Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

aramıza yeni katılanlar varmı kızlar. geçmişi okuyamıyorum çok zamanım olmadığından. onlarada hoşgeldin diyelim. ayıp olmasın arkadaşlarımıza.

buse çok yeni daha beklesin bişi olmaz yarından sonra yaptırsın alıştırmasın kendini testlere sempatiksalakcinni
tabi canım zamanı varsa yarın yaptırsın. ama ben halen meraktayım. busenin bugün aslında son günü değilmi. gecikmelerde değil şimdi. en son hafta sonu görüştüğümüzde pazartesiye kadar zamanım var demişti. belkide bu geceye kadar olmazsa hamiledir. :teytey: :teytey: :teytey:

ayy canım ya inşşşş
ama ateşim 16.günden ölçünce karıştırdım ortalığı kaydirigubbakcemile3 17 haziran gözküyomuş o zaman anlamadım bende valla

ayy canım ya inşşşş
ama ateşim 16.günden ölçünce karıştırdım ortalığı kaydirigubbakcemile3 17 haziran gözküyomuş o zaman anlamadım bende valla

olsun hayatım 17 sinede çok az bir zaman kaldı. Allahım ellerimizi boş çevirme yarabbim. ben bu ateş tablosundan bir şey anlamıyorum ama kızlar tablon için ne diyor gülüm.

olsun hayatım 17 sinede çok az bir zaman kaldı. Allahım ellerimizi boş çevirme yarabbim. ben bu ateş tablosundan bir şey anlamıyorum ama kızlar tablon için ne diyor gülüm.

sorma ya ben 16.günden başladım oyüzden kademeli arttı ve 36,5 da kaldı böyle giderse ii
ama 32,gün diyolar regl için
ama tabı baştan ölçmediğim için böyle diyolar
regl 28 günde bir ama

sorma ya ben 16.günden başladım kademeli arttı ve 36,5 da kaldı böyle giderse ii
ama 32,gün diyolar regl için
ama tabı baştan ölçmediğim için böyle diyolar
regl 28 günde bir ama

hoşgeldin mısracım nasılsın??

Kasık ve karın sancım artıyor nedir bu çözemedim.

Ohhhhhhhh sefan olsun nereye gitmiştiniz cnm?

zeytin mısraaaaaaaaaa nasılsınız kızlar. serpil nerde onunla görüşemedim bugün.

Sancılarla başbaşayım işte cnm.
İzmir işi iptal olmuş sadece manisa ya gideceğim iii oldu :))))
Muzlu kek yaptım yol için şimdi salona geldim,birazdan çıkıp uyumayı düşünüyorum.
Ezel e kadar uyusam süper olacak

Sizlerde iyisinizdir umarım

hadi hayırlısı inşallah canım. Demekki senden umutlanmamız boş değil

inş öyledir fatoşcum test yapmaya korkuyorumkaydirigubbakcemile3
ateş tablon yarıdan başlayıp bide 18.gün yumurladın dediler o zaman hesplaına göre 32.gün 17 haziran ya regl onların hesabına test o zaman mıo yapsam???bilmiyorumkismile

bekle canım korkma ayrıca ömümüzdeki maçlara bakarız opuyorumnanaktan

anam anam anammm sezenimm gemiş haberler vremişşşşşşşşşşş

fztoözelim canım benim geçmişi okuyamdın değilmi sana dualar ettik busecanada kumsalada kumsalın azıcık ateşi düşmüş
mısracımm sende e cidiidi belirtiler var yani bilmiyorumm bekleyeceğiz

Serpil biraz sonrahastanenin oraya bankamatikten para çekmeye gideceğim.
Acaba Acil Servisten giriş yapıp test mi yaptırsam?

anam geçmişi okuyayım dedim ama kızlarıda kaçırmak istemiyorum mısarcım ev işinde kararrsıızım yani daha kafamda oluşturamdım

aman manam man gizemim gelmişşşşşşşşş toparlanıp gelmişşş

sezenim kivisiyle yüzmüş sporlar yapmış mutlu mutlu dönmüşler

busecanım heyecanlı bekleyişte

nihalim duygu yürekli yağmur gözlümmm

ebrarar canım ney çaldınmı bizee ruhumuz dinlensin

mısram gülmeye ihtiyacın vardı zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…