sevindim bir değişiklik olmamasınaçarşıya indim öğlen arası mahvoldum yaa..sıcak nem ama mecburdum işlerimi halletmek için, fatoşcuğum bendede yok değişiklik...
tatlım zaten yarın sabaha kadar gelmezlerse idrarla filan uğraşmam direk kan testi yaptırırımfatoşcuğum birde sabah ilk idrarınla yap canım testi en doğru sonucu öyle alırsın...
tatlım zaten yarın sabaha kadar gelmezlerse idrarla filan uğraşmam direk kan testi yaptırırım
nihalcim nasılsın canım
esmeraldaa kumsal nihal nerdesiniz yaaaaaaaaaaaaaaa. burda sıkıntıdan patlıyoruz herhalde
bende küstüm gidiyorum o halde akannehir
netteki sorun dışında iyiyim canım
fatoşşşşş canımmm patlama ama :)))
aaaaaaaa küsme balımmm napalım hem net sorunlu hemde iş çokk
Ben cede kan testi yaptır en kesin netice nede olsa
kız sen delimisin hemşerim ben bugünü bir atlatırsam öp başına koy. ne ecel terleri döküyorum şimdi 5 gün nasıl bekleyeyimfatoşşş acele etme canım :)) streste yapma ben gunum beş gun geçmeden test falan yapmıyorum bekle canım
fatoşşşşş ama sakın olmalısın böyle davranırsan arkadaşım olmaz ben senin iyiğini isterim stres hem beybi için iyi değil hemde yoksa kırmızıları boşuna ertelerkız sen delimisin hemşerim ben bugünü bir atlatırsam öp başına koy. ne ecel terleri döküyorum şimdi 5 gün nasıl bekleyeyim
enterasan, Mısra+, fatosozel, nhlkpr
slm kızlarrr
esmeralda kaçırdım mı seni nasılsın serpoş karşılaşamadık senle
inş. güzel haberler gelecek canlarım
stres yapmayın allahım hayırlısını versin
ben yaptığımda adetime 1 gün kala silik çizgi çıkmıştı
ama herkesde aynı olmuyor boshayallersmile
enterasan, Mısra+, fatosozel, nhlkpr
slm kızlarrr
ben bu ayda olmazsa ara vermeye karar verdim klomene,,,,kafami bosaltmam lazim,adet tarihimdede tatile kaciyoruz,,yani haftaya,,,
fatos bence de acele etme derim,,eger klomen kullaniyorsan adet dongun degisir,,,yumurta takibi yapilmismiydi sana...relax relax
fatoşşşşş ama sakın olmalısın böyle davranırsan arkadaşım olmaz ben senin iyiğini isterim stres hem beybi için iyi değil hemde yoksa kırmızıları boşuna erteler
iyi zeytincim sen nasılsın sıcaklarla aran nasıl zor oluyomu şimdidenenterasan, Mısra+, fatosozel, nhlkpr
slm kızlarrr
hayırlısı olsun fatoşcuğum en garantisi ooo kanda baktır ama ben baktıramayacağım şu sıcakta...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?