Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

eskı segılısının yanında ben senı aldıgıma pısman oldum zetn demıs bıde hamal gıbı ezmız arkadasımı esi konusmuyokı haklıymıs gıbıogeln eve gelmıs arkadasım konusmak istemıs cevabı defol gıt demıs

ahhhh ahhhh bu kızlar neden evden kaçarr önce ona karşıyım ama sonu böyle olunca çokta üzülüyorum rabbım yuvasını kurtarsın

bıde kız kacarak evlenmıstı o yuzden cok caresız arada bıde cocukları var ona cok uzuluyorum

ayyyyy hayırlı olsun darısı sana bana ona :))))
aminn canım inşallahhhhhhh

allah ıslah etsin doğru yola çevirsin inşallah gerçekten çok zor bir dudurm

ahhhh ahhhh bu kızlar neden evden kaçarr önce ona karşıyım ama sonu böyle olunca çokta üzülüyorum rabbım yuvasını kurtarsın

16 yasında evden kacmıs sımdı22 yasında bu zamana kadar oyle boyle yuruttuler ya kocası cok dengesız

METFORMİN (GLUKOFAJ, GLİFOR, GLUKOFEN) KULLANIMI NE ZAMAN GEREKLİDİR?
Metformin şeker hastalığının tedavisinde uygulanan bir ilaç olmakla birlikte, kadınlarda en sık infertilite nedenlerinden biri olan polikistik yumurtalık sendromunda da insülin duyarlılığını arttırmak amacıyla yaygın olarak kullanılmaktadır. Bu hastalarda yüksek kan insülin düzeyleri, artmış insülin direnci, aşırı tüylenmeye yol açan yüksek androgen hormonları bu ilacın ortalama 2 aylık kullanımı sonrası düzelmekte; hastaların düzenli adet görmesi ve normal yolla hamile kalması da mümkün olabilmektedir. Metforminin ülkemizde bulunan formları glifor, glucophage, glukofen, gluformin şeklindedir. Yemeklerle birlikte günde 3 kez 500 mg. veya günde 2 kez 850 mg. alınması önerilmektedir. İlaca başlamadan önce karaciğer ve böbrek fonksiyonları kontrol edilmelidir. Oluşabilecek bulantı, ishal gibi yan etkiler genellikle bir hafta içinde azalır. Metformin kullanımına tedavi süresince ve gebeliğin 8–10.haftalarına kadar devam edilmektedir. Bu ilacın kulanımı sonrası anormal bebek doğumuna ilişkin bilgi bulunmamaktadır.

o duyguyu biliyorum sanırım :çok üzgünüm: umarım bu ay sende güzel haberini vereceksin eşine

hımm anladım canım ben arkadaşın eşine git filan demiş anladım ama senin ona söyleyebileceğin en büyük tavsiye sanırım küçük arkadaşın ...bi aile büyüğüyle konuyu paylaşsın hatta önce eşinin anesi babasıyla filan sonuç alınmazsada kendi tarafından biriyle konuşsun allah korusun sonra kendi başına kararlar alıp yanlış kişilerle fila karşılaşır hayat hiçte bizim klavyelerin tuşlarından tanıdığımız gibi değil ve her yer toz pembe deil maaleseef bizde dua edelim inş.en hayırlı şekliyle arkadaşının sıkıntısı geçer...:Saruboceq:

neyse ya sizinde canınızı sıktım ee sizler ne yaptınız kac gundur gelemıyodum aranıza

Metformin (Glucophage) : Bu ilaç yumurtlamayı destekleme amaçlı kullanılır. İnsülin direnci bilinen veya şüphelenilen infertilite sebebi olduğunda kullanılır. İnsülin direnci polikistik over sendromunda da rol oynayabilir

amın canım inşallah bende soledım kayın pederını ara sole dıye ama o da oglundan yana cıkacaktır dıyo cunku bu kactıgında istememıslerdı arkadasımı otekı kızı ıstıyolardı kendı ailesındede babası yaslı buyuk abısı ıstemıyo anlıcan kız ortada kaldı bende dedım sakın bı dedlılık yapmadıye ama aglıyodu bunalıma gırmıs klava:

aman allahım ya bu nasıl bir insanmış nasıl bir kocaymış ve birde çocukları var nasıl bir babaymış merak etttim. allah onu nasıl biliyorsa öyle yapsın. yazık kıza walla çok üzüldüm. ama üzülmenin faydası yok. kız madem kendi ailesine dönemiyor kocasının anne yada babasıyla konuşsun. böyle bir densizlik olabilirmi hiç

kızlar şimdi eşimle konuştum iş arkadaşının eşi hamileymiş

:teytey: :teytey: :teytey: darısı başına canım benim

slm kızlar hepınızın kandılı mubarek olsun hayırlı evlatlarımız olsun aminn:Saruboceq:

amin canım seninde kandilin mübarek olsun

neyse ya sizinde canınızı sıktım ee sizler ne yaptınız kac gundur gelemıyodum aranıza

iyiyiz. canımızı sıkmadın hayatım. ama yapacak bir şey gelmiyor elimizden

16 yasında evden kacmıs sımdı22 yasında bu zamana kadar oyle boyle yuruttuler ya kocası cok dengesız

aaaaaaaaaaa 16 yaşında evdenmi kaçmış. allahım yarabbim bu kızlarımızada akıl fikir versin yani

ben hala hangi hastaneye gittiğini anlayamadım kaçırdımmı yoksam sen yazdında laelaelaelaelae

:çok üzgünüm: allah yardımcısı olsun

bu arada hani belli bişeyde yine yazayım istedim benim karnım filan ağrımaya başladı :umursamaz:

fatoşcum benim dr kadıoğlu hastanesi m.köyde ama eşimin testi için c.tesi günü medicana b.düzüne gittik sadece test için ordaki tüp bebek merkezine yani

hımmmmmm anladım canım

bu arada hani belli bişeyde yine yazayım istedim benim karnım filan ağrımaya başladı :umursamaz:

hayırdır canım bu kadar erken mi başlar karın ağrıların

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…