amiiiiiiiiiiiiiiiiiin sen kaç yaşındaydın tualina
yaaa fatoş yoğurt sarma için masada var çorbadan önceki günden ziyan olmasın arada kaynar :))yayla çorbasını kaldır ama yoğurt var menüde yayla çorbasındada yoğurt var ayrıca sarmada pirinç var yayla çorbasındada pirinç var. o yüzden çorbayı değiştir. hatta çorbayı salçalı bir çorba yap çünkü mönüdeki diğer yemekler beyaz
gelirm ama yemekten sonra temizlik yapmam delikafadulden delikafadulden delikafadulden
ben senin nikah büyüğünum hazıran 3 bizim :)))
deli senden önce yazdım ben :))) olurmu heçç önce yemek sonra iş
aynı yılın gelinleriyiz 2006 yaz gelinleri topik ismi gibi oldu :)))26 ağustosta 31 oluyorum canım, bu arada bizde 2006 haziran 18 de evlendik....
ha özellikle yapmayacaksan tamam oldu o zaman ama dikkat et balım bundan sonra. ben böyle şeylere çok dikkat ederim. bizim evde bugün yemek yok. muhtemelen patates kızartması olacakyaaa fatoş yoğurt sarma için masada var çorbadan önceki günden ziyan olmasın arada kaynar :))
yayla çorbasını kaldır ama yoğurt var menüde yayla çorbasındada yoğurt var ayrıca sarmada pirinç var yayla çorbasındada pirinç var. o yüzden çorbayı değiştir. hatta çorbayı salçalı bir çorba yap çünkü mönüdeki diğer yemekler beyaz
30-35 canım :)))))yerim senin nikah büyüklüğünü eşin ve sen kaç yaşındasınız onu söyle biz 40 ve 47
senin sağın solun belli olmaz kızım önce yemek listesini cokacimcoook verip ağzımı sulandırdın sonrada temizlik listesin astınlmaz: iştahımı kaçırdın sana nasıl güveneyim ben eyvahedigeldismile
tamam fotoşcum kızma eyvahedigeldismileha özellikle yapmayacaksan tamam oldu o zaman ama dikkat et balım bundan sonra. ben böyle şeylere çok dikkat ederim. bizim evde bugün yemek yok. muhtemelen patates kızartması olacak
aa doğru bende yapmayayım bari yaa..aman sıcaktada içilmiyorki çorba olmazsa soğuk çorba yapayım ...
aynı yılın gelinleriyiz 2006 yaz gelinleri topik ismi gibi oldu :)))
aşkolsuuuuuuuuuuun kızmadım. opuyorumnanaktantamam fotoşcum kızma eyvahedigeldismile
tatlım sen klomeni geçen aynı kullandın. ilk ayda gecikme yapmıyor. bu ayda kullandınmı şimdi ben doktorumu arıyorum ona sorarımkızlar eşimle konuştuk test için erken diyor geçen ayda 3-4 gün geçikmeli gelince gözü korkmuş kuzumun:))boş ver sonra yaparsın diyor...geçen ay klomen kullanmıştım ya bu ayda etki gösterip geçikme yapar mı kzılar yaaa...
tatlım sen klomeni geçen aynı kullandın. ilk ayda gecikme yapmıyor. bu ayda kullandınmı şimdi ben doktorumu arıyorum ona sorarım
ya bu klomeni ben hiç kullanmadım sana dr mi verdi canım :)kızlar eşimle konuştuk test için erken diyor geçen ayda 3-4 gün geçikmeli gelince gözü korkmuş kuzumun:))boş ver sonra yaparsın diyor...geçen ay klomen kullanmıştım ya bu ayda etki gösterip geçikme yapar mı kzılar yaaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?