Kızlarrrr eyvah eyvah ı izleyip geldim ,çok komikti :))))))))
ohh sefan olsun herkez çok komik diyo kismet olmadı daha gitmekKızlarrrr eyvah eyvah ı izleyip geldim ,çok komikti :))))))))
inşallah güzel haberlerini alırız bu ay canım.bu arada sen nrmalde kaç günde oluyorsun??
28 gün de bir
ilaç la düzenlme yaptı dr
4 aydır 28 günde bir tıkır tıkır
gizem kan yaptırması lazım o zaman idrarda çıkmaz benim bildiğimdüzenli olduğuna göre 28.günden sonra test yap ozaman canım..
gizem kan yaptırması lazım o zaman idrarda çıkmaz benim bildiğim
hım biliyorum onları ilişkiden 10 gun sonra bile net veriyomuş bir keresinde almıştım 25 tl bayılmıştım eyvahedigeldismilecanım benimde hep düzenlidir.26-27-28 ben önceki hamilelğimde 28.günde idrar testi yapmıştım.çok net çıkmıştı.çok hassas testler var.predi...(reklam olmasın):)
kızlaaaaar,
ben döndüm tatilden..kısa idi sadece hafta sonu ama çok güzeldi bolca yüzdüm..hamile iken yüzmek çook güzell.bol bol oksijen aldım..sizler nasılsınız özledim sizi?
ama niye böyle oldu şimdi bir bu topiğe bir o topiğe mi yazıcaz..
kraliçem nerde burda mıı?
mısraa gizeeeeeeem..
hım biliyorum onları ilişkiden 10 gun sonra bile net veriyomuş bir keresinde almıştım 25 tl bayılmıştım eyvahedigeldismile
evet ya ben bir kez aldım test genelde br hafta beklerim sonra mutlaka kan testi yaptırırım net olsun die biraz sağlamcıyımdır :ecrin_bebek:evet 25 TL malesef ama gecikmenin olduğu ilk dakika bile sonuç veriyor.bende çok aldım bu testi.ama 2 aydır hiç bir test almıyorum.almayacağımda.zaten 28.günü bir türlü geçemedim ki:)))
ohhh ne guzel havalarda ısındı bebişde serinlemiştir :ecrin_bebek:kızlaaaaar,
ben döndüm tatilden..kısa idi sadece hafta sonu ama çok güzeldi bolca yüzdüm..hamile iken yüzmek çook güzell.bol bol oksijen aldım..sizler nasılsınız özledim sizi?
mısraa gizeeeeeeem..
kızlaaaaar,
mısraa gizeeeeeeem..
Kızlarrrr eyvah eyvah ı izleyip geldim ,çok komikti :))))))))
yok benim ateşim hep 36 dan 36,1 36,2 36,5 diye arttı
nhl busecan fatoş nasılsınız???
fatoşcum inş tutcak canım iannıyorum
evet ya ben bir kez aldım test genelde br hafta beklerim sonra mutlaka kan testi yaptırırım net olsun die biraz sağlamcıyımdır :ecrin_bebek:
hoşgeldin canım walla çok iyi yaptın şöyle 1-2 günlüğüne bile olsa bende kaçabilsem keşke. tatil ve yüzmek, oksijen yiğenimizede iyi gelmiştir.
sefan olsun tatlım ne kadar güzel yaptın walla.
busecanım senin aslında bugün normal döngüne göre son günün değilmi. ve bu saate kadar Allahın izni ile aksilik yok anladığım kadarıyle. dünden beri senin için dua ediyorum.
QUOTE=gizemm79;13733932]heyecan kalmadı artık adet olacağım gün heyecanlı oluyorum sadece:)))bu ay yani diğer adetimi kayınvalidemlerde karşılayacağım.eğer adet olursam mecburen iyi görünmek zorundayım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?