nihal bugün tatlı konusunda ikimizinde kalbinde geçeni okumuş herhalde ebrarımbende bi yemek sitesinde tatlı tariflerine bakıyodum :roflol:
çok severim tavuk göğsünü hatta tüm sütlü tatlıları
ama eşim şerbetli tatlıları daha çok sever varmı canım bildiğiniz çabuk hızlı ve güzel bi tatlı sırnaşık şey çok şey istemedim demiii
serpil senin kociş iftarda evdemi oluyor balım askeriyedemiellerine sağlık ben akşam deneyecğim bunu canım
afiyet olsun canım :)))
hımmmmm sanada tarifim var tabi hangisini istersin
revani
şeker pare
sırnaşık şey
sen süpersin balım. tatlı için teşekkür ederim valla bende düşünüyordum ne yapabilirim diye iyi oldu. fırında bezelye ve tavuk tarifinide yazarmısın onuda yarın düşünebilirimfatoş tatlı tarifini verdim yemeğin tatlısız kalmasın canım :)))
benim memümde şöyle
mercimek çorbası
fırın poşetinde bezelyeli tavuk (tarifini verebilirim )
pilav
salata
karpuzzzzzzzzzz
aynen canım yemek az çok hazır sayılır tatlılara bakıyordum bendenihal bugün tatlı konusunda ikimizinde kalbinde geçeni okumuş herhalde ebrarım
fatoş tatlı tarifini verdim yemeğin tatlısız kalmasın canım :)))
benim memümde şöyle
mercimek çorbası
fırın poşetinde bezelyeli tavuk (tarifini verebilirim )
pilav
salata
karpuzzzzzzzzzz
rica ederim canımmm hepsi denenmiş benim tarafımdan o yüzde rahatlıkla yazıyorım dene sende canımteşekkürler nihalcimm tarif için opuyorumnanaktan
oyyyyy serpcim dene canım opuyorumnanaktan hem zayıfsın bol tatlı ye bence zemuszemuskızlar hepiniz birbirinden marifetlisiniz süpersiniz ben 2 gündür adam akıllı bişi yemiyorumm bunları deneyceğğimm:)))))))))))))))))
fatooo benim kocam tugaydaydı hep dün yani oradydı bugün evde olur
aynen canım yemek az çok hazır sayılır tatlılara bakıyordum bende
bende
ezogelin çorba
tavuk sote
pilav
salata
karpuzz yapıcamda
hatta çokk acıktımmmm bilem şimdiden bilmiyorumkismile dün gece pek yiyemedim ondan herhalde neyse az kaldı artık boshayallersmile
hımm güzell menüü tavuğun her türlüsünü severim sırnaşık şeyama önce şekerpareyi alalım yerimseniben
bezelyeli tavukummm
malz
bezelye
tavuk (kızartmalık olanlardan biftek gibi ince )
2 havuç
1 patates
yarım çay bardağı sıvı yağ
fırın poşeti
karabiber ve tuz
hazırlanısı
geniş bir kapta hepsini karıştırıyoruz ve fırın poşetine koyuyoruz tepsiye geniş duruyo tepside yatırıyoruz yani fırın poşetinin ağzı bağlı ama kürdan ile üstünü bir kaç yerden deliyoruz yaklaşık 45 dk da 170 derece pişiyor
nihalllll şekrpare nerde kaldı yavf kimseler yok herkes nere gitti
kk niye böyle oldu
nerde bu devlet
nerde bu millet ?
:rofrol:
nihaaaaaaaaal yanındamı gezdiriyon kız tarifleri kime ne lazımsa şak diye çıkarıp yazıyorsunrica ederim canımmm hepsi denenmiş benim tarafımdan o yüzde rahatlıkla yazıyorım dene sende canım
tamam canım denerim inş. ama bu akşama yetiştiremem onu yemeğim hazır olduğu bi gün yaparımrica ederim canımmm hepsi denenmiş benim tarafımdan o yüzde rahatlıkla yazıyorım dene sende canım
canım hafta sonu yaparsın şeker pareyi bence sen kemalpaşa tatlısı al şerbetle eve hemen hazır yada marketlerde hazır revani şekerparede var sadece şerbet ekle mıss gibi hazır :))tamam canım denerim inş. ama bu akşama yetiştiremem onu yemeğim hazır olduğu bi gün yaparım
bana şöyle şipşak bişey lazım sırnaşık şey sanırım köşedeki pastahaneden bulabilirim iyi bi tarif :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?