yaaa fart etmedim bize 19 dakıka kazık mı atıyolar töbe töbe bilmiyorumkismilebende istanbulla konya arasındaki saat olayını çözemedim gece beraer imsak saati akşam siz bizden 19 dk sonra iftar ediyosunuz büyük şehir diyemiki acaba :roflol:
yaaa fart etmedim bize 19 dakıka kazık mı atıyolar töbe töbe bilmiyorumkismile
ewttt resmen kazıkk yaaatöbe töbe yok kız saat ayarlamasını diyanet yapıyorda neden öyle diye merak ettim ben
imsak sizde 4.23 iftar 2017 değilmi
bizde 4.22 19 57 :jeyyar:
ewttt resmen kazıkk yaaa
vardır küresel bi açıklaması kuzum biz bilmesekte kaydirigubbakcemile3
herkesler buradad aşağıda
ismler yazmıyor çok sinir bozucuıuu ya(
kızlar ya bende sahurda bişi yiyemedim yaa bide üstüne çırçır oldum sahurda wc den çıkıp adam akıllı su da içemedim tam çıktım ezan okumuyo şu şeker hapı yapıyo ramazan dolayısıyla onu bırakıcam vucudum sususz kaldı((
bende irmik tatlımı yapayım bugün akşamda yarına hazır olsun çok severim kek kalıbında süper oluyor tavsiye ederimm....
ya nihalim oruçlu değilim ama 3 gündür birşey yemiş değilim ben((
hem havalar sıcak hem yorgunum hem iştahım yok yanii bu hafta klasik tuhaf bir moddayım ne kadar styres varsa hepsi toplanmıştı şimdi yavş yavaş kördüğüm olan pislkleri temizliyorum(( o yüzden ne iştah var ne başka birşey ama inanıyorumki herşey yoluna girecek Alalhın izniyle
aaa hadi sevindim :)) boş durmasınbırak ozman tatlım ramazandan sonra devammmm
bak ben yumurtladım geçti gittti ramazan dan sonra artık kaydirigubbakcemile2
eşim geldi az öncede şu E vitaminiyle folik asiti konuştuk bari onları yapsın boş durmasın :roflol: eczacı arkadaşıyla görüşecek reçetesiz satılıyomuş filan dedim bakalım akşama alır herhalde aklinialirimsmile
sendeki ölçüleri yaz bakim:=)))
hımm bende yaparım kek kalıbında denemedim ama görüntü süper dime :))
canımm dikketli beslenmek gerekli havalar çok sıcak bide benimde canım bişi istemiyo ama zorlada olsa yiyorum canım
hımm ortasına bişi eklemek aklıma gelmemişti10 kaşık şeker,9 kaşık irmik 1 litre süt 1 paket vanilya
karıştır hazırla kek kalıbını ıslat karşımı dök dolapta soğusun 1 keresinde çikolatalı sos dökmüştüm üzerine güzel olmuştu
bide ben genelde arasına bi sıra kakolu bisküvi dizerim karışımı yarısnıda üstüne dökerim güzel olur .... tavsiye ederim şkerler kaydirigubbakcemile2
cokacimcoook cokacimcoook evettt seninde tarifin varsa yaz bize mesala en güzel şunu yaparım gibi şakkıdıkızlar acıkmışsınız belli hep yemek yemek yemek kaydirigubbakcemile3
cokacimcoook cokacimcoook evettt seninde tarifin varsa yaz bize mesala en güzel şunu yaparım gibi şakkıdı
hımm ortasına bişi eklemek aklıma gelmemişti
benim ölçümde 12 şeker 12 irmik 1 lt süt :)))) seninkini deneyim hafta sonuna bari :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?