evlat yetiştirmek ciddi problemleri var yeni nesilin dün misafirliğe gittik 1 oğlu var 1 kızı oğlu 16 yaşında kız 7 yaşında.oğlanın sigaraya başladığını farketmişler konuşmaya çalıştıklarında annesine el kaldırmış ağlayarak anlatıyor kadırn :çok üzgünüm: kız çok acayip geçimsiz kadın sinir hastası gibi bişey olmuş rabbim yardımcıları olsun hani yetiştirmekte elbette önemli ama çevre faktörüde yabana atılmayacak kadar düşündürücü
rabbim hayırlı evlatlar versin :Saruboceq:
inş. canımkızlarnumarım tüpe falan gerek kalmadan gelir bebişlerimiz
inşallah kumsalcım hiçbirimize gerek kalmasın ayrıca kumsalcım sende dr ile konuş bu ilaç reglileride düzene sokuyomuş yaa çok umutluyum bu ilaçtan herkez faydalansın istiyorum sorunkızlarnumarım tüpe falan gerek kalmadan gelir bebişlerimiz
iyiyim birtanem çok şükür sende iyimisininş. canım
fatoş ve kumsal ikinizde iyisiniz demi canlar.....a.s
sevds nasılsın canım
seninde canım kandilin mubarek olsun neden canın sıkıldı ?slm kızlar hepınızın kandılı mubarek olsun hayırlı evlatlarımız olsun aminn:Saruboceq:
bende o hastahaneye gidiyorum doktorun kim nihalcimfatoşcum test için medicana b.düzü gittik
değerlerimden ne yüksek nede düşükk olan var bu ilaç yumurta kalıtesini ve kadınlardaki doğurganlığı arrttırıyomuş yani sebebsiz hamile kalamayan kadınlarda işe yarıyomuş
iyiyiz canım şükürler olsun sen nasılsın canıminş. canım
fatoş ve kumsal ikinizde iyisiniz demi canlar.....a.s
inşallah kumsalcım hiçbirimize gerek kalmasın ayrıca kumsalcım sende dr ile konuş bu ilaç reglileride düzene sokuyomuş yaa çok umutluyum bu ilaçtan herkez faydalansın istiyorum sorun
seninde canım kandilin mubarek olsun neden canın sıkıldı ?
iyiyim birtanem çok şükür sende iyimisin
slm kızlar hepınızın kandılı mubarek olsun hayırlı evlatlarımız olsun aminn:Saruboceq:
az önceye kadar ıyıdım ablacım canım cok sıkkın:çok üzgünüm:
arkadas eşiyle kavga etmıs eşinin eskı sevgılısı yuzunden eşi eskı sevgılıyı gorunce arkadasımı o kızın yanında aşşalamıs arkadasım bıde ona kacarak evlenmıstı kız cok caresız aglıyo ne yapıcanıda bılmıyo aılesınede gerı donemıyo kocasıda evden kovmus of ya kımse ıcın ailenı reddetmeye degmıyo arkadasımda cok ıyı cok guzel bunları hıc hak etmıyo benı aradı yerde uzak gelemıyo caresız kalmıs canım ona cok sıkıldı ya
kızlar şimdi eşimle konuştum iş arkadaşının eşi hamileymiş
sağol canım nasılsın seninde kandilin mübarek olsunnslm kızlar hepınızın kandılı mubarek olsun hayırlı evlatlarımız olsun aminn:Saruboceq:
arkadas eşiyle kavga etmıs eşinin eskı sevgılısı yuzunden eşi eskı sevgılıyı gorunce arkadasımı o kızın yanında aşşalamıs arkadasım bıde ona kacarak evlenmıstı kız cok caresız aglıyo ne yapıcanıda bılmıyo aılesınede gerı donemıyo kocasıda evden kovmus of ya kımse ıcın ailenı reddetmeye degmıyo arkadasımda cok ıyı cok guzel bunları hıc hak etmıyo benı aradı yerde uzak gelemıyo caresız kalmıs canım ona cok sıkıldı ya
darısı sana tatlım :1hug:
canım benim dr orda değil eşimin arkdaşı ordaki tüp bebek laboratuarın sorumlusu onun yanına gittik bizbende o hastahaneye gidiyorum doktorun kim nihalcim
iyiyiz canım şükürler olsun sen nasılsın canım
amin canım inşallah şeker ilacının adı ne hayatım doktor neden verdi bunu sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?