Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

çarşıya indim öğlen arası mahvoldum yaa..sıcak nem ama mecburdum işlerimi halletmek için, fatoşcuğum bendede yok değişiklik...

kız sen delimisin hemşerim ben bugünü bir atlatırsam öp başına koy. ne ecel terleri döküyorum şimdi 5 gün nasıl bekleyeyim
fatoşşşşş ama sakın olmalısın böyle davranırsan arkadaşım olmaz ben senin iyiğini isterim stres hem beybi için iyi değil hemde yoksa kırmızıları boşuna erteler

enterasan, Mısra+, fatosozel, nhlkpr
slm kızlarrr
esmeralda kaçırdım mı seni nasılsın serpoş karşılaşamadık senle
inş. güzel haberler gelecek canlarım
stres yapmayın allahım hayırlısını versin

zeytinim nasılsın bebeğim

ben bu ayda olmazsa ara vermeye karar verdim klomene,,,,kafami bosaltmam lazim,adet tarihimdede tatile kaciyoruz,,yani haftaya,,,

klomeni kaç aydır kullanıyorsun canım

fatos bence de acele etme derim,,eger klomen kullaniyorsan adet dongun degisir,,,yumurta takibi yapilmismiydi sana...relax relax

elbette 3 aydır klomen kullanıyorum zaten o yüzden 27 günde bir olan adetim 30 güne çıktı. yumurtlama zamanım 14.güne denk geldi son 3 aydır.

fatoşşşşş ama sakın olmalısın böyle davranırsan arkadaşım olmaz ben senin iyiğini isterim stres hem beybi için iyi değil hemde yoksa kırmızıları boşuna erteler

tamam beybi tamam relaks. gelirse başımın üzerine gelmezse kendi bilir alsanaalsanasmile

hayırlısı olsun fatoşcuğum en garantisi ooo kanda baktır ama ben baktıramayacağım şu sıcakta...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…