buse sen nasılsın sancın filan varmı. yada herhangi bir belirti.
fatoözel kocaccaımm işini bitiremdiki canım gece kaçığp gelmiş o kadar yolu yazık geldiğinde gözler kıpkırmıızydı yorgunluktan canı çıkmıştı sabah erken giiti tekarar canım :)))) heeeeeeeeee çokd a özlemişiz .))))))))))))) birbirimziii
canım çokp kafam karışık bir değişiklik yokne gelen ne degiden lovelicim dün demişti ama olmadı bişi benim adetlerimde çok düzensizdir oyüzden hiç kaprıtmıyorum kendimi bekleyip görücez fatoşcum ne yazıldıysa o olucak bende çok merak ediyorum aklım bişey yok desede gönlüm kıvranıyor iştekumsal sen nasılsın. şu anda ne durumdasın. senin dün regl olman gerekmiyormuydu. bugün değişiklik varmı gülüm. çok merak içindeyim.
aminn busecim isteyen herkese inşallah:Saruboceq:sağol fatoşcum sağol kumsalcım inş hepimize hayırlı evlatlat nasıp etsin
evet kullanmıyım bende atıyım onu bekliycem biraz daha perşembeyi atlattımmı tamamdır kaydirigubbakcemile3 ondan sonra yaparım test inş
kumsalım sabah ilk ölçtüğün geçerli gün i.inde ölçülen ateş geçersiz senin ilk ölçümünde yükselmiş ateşin fotoözelin dedği gibi stres yapmadan bekleylim bakalım rabbim güzel haberler versin
fatoözelim kendini iyi hiisediyorsun değilmi ? canım evet mırsayla sanaladan reale geçtik benim zaten sanalalığa karşı antipatim var sizlerde burada olsaydınzı muhakak görüşme imkanı yaratırdım benim böyle kk dan a real arkadşlarım var ve gerçekten çok güzel birşey olsun sizde anatlayya tataile gelince mısrayla biz sizii misafir ederiz .))))
busecan test geçersiz olur canım benim
kızlar ben birazadn çıkıcammm iş var öğlene gelirimm
dün işte uyku vardı gözümü açamadım çok garipti sonra baş ağrım oldu felan kasık ağrım
sabah kalktım yok bişey sankı regl olcam tamam dedim gelcek ama anlamadım bende bide 18. gün yumurtam çatlamış olayı varya ayın 3 ü oluyo bugün 15 i 12 günde eğer( oyleyse tabı) bişey belirti olmazkı dimi?kafamçokkarıştı
fatoözel kocaccaımm işini bitiremdiki canım gece kaçığp gelmiş o kadar yolu yazık geldiğinde gözler kıpkırmıızydı yorgunluktan canı çıkmıştı sabah erken giiti tekarar canım :)))) heeeeeeeeee çokd a özlemişiz .))))))))))))) birbirimziii
kumsalım sabah ilk ölçtüğün geçerli gün i.inde ölçülen ateş geçersiz senin ilk ölçümünde yükselmiş ateşin fotoözelin dedği gibi stres yapmadan bekleylim bakalım rabbim güzel haberler versin
fatoözelim kendini iyi hiisediyorsun değilmi ? canım evet mırsayla sanaladan reale geçtik benim zaten sanalalığa karşı antipatim var sizlerde burada olsaydınzı muhakak görüşme imkanı yaratırdım benim böyle kk dan a real arkadşlarım var ve gerçekten çok güzel birşey olsun sizde anatlayya tataile gelince mısrayla biz sizii misafir ederiz .))))
busecan test geçersiz olur canım benim
kızlar ben birazadn çıkıcammm iş var öğlene gelirimm
günaydın kızlar hepinize...nabersiniz , ben yoğunum bu aralar...çalışmalar son hız devam ediyor, hayırlısı bakalım bu ay umutlarım boşa çıkmaz inşallah benim ve hepimizin...
günaydın kızlar hepinize...nabersiniz , ben yoğunum bu aralar...çalışmalar son hız devam ediyor, hayırlısı bakalım bu ay umutlarım boşa çıkmaz inşallah benim ve hepimizin...
kızlar günaydınn güzel bir gun olsun hepimize kaydirigubbakcemile5
fotoşcum iyiyim umarım sende iyisindir
busecim bu gun heyacanın gitmiş sanki hayırlısı bitanem perşembe beklemen mantıklı
kumsalcım ateşin çıkmış hayırlı haber gibi aklinialirimsmile
nihalcim nasılsınn heyecanım gitmedi heycandan ölcemde kendimi motive ediyorum ii olmak için perşembeye kadar gelemzse test yapıcam canım negatifi görmemek için bekliycem biraz daha
günaydın kızlar...
kızlar günaydınn güzel bir gun olsun hepimize kaydirigubbakcemile5
fotoşcum iyiyim umarım sende iyisindir
busecim bu gun heyacanın gitmiş sanki hayırlısı bitanem perşembe beklemen mantıklı
kumsalcım ateşin çıkmış hayırlı haber gibi aklinialirimsmile
günaydın kızlar...
inşallah canım hayırlısı beklemedeyim şuan
canım kaç gün daha beklemelisin???
kumsal hadi inşallah güzel haberler canım....uzun zaman oldu...önümüzü aç bebek yerimseniben
mısracım yeni gördüm desem....
ne popilermiş du bakıyım kimdir bu topikin sahibesi dedim bir baktım ki :1shok:
süpersin hayırlı olsun...
eee biz varız her zamanki gibi yerimseniben
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
günaydın kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?