Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

canım benimde hep düzenlidir.26-27-28 ben önceki hamilelğimde 28.günde idrar testi yapmıştım.çok net çıkmıştı.çok hassas testler var.predi...(reklam olmasın):)
hım biliyorum onları ilişkiden 10 gun sonra bile net veriyomuş bir keresinde almıştım 25 tl bayılmıştım eyvahedigeldismile

kızlaaaaar,
ben döndüm tatilden..kısa idi sadece hafta sonu ama çok güzeldi bolca yüzdüm..hamile iken yüzmek çook güzell.bol bol oksijen aldım..sizler nasılsınız özledim sizi?
ama niye böyle oldu şimdi bir bu topiğe bir o topiğe mi yazıcaz..
kraliçem nerde burda mıı?
mısraa gizeeeeeeem..

hoşgeldin canım..ohh ne güzel yüzmek iyi gelmiştir sana ve bebişine..

hım biliyorum onları ilişkiden 10 gun sonra bile net veriyomuş bir keresinde almıştım 25 tl bayılmıştım eyvahedigeldismile

evet 25 TL malesef ama gecikmenin olduğu ilk dakika bile sonuç veriyor.bende çok aldım bu testi.ama 2 aydır hiç bir test almıyorum.almayacağımda.zaten 28.günü bir türlü geçemedim ki:)))

evet 25 TL malesef ama gecikmenin olduğu ilk dakika bile sonuç veriyor.bende çok aldım bu testi.ama 2 aydır hiç bir test almıyorum.almayacağımda.zaten 28.günü bir türlü geçemedim ki:)))
evet ya ben bir kez aldım test genelde br hafta beklerim sonra mutlaka kan testi yaptırırım net olsun die biraz sağlamcıyımdır :ecrin_bebek:

ohhh ne guzel havalarda ısındı bebişde serinlemiştir :ecrin_bebek:

hoşgeldin canım walla çok iyi yaptın şöyle 1-2 günlüğüne bile olsa bende kaçabilsem keşke. tatil ve yüzmek, oksijen yiğenimizede iyi gelmiştir.

Kızlarrrr eyvah eyvah ı izleyip geldim ,çok komikti :))))))))

sefan olsun tatlım ne kadar güzel yaptın walla.

yok benim ateşim hep 36 dan 36,1 36,2 36,5 diye arttı

busecanım senin aslında bugün normal döngüne göre son günün değilmi. ve bu saate kadar Allahın izni ile aksilik yok anladığım kadarıyle. dünden beri senin için dua ediyorum.

QUOTE=gizemm79;13733932]heyecan kalmadı artık adet olacağım gün heyecanlı oluyorum sadece:)))bu ay yani diğer adetimi kayınvalidemlerde karşılayacağım.eğer adet olursam mecburen iyi görünmek zorundayım..[/QUOTE]

gizemciğim neden kayınvalidenlerde iyi görünmek zorundasın anlamadım. nasıl hissediyorsan öyle yaşa tatlım.

nhl busecan fatoş nasılsınız???

sen nasılsın bir tanem

fatoşcum inş tutcak canım iannıyorum

sağol busem, gülüm hep söylüyorum bir gün allah bize bu sevinci yaşatırsa bu burada olan güzel dostluklar ve duaların yüzü suyu hürmetine olacak. biliyorsun duanın en makbulü müslümanın müslüman kardeşi için istediğidir.

İnancın için sağol yüreğine sağlık canımın içi.

hepinizi çok seviyorum olumunekankayizsmile

serpil02507 kullanıcısından alıntı
YASİN-İ ŞERİF (500)ADET

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

belenay...............4
nihal..................34
serpil.................80
kumsal---------------1

çılgınkız........
loveli...........
zerdal..............2
busecan..............20
efnanim.............. 8
aylint..............
elifda...........2
masal0663............2
tosti.................... .1
gizemm79........... .3
neşemeşe.............11
hpt_honey.............2
ebrar42..................2
fatoözel..................2

toplam ..............174alkisalkisalkis

maşallah 326 kaldı
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

evet ya ben bir kez aldım test genelde br hafta beklerim sonra mutlaka kan testi yaptırırım net olsun die biraz sağlamcıyımdır :ecrin_bebek:

ama bencede 25 tl teste verileceğine kan testi yaptır aynı paraya daha sağlam olsun. ama şimdide kan testi yaptırsan çıkar. neden perşembeyi bekliyorsun. kızhelal olsun walla ben olsam şimdiye kadar çatlamıştım. Allahım inşallah yarabbim. açılan ellerimizi boş çevirme Yarabbim. Önce bu kulunu sevindir sonra bizleri aynı sevince boğ Yarabbim. hayırlısı ise ve hayırlısıyla.:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

buse çok yeni daha beklesin bişi olmaz yarından sonra yaptırsın alıştırmasın kendini testlere sempatiksalakcinni

gizemciğim neden kayınvalidenlerde iyi görünmek zorundasın anlamadım. nasıl hissediyorsan öyle yaşa tatlım.

sen nasılsın bir tanem

sağol busem, gülüm hep söylüyorum bir gün allah bize bu sevinci yaşatırsa bu burada olan güzel dostluklar ve duaların yüzü suyu hürmetine olacak. biliyorsun duanın en makbulü müslümanın müslüman kardeşi için istediğidir.

İnancın için sağol yüreğine sağlık canımın içi.

hepinizi çok seviyorum olumunekankayizsmile[/QUOTE]

ewt fatoşcum yok bişey gelmedi hala gecikmelimi gelkcekki???

bizde seni seviyoruz inş bu sefer olcak cnm olmazsada isyan yok herşey allahtan inş dualarımızı duycak inanıyorum benn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…