Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

yaaa fatoş yoğurt sarma için masada var çorbadan önceki günden ziyan olmasın arada kaynar :))

ben senin nikah büyüğünum hazıran 3 bizim :)))

yerim senin nikah büyüklüğünü eşin ve sen kaç yaşındasınız onu söyle biz 40 ve 47

deli senden önce yazdım ben :))) olurmu heçç önce yemek sonra iş

senin sağın solun belli olmaz kızım önce yemek listesini cokacimcoook verip ağzımı sulandırdın sonrada temizlik listesin astın lmaz: iştahımı kaçırdın sana nasıl güveneyim ben eyvahedigeldismile

yaaa fatoş yoğurt sarma için masada var çorbadan önceki günden ziyan olmasın arada kaynar :))
ha özellikle yapmayacaksan tamam oldu o zaman ama dikkat et balım bundan sonra. ben böyle şeylere çok dikkat ederim. bizim evde bugün yemek yok. muhtemelen patates kızartması olacak

aa doğru bende yapmayayım bari yaa..aman sıcaktada içilmiyorki çorba olmazsa soğuk çorba yapayım ...

30-35 canım :)))))

aa doğru bende yapmayayım bari yaa..aman sıcaktada içilmiyorki çorba olmazsa soğuk çorba yapayım ...

soğuk çorba mönünde neler var ben hiç soğuk çorba bilmiyorum.

aynı yılın gelinleriyiz 2006 yaz gelinleri topik ismi gibi oldu :)))

evet canım haklısın varmı başka 2006 gelini hanımlar

fatoşcuğum haşlanmış yeşil mercimek ve haşlanmış erişte ve yoğurdu ayran kıvamında yapıyoruz içine malzemeleri katıyoruz tuz ekliyoruz ve üzerine yağ ve nane yakıyoruz soğuk tüketiyoruz...

kızlar eşimle konuştuk test için erken diyor geçen ayda 3-4 gün geçikmeli gelince gözü korkmuş kuzumun:))boş ver sonra yaparsın diyor...geçen ay klomen kullanmıştım ya bu ayda etki gösterip geçikme yapar mı kzılar yaaa...

tatlım sen klomeni geçen aynı kullandın. ilk ayda gecikme yapmıyor. bu ayda kullandınmı şimdi ben doktorumu arıyorum ona sorarım

tatlım sen klomeni geçen aynı kullandın. ilk ayda gecikme yapmıyor. bu ayda kullandınmı şimdi ben doktorumu arıyorum ona sorarım

bu ay kullanmadım geçen ay kullanmıştım fatoşcuğum...sana zahmet sorarsan sevinirim günü şaşmazdı çünkü reglimin...

ya bu klomeni ben hiç kullanmadım sana dr mi verdi canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…