Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

yapılması gereken temizlik listem ramazan geliyo yapmalıyım

camlar silinecek

tül perde yıkanacak

yemek odası temizlenecek

halılar yıkamaya gidicek

koltuk ve sandalyeler silinecek

murtak dolap vs.temizlenecek

banyo duvarları elden geçiçek

yatak odası baza vs.çekilip altları silinecek

kapılar silinecek

ve bir sürü ütü birikti

:)))))))))))))

ay bana ütü deme nihal...hiç sevmiyorum ütüyapmayı bir ton birikti bu akşam yapayım biraz bari sıcaktada hiç çekilmiyor yani...bir haftalık ütülüyorum bende ne yapıyım :))))

ben size gelmekten vazgeçtim kızım sen şimdi bir tabak z.yağlı sarma verip üzerine bütün bu işleri bana yaptırmaya kalkarsın. baksan gelelimmi dedik hemen liste yapıp asmışsın :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

ay bana ütü deme nihal...hiç sevmiyorum ütüyapmayı bir ton birikti bu akşam yapayım biraz bari sıcaktada hiç çekilmiyor yani...bir haftalık ütülüyorum bende ne yapıyım :))))
canım aynı dert walla eşim işi gereği kumaş pant gömlek malum yaz her gun değiştiriyo haftada 5 gömlek 5 pantolon ee benimkiler var bu sıcakta hiç çekilmiyo (((((((

deli senden önce yazdım ben :))) olurmu heçç önce yemek sonra iş

kızlar akşama ne yemekler var yazın bakim

benim menüm

yayla çorbası

z.yağlı sarma

salata

yoğurt

yayla çorbasını kaldır ama yoğurt var menüde yayla çorbasındada yoğurt var ayrıca sarmada pirinç var yayla çorbasındada pirinç var. o yüzden çorbayı değiştir. hatta çorbayı salçalı bir çorba yap çünkü mönüdeki diğer yemekler beyaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…