Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

kızlar ya bende sahurda bişi yiyemedim yaa bide üstüne çırçır oldum sahurda wc den çıkıp adam akıllı su da içemedim tam çıktım ezan okumuyo şu şeker hapı yapıyo ramazan dolayısıyla onu bırakıcam vucudum sususz kaldı ((

bende irmik tatlımı yapayım bugün akşamda yarına hazır olsun çok severim kek kalıbında süper oluyor tavsiye ederimm....

hem havalar sıcak hem yorgunum hem iştahım yok yanii bu hafta klasik tuhaf bir moddayım ne kadar styres varsa hepsi toplanmıştı şimdi yavş yavaş kördüğüm olan pislkleri temizliyorum (( o yüzden ne iştah var ne başka birşey ama inanıyorumki herşey yoluna girecek Alalhın izniyle

bırak ozman tatlım ramazandan sonra devammmm

bak ben yumurtladım geçti gittti ramazan dan sonra artık kaydirigubbakcemile2
eşim geldi az öncede şu E vitaminiyle folik asiti konuştuk bari onları yapsın boş durmasın :roflol: eczacı arkadaşıyla görüşecek reçetesiz satılıyomuş filan dedim bakalım akşama alır herhalde aklinialirimsmile

bende irmik tatlımı yapayım bugün akşamda yarına hazır olsun çok severim kek kalıbında süper oluyor tavsiye ederimm....

sendeki ölçüleri yaz bakim:=)))
hımm bende yaparım kek kalıbında denemedim ama görüntü süper dime :))

ya nihalim oruçlu değilim ama 3 gündür birşey yemiş değilim ben ((

canımm dikketli beslenmek gerekli havalar çok sıcak bide benimde canım bişi istemiyo ama zorlada olsa yiyorum canım

ne güzel açılan her düğüm ferahlık verecektir sana inş. tatlım :Saruboceq:

aaa hadi sevindim :)) boş durmasın buraya çok güldüm alsın ya mutlaka faydası vardır olmaz mı

10 kaşık şeker,9 kaşık irmik 1 litre süt 1 paket vanilya
karıştır hazırla kek kalıbını ıslat karşımı dök dolapta soğusun 1 keresinde çikolatalı sos dökmüştüm üzerine güzel olmuştu

bide ben genelde arasına bi sıra kakolu bisküvi dizerim karışımı yarısnıda üstüne dökerim güzel olur .... tavsiye ederim şkerler kaydirigubbakcemile2

hımm ortasına bişi eklemek aklıma gelmemişti

benim ölçümde 12 şeker 12 irmik 1 lt süt :)))) seninkini deneyim hafta sonuna bari :))

hımm ortasına bişi eklemek aklıma gelmemişti

benim ölçümde 12 şeker 12 irmik 1 lt süt :)))) seninkini deneyim hafta sonuna bari :))

tadı hafif olur benimkinin eğer çok tatlı seversen 12 sana daha iyi olur canım ben pek tatlı şeyleri sevmem arasına katıp karıştırmada üstüme yoktur benim

buna muzda koyarım bazen yada borcamda yaptığım zamanlarda servis yaparken üzerine eklerim ..

busecan çokmu belli oldu yavf acıktığımız :kedi:

sen nasıl oldun canım daha iyisin inş.. sende kendine akşama bol çikolatalı sütlü filan bişeyler yap iyi gelir bence .... yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…