bende özledim canmm...bildiğin gibi bir değişiklik yok bende...güzel bir tatil yaptım bitirdim geldim:)
nihal gece kaçta kalktın gülüm ben saat kaç gibi kalksam acaba
wallahi bende anlamadım kim kime müdahele edebilirki oraya girme buradan çıkma filan diye. çok saçma. bana kimse karışamaz arkadaşım ben istediğim yere girer istediğim yerden çıkarım
nihalim gece kaçta kalkayım
aynen canım tüplere sıvı yolluyolar adam önce sağ tarafa yolladı açık sonra sola geçti baktıki gidiyo ya sze gerek yokmuş dedi bıraktı :)))niahll bende rahm flmi çektirdim çok rahat geçtii hiç öyle korkuttukları gibi değil
nhlkpr, serpil02507+, şeker-leblebi, minikkuzucum, fatosozel+, ebrar42+, gizemm79, busecan35+kızlar ben kırmıızlıyım malum eşim oruçlu ama nöbette
aynen canım tüplere sıvı yolluyolar adam önce sağ tarafa yolladı açık sonra sola geçti baktıki gidiyo ya sze gerek yokmuş dedi bıraktı :)))
aynen canım tüplere sıvı yolluyolar adam önce sağ tarafa yolladı açık sonra sola geçti baktıki gidiyo ya sze gerek yokmuş dedi bıraktı :)))
nhlkpr, serpil02507+, şeker-leblebi, minikkuzucum, fatosozel+, ebrar42+, gizemm79, busecan35+
işte bu ya herkez yavaş yavaş tatilden donuyo opuyorumnanaktan
mnikkuzucum hoşgeldin buyrunnnnnnnnn
yallah mı dedi işlem tamam ne gereksiz yahu :roflol::roflol: bizide yoruyosun
bendede topiclerde okumuştum çok korkmuştum aneztesi istemiştim dr harika bir şeklde çektii ama ne yazıkii bebek olmadı :))))
aklinialirimsmile aynen öyle oldu aklinialirimsmile
amannnn millet abartıyo canım bilmiyorumkismile hem bizimki teneke ya acımıyo opuyorumnanaktan
amannnn millet abartıyo canım bilmiyorumkismile hem bizimki teneke ya acımıyo opuyorumnanaktan
:1ninca: minikkuzucum :1ninca: busecanın arkadaşıymış kızlar :1ninca:
ne güzel bir geçen tatilin haberini getirmişsin canımm :)))))
canım 03:30 da kalktım anca yetişti walla sen dun gece kalkmadın mı eniştem tutmuyomu?
şimdi buse yazar dedim walla neyse anladın sen onu lülülülülülübenimki acırrr :roflol::roflol::roflol: şimdi ne diycek nihal ben diyim aman buse bunuda yaptırmazz:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?