Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

bende özledim canmm...bildiğin gibi bir değişiklik yok bende...güzel bir tatil yaptım bitirdim geldim:)

ne güzel bir geçen tatilin haberini getirmişsin canımm :)))))

nihal gece kaçta kalktın gülüm ben saat kaç gibi kalksam acaba

canım 03:30 da kalktım anca yetişti walla sen dun gece kalkmadın mı eniştem tutmuyomu?

fatocumm ben de istedğim yere girre çıkarım hatta mahlleri gezrim bilirsin kuluğp kimsenin tekelinde değil genele açık :))))))

aynen canım tüplere sıvı yolluyolar adam önce sağ tarafa yolladı açık sonra sola geçti baktıki gidiyo ya sze gerek yokmuş dedi bıraktı :)))

bendede topiclerde okumuştum çok korkmuştum aneztesi istemiştim dr harika bir şeklde çektii ama ne yazıkii bebek olmadı :))))

yallah mı dedi işlem tamam ne gereksiz yahu :roflol::roflol: bizide yoruyosun

aklinialirimsmile aynen öyle oldu aklinialirimsmile

bendede topiclerde okumuştum çok korkmuştum aneztesi istemiştim dr harika bir şeklde çektii ama ne yazıkii bebek olmadı :))))

amannnn millet abartıyo canım bilmiyorumkismile hem bizimki teneke ya acımıyo opuyorumnanaktan

aha bir tatilci daha geldii entersan gizemle sen tatilciisniz tualina tailden sonra hamile kaldı senle gizemm umut vericisiniz :))))

amannnn millet abartıyo canım bilmiyorumkismile hem bizimki teneke ya acımıyo opuyorumnanaktan

benimki acırrr :roflol::roflol::roflol: şimdi ne diycek nihal ben diyim aman buse bunuda yaptırmazz:roflol:

teneke ha benimkide acımamıştı demek ondanmış :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol::roflol:

ne güzel bir geçen tatilin haberini getirmişsin canımm :)))))

canım 03:30 da kalktım anca yetişti walla sen dun gece kalkmadın mı eniştem tutmuyomu?

ben bugün oruç değilim tatlım sabah hastaneye gidip kan filan verdim ya o yüzden tutmadım. eniştende beni kaldırmadan kendisi yemiş yatmış. bu gece allah izin verirse birlikte kalkarız o yüzden soruyorum kaçta kalktın yetiştimi diye

:1ninca: minikkuzucum :1ninca: busecanın arkadaşıymış kızlar :1ninca:

ewttt bende diyorum ben tanıyorum bu nici ne tatılden gelmesi :roflol::roflol: pozitif düşünce poizitf gör den canımmmmmmmmmmm hoşgeldinnn hayatım bak sevenlerim takıp ediyo opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…