kızlar akşama ne yemekler var yazın bakim
benim menüm
yayla çorbası
z.yağlı sarma
salata
yoğurt
size de gelmeyi çok isterim bayılırım biber dolmaya ama eviniz uzaaaaaaaaaaaak :gitme:benim menümde
yayla çorbası( nihalden kopya çektim eşim bayılır)
yeşil ve kırmızı biber dolması
karpuz
yoğurt
kepekli kurabiye( eşimin isteği üzerine yapacağım )
ohhhhh çok güzel canım menun cokacimcoookbenim menümde
yayla çorbası( nihalden kopya çektim eşim bayılır)
yeşil ve kırmızı biber dolması
karpuz
yoğurt
kepekli kurabiye( eşimin isteği üzerine yapacağım )
hayatım biz evlenmek içinde geç kaldık zaten. 2006 da evlendik bizfatoşcuğum özel olmazsa neden geç kaldınız kuzum çocuk düşünmek için...
tabi buyur fatoşcummmmmmakşama sizemi gelsek acaba :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
size de gelmeyi çok isterim bayılırım biber dolmaya ama eviniz uzaaaaaaaaaaaak :gitme:
bende 2006 haziranda evlendim :)))))))hayatım biz evlenmek içinde geç kaldık zaten. 2006 da evlendik biz
ben size gelmekten vazgeçtim kızım sen şimdi bir tabak z.yağlı sarma verip üzerine bütün bu işleri bana yaptırmaya kalkarsın. baksan gelelimmi dedik hemen liste yapıp asmışsın :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:yapılması gereken temizlik listem ramazan geliyo yapmalıyım
camlar silinecek
tül perde yıkanacak
yemek odası temizlenecek
halılar yıkamaya gidicek
koltuk ve sandalyeler silinecek
murtak dolap vs.temizlenecek
banyo duvarları elden geçiçek
yatak odası baza vs.çekilip altları silinecek
kapılar silinecek
ve bir sürü ütü birikti
:)))))))))))))
hayatım biz evlenmek içinde geç kaldık zaten. 2006 da evlendik biz
aaaaaaaa handi ay biz 13 ağustosbende 2006 haziranda evlendim :)))))))
amiiiiiiiiiiiiiiiiiin sen kaç yaşındaydın tualinaanladım canım , geç olsunda güç olmasın canım benim...
canım aynı dert walla eşim işi gereği kumaş pant gömlek malum yaz her gun değiştiriyo haftada 5 gömlek 5 pantolon ee benimkiler var bu sıcakta hiç çekilmiyoay bana ütü deme nihal...hiç sevmiyorum ütüyapmayı bir ton birikti bu akşam yapayım biraz bari sıcaktada hiç çekilmiyor yani...bir haftalık ütülüyorum bende ne yapıyım :))))
gelirm ama yemekten sonra temizlik yapmam delikafadulden delikafadulden delikafaduldenah canım başım gözüm üstüne fatoşcuğum, sen gel ben sana ne mamalar yaparım :)))
ben senin nikah büyüğünum hazıran 3 bizim :)))aaaaaaaa handi ay biz 13 ağustos
deli senden önce yazdım ben :))) olurmu heçç önce yemek sonra işben size gelmekten vazgeçtim kızım sen şimdi bir tabak z.yağlı sarma verip üzerine bütün bu işleri bana yaptırmaya kalkarsın. baksan gelelimmi dedik hemen liste yapıp asmışsın :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
kızlar akşama ne yemekler var yazın bakim
benim menüm
yayla çorbası
z.yağlı sarma
salata
yoğurt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?