Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

Test için hastaneye gitmeyi kastediyor sanırım Tualina Fatoş cum

kız ben yeterki bugün adet olmayayımda malatyaya kadar gider orada bile kan veririm :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

:roflol: :roflol: :roflol: bu sıcakta kan mı verilir demek istedi sanırım :))

kan veripte bidonla vermiycez altı üstü bir tüp :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

tualiiiiiiiiiiiiiiiina ne demek istedin kız çabuk yanıt ver. ölcem meraktan

fatoş allah seni kahretmesin çok güldüm opuyorumnanaktan kızım sıcakta üşendi kan vermeye her kez senın gibi genç değil anam tez canlı değil guclubacismile

fatoş allah seni kahretmesin çok güldüm opuyorumnanaktan kızım sıcakta üşendi kan vermeye her kez senın gibi genç değil anam tez canlı değil guclubacismile

kız tualinanın yaşı benim yarı yaşım sayılır kafamçokkarıştı ben 40 yaşındayım ayol ne genci. bakma sen çocuk peşinden koşmakta ge kaldık o kadar. zaten o şşek sıpasıda bunun farkında o yüzden naz ediyor lmaz: gelmiyor. bu kadar zaman sen beni beklettin şimdide ben seni bekletiyorum diyor herhalde :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

sıcakta iyi çıkmıyormuş sonuç kızlar :))))) hastane dağın başında gidesim yok onun için :)))

Fatoşumuz ve eşi cumartesi düğünde manzara çok güzel denizi( İstanbulu ) baya özelmişim yavf
yerimseniben

Son düzenleme:
fatoşcuğum çok güzel çıkmışsınız canım...allah mutluluğunuza bir minikle taçlandırsın inşallah..

Son düzenleme:
benim menümde
yayla çorbası( nihalden kopya çektim eşim bayılır)
yeşil ve kırmızı biber dolması
karpuz
yoğurt
kepekli kurabiye( eşimin isteği üzerine yapacağım )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…