kızlar şimdi antlya yerel habers istelrini gezerken dün gece müşterim olan bir avukat arkadşım gencecceik henüz 7 yıllık avukat aktif siyaset haytı olan başarılı bir genç arkadş varyantlardan dengesini kaybedip düşmüş şuan bitkisel hayata makinalarla bağlı komadaymış busecannnnnnnnnnnnnn özellkle sana bana ve herkese yazıyorum yaşam o kadar kısaki zehir etmeye değermi ?
ben ve nihal sen varsın geriisni bilmiyorumm
kızlar şimdi antlya yerel habers istelrini gezerken dün gece müşterim olan bir avukat arkadşım gencecceik henüz 7 yıllık avukat aktif siyaset haytı olan başarılı bir genç arkadş varyantlardan dengesini kaybedip düşmüş şuan bitkisel hayata makinalarla bağlı komadaymış busecannnnnnnnnnnnnn özellkle sana bana ve herkese yazıyorum yaşam o kadar kısaki zehir etmeye değermi ?
allah şafi ismi şerifiyle şifa versin inş.:Saruboceq:
kolay tavuk göğsü tarifim
malzeme:
yarım paket katı yağ
1 su bardağı un
1 su bardağı şeker
1 litre süt
1 paket vanilya
hazırlanışı:
katı yağ ile unu hafif ateşte kavuruyoruz ama rengi koyulaşmadan hafif kavur sonra sütü ve şekeri ilave et çırpma teli ile içice karıştırarak katı kıvama gelenekadar yani kaynadığıda ocağı kapatıp vanilyayı ekleyip mikser ile 5 dk kadar karıştır borcama dök (borcamı ıslatırsan yapışmaz) soğudugunda üzerine istediğin sos yada ben ceviz yada tarçın fındıkla süslerim bazende çikolata sosu ile farklı bir tat oluyor afiyet olsun
kızlar bir arkadaşım istedi ona yazınca sizede kopyaladım çok yaparım bunu ve kıvamını tam olur ölçulerime güvenirim :)))
fatoo ne oldu kk ya
allah yardımcısı olsun onunda yakınlarınında evet hayat kısa o yüzden kımseye değmiyor bu eşinde olsa kım üzüyosa çıkarcan hayatından bende karar aldım üzülmekten bıktım uğraşmaktan çabalamaktan
aaaaaaaaa aşağıda kim var kim yok belli değil ne oldu yine bu k.k ye
kızlar bir arkadaşım istedi ona yazınca sizede kopyaladım çok yaparım bunu ve kıvamını tam olur ölçulerime güvenirim :)))
kolay tavuk göğsü tarifim
afiyet olsun
ben evdekileri yazdım canım belki fikir verirgerçi tatlıdan önce benim yemek işini çözemm lazımda neyse tatlıyla başlayalım işe
ellerine sağlık ben akşam deneyecğim bunu canım
bende bi yemek sitesinde tatlı tariflerine bakıyodum :roflol:
çok severim tavuk göğsünü hatta tüm sütlü tatlıları
ama eşim şerbetli tatlıları daha çok sever varmı canım bildiğiniz çabuk hızlı ve güzel bi tatlı sırnaşık şey çok şey istemedim demiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?