bu sefer biraz sancım var. sanki regl olacakmışım gbi bir sancı oldu. doktor normal dedi ama inşallah öyledir.
hahahaaaaaaaaa gazoz di miii
ya benim gazozuma bayıldı hatunlar aklinialirimsmile
:içelim:
bencede ya drler gerek yok desede bencede yatmak en iisi işlerini toparla eve gidip yat canım:sinifsinif:
benimde öyle olmuştu canım çok zorlama kendini fazla koşturma keşke eve gitseydin canım uzanırdın hem
:sinifsinif:
benimde öyle olmuştu canım çok zorlama kendini fazla koşturma keşke eve gitseydin canım uzanırdın hem
fatoş bence de tuttuğunu hayal et, hamile kaldığını düşün, olumlu olmaya çalışki tutsun inşallah
rahat ol fatoşum ne dilersen o olurmuş iyi düşün iyi olsun
fatoşşşş tatlım aşılama yaptırmışsın, inşallah bu kez bebeğin konar göbüşüne canım...
senin uzanman falan gerekmiyo mu??
ben neden bilmiyorum gazozu o haldehahahaaaaaaaaa gazoz di miii
ya benim gazozuma bayıldı hatunlar aklinialirimsmile
:içelim:
kumsal sen ne zaman aşılama yaptırmıştın canım.:sinifsinif:
evet gizem bide lizabet de var 4 kişi haber vermediler daha dime :sempatiksalakcinni
canım ben kırmızılara çokdan büründüm:)))yarın yeni ay için çalışmalara başlayacağız:)))
oh ne güzel gizem yeni heyecan başlıyor ay benimde belli olsada çok öbür aya sarkmadan çalışsam kaydirigubbakcemile3
canım ben kırmızılara çokdan büründüm:)))yarın yeni ay için çalışmalara başlayacağız:)))
heyecan kalmadı artık adet olacağım gün heyecanlı oluyorum sadece:)))bu ay yani diğer adetimi kayınvalidemlerde karşılayacağım.eğer adet olursam mecburen iyi görünmek zorundayım..
caım beklenmeyen adet listesi var ya ordan yanlış gordum sanırım ama olsun içime doğdu
belki bu ay için kaydirigubbakcemile2
ateş ölçmüşmüydün canımm
geçen ay ölçmüştüm canım ama beni,m ateşim çok değişkendi.bir düşük bir yüksek..hangi gün adet olacağımı anlayamadık.27.gün geldi.ateş tabloma göre sanki 32.gün olacaktı(lovelide öyle demişti ateş tablosuna bakarak)yani bu ateş işide bana uymadı.oyuzden bu ay hiç ölçmedim ölçmeyeceğimde.ama hayıta devam:)))
benimde 28 gün bugün regl tarıhım ateşim 36,5 5 gündür sabitlendi akıntım var kuru değilim yanı ama 16.günden itibaren ölçtüğümden o ateş tabloma göre 32. gün regl dediler bugün olmadım bekliycem bakalım perşembeye kadar ondan sordumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?