kız dün akşam yaptım ama negatif çıktıgeldim canım geldim aman bi taraftanda evin işleriyle uğraşıyorum.... sen ne yapıyorsun inşallah hayırlı haberler alırız bu ay da biraz yüzümüz güler... ya neden test yapmıyorsunuz silik milik de olsa çıkar gene bişeyler... hadi yapın yaaaaaaaaaaa
kız dün akşam yaptım ama negatif çıktı
öyle düşünüyorum dur bakalım ne olacakpüfffffffffffff deme yaaaaaa sende ne kadar rötar var tam olarak....
mısracım silik filan çıkması gerekmezmiydiİdrar testinde henüz bişey çıkmaz ki Esmeraldacım
İdrar testinde henüz bişey çıkmaz ki Esmeraldacım
oooooooooooo esmeralda gelmiş nasılsın canım
kumsal sormamdan bıktın biliyorum ama varmı bir değişiklik canımın içi. bende yok
ben bir yemek yiyip geleyim kızlar
yaaaaaaaa hem işlerim yoğundu hemde biraz gerginim doğal olarak canım istemedi.AAAA çok gecikmişsin
İdrar testinde henüz bişey çıkmaz ki Esmeraldacım
kaç gün gecikmesi var ki fotonun.. ne kadar gecikme olunca çıkıyor..
Fatoşun yanılmıyorsam henüz 2 gün geçti ESmeraldacım.
Fatoşun yanılmıyorsam henüz 2 gün geçti ESmeraldacım.
evet canım normal de son derece düzenlidir. 27-28 günde bir regl olurum. aa 3 aydır klomen kullanmaya başladığımdan beri şaşırdı 30. günde oluyorum. geçen ay da böyle 30.günde olmuştum ve bugün benim 30.günümfatoscum senin adetlerin duzenlimidir
evet mısracım normal koşullara göre 2 gün geçtiFatoşun yanılmıyorsam henüz 2 gün geçti ESmeraldacım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?