:roflol: :roflol: :roflol: bu sıcakta kan mı verilir demek istedi sanırım :))sıcakla kan testinin ne alakası var tualinacım anlayamadım gülüm :uhm:
Test için hastaneye gitmeyi kastediyor sanırım Tualina Fatoş cum
:roflol: :roflol: :roflol: bu sıcakta kan mı verilir demek istedi sanırım :))
kız ben yeterki bugün adet olmayayımda malatyaya kadar giderorada bile kan veririm :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
kan veripte bidonla vermiycez altı üstü bir tüp :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
tualiiiiiiiiiiiiiiiina ne demek istedin kız çabuk yanıt ver. ölcem meraktan
fatoş allah seni kahretmesin çok güldüm opuyorumnanaktan kızım sıcakta üşendi kan vermeye her kez senın gibi genç değil anam tez canlı değil guclubacismile
aaaaaaaaaaa hiç duymamıştımsıcakta iyi çıkmıyormuş sonuç kızlar :))))) hastane dağın başında gidesim yok onun için :)))
Fatoşumuz ve eşi cumartesi düğünde manzara çok güzel denizi( İstanbulu ) baya özelmişim yavf
yerimseniben
wayyyyyyyyyy eniştemide görduk sonunda :)) maşallah size
aaaaaaaaaaa hiç duymamıştım
Fatoşumuz ve eşi cumartesi düğünde manzara çok güzel denizi( İstanbulu ) baya özelmişim yavf
yerimseniben
[
canım gel ben seni götürürüm deniz kenarına. ayrıca resim içinde teşekkür ederim.
wayyyyyyyyyy eniştemide görduk sonunda :)) maşallah size
sağol canım özellikle senin için koyduk resmi enişteni gör diye.
fatoş enişte kaç yaşında ?
47 yaşında canım
maşallahhhh sizee araya birde beybi fotosu hayalettim tam süer oldu :)))))))canım gel ben seni götürürüm deniz kenarına. ayrıca resim içinde teşekkür ederim.
sağol canım özellikle senin için koyduk resmi enişteni gör diye.
47 yaşında canım
sağol birtanem cümlemizi inşallahfatoşcuğum çok güzel çıkmışsınız canım...allah mutluluğunuza bir minikle taçlandırsın inşallah..
allah gönlüne göre versin sağol beybim sanada inşallah bütün kızlara inşallahmaşallahhhh sizee araya birde beybi fotosu hayalettim tam süer oldu :)))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?