ayyyyy hayırlı olsun darısı sana bana ona :))))kızlar şimdi eşimle konuştum iş arkadaşının eşi hamileymiş
zor bi durum ama konuşmadan olayı büyütmek yanlış bence gerçi eşinin ona ne dediği nasıl dediğide önemli ama yinede bi yuvayı bi cümleye yıkmak yanlış olur bence umarım hayırlı bi çıkş bulunur...rabbim yardımcısı olsun
ahhhh ahhhh bu kızlar neden evden kaçarr önce ona karşıyım ama sonu böyle olunca çokta üzülüyorum rabbım yuvasını kurtarsınarkadas eşiyle kavga etmıs eşinin eskı sevgılısı yuzunden eşi eskı sevgılıyı gorunce arkadasımı o kızın yanında aşşalamıs arkadasım bıde ona kacarak evlenmıstı kız cok caresız aglıyo ne yapıcanıda bılmıyo aılesınede gerı donemıyo kocasıda evden kovmus of ya kımse ıcın ailenı reddetmeye degmıyo arkadasımda cok ıyı cok guzel bunları hıc hak etmıyo benı aradı yerde uzak gelemıyo caresız kalmıs canım ona cok sıkıldı ya
sağol canım nasılsın seninde kandilin mübarek olsunn
inanmıyorumm ya yazık çok yazık:1no2:
allah arkadaşının yardımcısıolsun canım zor bir durum çok kızıyorum böyle adamlara madem görünce değişekti herşey ne evlendinnn allah sen yardım et ya
aminn canım inşallahhhhhhhayyyyy hayırlı olsun darısı sana bana ona :))))
eskı segılısının yanında ben senı aldıgıma pısman oldum zetn demıs bıde hamal gıbı ezmız arkadasımı esi konusmuyokı haklıymıs gıbıogeln eve gelmıs arkadasım konusmak istemıs cevabı defol gıt demıs
ahhhh ahhhh bu kızlar neden evden kaçarr önce ona karşıyım ama sonu böyle olunca çokta üzülüyorum rabbım yuvasını kurtarsın
aminn canım hepimize inşallah
çok sevindim ebrarcım ama eşim söylediğinde içimin yandığını hissettim resmen
allahım şu mübarek günlerin hürmetine bizlerede hayırlı evlatlar nasip eyle :Saruboceq:
eskı segılısının yanında ben senı aldıgıma pısman oldum zetn demıs bıde hamal gıbı ezmız arkadasımı esi konusmuyokı haklıymıs gıbıogeln eve gelmıs arkadasım konusmak istemıs cevabı defol gıt demıs
o duyguyu biliyorum sanırım :çok üzgünüm: umarım bu ay sende güzel haberini vereceksin eşine
hımm anladım canım ben arkadaşın eşine git filan demiş anladım ama senin ona söyleyebileceğin en büyük tavsiye sanırım küçük arkadaşın ...bi aile büyüğüyle konuyu paylaşsın hatta önce eşinin anesi babasıyla filan sonuç alınmazsada kendi tarafından biriyle konuşsun allah korusun sonra kendi başına kararlar alıp yanlış kişilerle fila karşılaşır hayat hiçte bizim klavyelerin tuşlarından tanıdığımız gibi değil ve her yer toz pembe deil maaleseef bizde dua edelim inş.en hayırlı şekliyle arkadaşının sıkıntısı geçer...:Saruboceq:
arkadas eşiyle kavga etmıs eşinin eskı sevgılısı yuzunden eşi eskı sevgılıyı gorunce arkadasımı o kızın yanında aşşalamıs arkadasım bıde ona kacarak evlenmıstı kız cok caresız aglıyo ne yapıcanıda bılmıyo aılesınede gerı donemıyo kocasıda evden kovmus of ya kımse ıcın ailenı reddetmeye degmıyo arkadasımda cok ıyı cok guzel bunları hıc hak etmıyo benı aradı yerde uzak gelemıyo caresız kalmıs canım ona cok sıkıldı ya
kızlar şimdi eşimle konuştum iş arkadaşının eşi hamileymiş
slm kızlar hepınızın kandılı mubarek olsun hayırlı evlatlarımız olsun aminn:Saruboceq:
neyse ya sizinde canınızı sıktım ee sizler ne yaptınız kac gundur gelemıyodum aranıza
16 yasında evden kacmıs sımdı22 yasında bu zamana kadar oyle boyle yuruttuler ya kocası cok dengesız
ben hala hangi hastaneye gittiğini anlayamadım kaçırdımmı yoksam sen yazdında laelaelaelaelaeMetformin (Glucophage) : Bu ilaç yumurtlamayı destekleme amaçlı kullanılır. İnsülin direnci bilinen veya şüphelenilen infertilite sebebi olduğunda kullanılır. İnsülin direnci polikistik over sendromunda da rol oynayabilir
amın canım inşallah bende soledım kayın pederını ara sole dıye ama o da oglundan yana cıkacaktır dıyo cunku bu kactıgında istememıslerdı arkadasımı otekı kızı ıstıyolardı kendı ailesındede babası yaslı buyuk abısı ıstemıyo anlıcan kız ortada kaldı bende dedım sakın bı dedlılık yapmadıye ama aglıyodu bunalıma gırmısklava:
fatoşcum benim dr kadıoğlu hastanesi m.köyde ama eşimin testi için c.tesi günü medicana b.düzüne gittik sadece test için ordaki tüp bebek merkezine yaniben hala hangi hastaneye gittiğini anlayamadım kaçırdımmı yoksam sen yazdında laelaelaelaelae
aaaaaaaaaaa ne kadar var gününe seninbu arada hani belli bişeyde yine yazayım istedim benim karnım filan ağrımaya başladı :umursamaz:
aaaaaaaaaaa ne kadar var gününe senin
fatoşcum benim dr kadıoğlu hastanesi m.köyde ama eşimin testi için c.tesi günü medicana b.düzüne gittik sadece test için ordaki tüp bebek merkezine yani
bu arada hani belli bişeyde yine yazayım istedim benim karnım filan ağrımaya başladı :umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?