Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

:sinifsinif:

benimde öyle olmuştu canım çok zorlama kendini fazla koşturma keşke eve gitseydin canım uzanırdın hem

eve gidemedim canım işyerinden çağırdılar. işler burada çok yoğun. birde son zamanlarda çok izin yapınca göze battım herhalde. geldim oturuyorum sadece burada merak etme yormuyorum kendimi

fatoş bence de tuttuğunu hayal et, hamile kaldığını düşün, olumlu olmaya çalışki tutsun inşallah

inşallah aylinim. öyle düşünmeye çalışıyorum.

rahat ol fatoşum ne dilersen o olurmuş iyi düşün iyi olsun

evet düşünce gücü çok önemli. inşallah bu sefer olumlu bir sonuç alırım. serpil teyzeside havayi fişek atar

fatoşşşş tatlım aşılama yaptırmışsın, inşallah bu kez bebeğin konar göbüşüne canım...
senin uzanman falan gerekmiyo mu??

oh ne güzel gizem yeni heyecan başlıyor ay benimde belli olsada çok öbür aya sarkmadan çalışsam kaydirigubbakcemile3

heyecan kalmadı artık adet olacağım gün heyecanlı oluyorum sadece:)))bu ay yani diğer adetimi kayınvalidemlerde karşılayacağım.eğer adet olursam mecburen iyi görünmek zorundayım..

caım beklenmeyen adet listesi var ya ordan yanlış gordum sanırım ama olsun içime doğdu
belki bu ay için kaydirigubbakcemile2

:))inşallah canım...artık adet tarihimide yazmayacağım:)))herşey sürpriz olsun artık.geleceksede gelmeyeceksede.En güzeli tarihide bilmemek:))

ateş ölçmüşmüydün canımm

geçen ay ölçmüştüm canım ama beni,m ateşim çok değişkendi.bir düşük bir yüksek..hangi gün adet olacağımı anlayamadık.27.gün geldi.ateş tabloma göre sanki 32.gün olacaktı(lovelide öyle demişti ateş tablosuna bakarak)yani bu ateş işide bana uymadı.oyuzden bu ay hiç ölçmedim ölçmeyeceğimde.ama hayıta devam:)))

benimde 28 gün bugün regl tarıhım ateşim 36,5 5 gündür sabitlendi akıntım var kuru değilim yanı ama 16.günden itibaren ölçtüğümden o ateş tabloma göre 32. gün regl dediler bugün olmadım bekliycem bakalım perşembeye kadar ondan sordumm

inşallah güzel haberlerini alırız bu ay canım.bu arada sen nrmalde kaç günde oluyorsun??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…