Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

fatoözel kocaccaımm işini bitiremdiki canım gece kaçığp gelmiş o kadar yolu yazık geldiğinde gözler kıpkırmıızydı yorgunluktan canı çıkmıştı sabah erken giiti tekarar canım :)))) heeeeeeeeee çokd a özlemişiz .))))))))))))) birbirimziii

buse sen nasılsın sancın filan varmı. yada herhangi bir belirti.

dün işte uyku vardı gözümü açamadım çok garipti sonra baş ağrım oldu felan kasık ağrım
sabah kalktım yok bişey sankı regl olcam tamam dedim gelcek ama anlamadım bende bide 18. gün yumurtam çatlamış olayı varya ayın 3 ü oluyo bugün 15 i 12 günde eğer( oyleyse tabı) bişey belirti olmazkı dimi?kafamçokkarıştı

ay canım kıyamam sana benn opuyorumnanaktan

kumsal sen nasılsın. şu anda ne durumdasın. senin dün regl olman gerekmiyormuydu. bugün değişiklik varmı gülüm. çok merak içindeyim.
canım çokp kafam karışık bir değişiklik yokne gelen ne degiden lovelicim dün demişti ama olmadı bişi benim adetlerimde çok düzensizdir oyüzden hiç kaprıtmıyorum kendimi bekleyip görücez fatoşcum ne yazıldıysa o olucak bende çok merak ediyorum aklım bişey yok desede gönlüm kıvranıyor işte
aminn busecim isteyen herkese inşallah:Saruboceq:

serpilim çok ama çok korkuyorum öyle bişeyden korkmak gibi değil gerip hissediyorum kendimi sanki bişeyleri kaybedicekmişim gibiyim bekleyip görelim
tamam canım görüşürz sana kolay gelsin bitanem seni burda bekliyor olacağızopuyorumnanaktan

günaydın kızlar hepinize...nabersiniz , ben yoğunum bu aralar...çalışmalar son hız devam ediyor, hayırlısı bakalım bu ay umutlarım boşa çıkmaz inşallah benim ve hepimizin...

dur bakalım gülüm o zaman bugünü atlatalım Allahın izni ile. yarın Allah büyük. sadece relaks ol. kendini gereksiz strese sokma.

ayyyyyyyyyy kıyamam canım ya

serpilcim iyiyim canım. sende herhangi bir gelişme yokmu serpil daha regline vardı ama.

ayrıca antalyaya bir gün gelirsem seni ve mısrayı görmeden gitmem kesinlikle

öğlenden sonra görüşürüz işlerin kolay gelsin tatlım

kızlar günaydınn güzel bir gun olsun hepimize kaydirigubbakcemile5

fotoşcum iyiyim umarım sende iyisindir

busecim bu gun heyacanın gitmiş sanki hayırlısı bitanem perşembe beklemen mantıklı

kumsalcım ateşin çıkmış hayırlı haber gibi aklinialirimsmile

nihalcim nasılsınn heyecanım gitmedi heycandan ölcemde kendimi motive ediyorum ii olmak için perşembeye kadar gelemzse test yapıcam canım negatifi görmemek için bekliycem biraz daha

nihalcim nasılsınn heyecanım gitmedi heycandan ölcemde kendimi motive ediyorum ii olmak için perşembeye kadar gelemzse test yapıcam canım negatifi görmemek için bekliycem biraz daha

canımmmmm inşallah gormezsin negetifi perşembeye 2 var kaydirigubbakcemile2

günaydın kızlar...

günaydınn sezen nasılsın

inşallah canım hayırlısı beklemedeyim şuan

mısracım yeni gördüm desem....
ne popilermiş du bakıyım kimdir bu topikin sahibesi dedim bir baktım ki :1shok:
süpersin hayırlı olsun...
eee biz varız her zamanki gibi yerimseniben
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

masalcığım aramıza hoşgeldin canım benim nasılsın

günaydın kızlar...

günaydın sezencim nasılsın

günaydın canlarım allahım hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin
hepimize güzel haberler gelir inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…