bilmiyorumkismile amamamamamamamama kafanı dağıt biraz opuyorumnanaktan üzülme bak bende üzülüyorum mafoldumbenherşeyi yaparım ama keyfim yok anlatmaya ne istiyosunuz mesela
bi de defterim var benim oraya bakarım ben
tadı hafif olur benimkinin eğer çok tatlı seversen 12 sana daha iyi olur canım ben pek tatlı şeyleri sevmem arasına katıp karıştırmada üstüme yoktur benim
buna muzda koyarım bazen yada borcamda yaptığım zamanlarda servis yaparken üzerine eklerim ..
busecan çokmu belli oldu yavf acıktığımız :kedi:
sen nasıl oldun canım daha iyisin inş.. sende kendine akşama bol çikolatalı sütlü filan bişeyler yap iyi gelir bence .... yerimseniben
ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhKonuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (6 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
busecan35, ebrar42+, enterasan, fatosozel, nhlkpr+, şeker-leblebi
geldi çok şükür
10 kaşık şeker,9 kaşık irmik 1 litre süt 1 paket vanilya
karıştır hazırla kek kalıbını ıslat karşımı dök dolapta soğusun 1 keresinde çikolatalı sos dökmüştüm üzerine güzel olmuştu
bide ben genelde arasına bi sıra kakolu bisküvi dizerim karışımı yarısnıda üstüne dökerim güzel olur .... tavsiye ederim şkerler kaydirigubbakcemile2
hem havalar sıcak hem yorgunum hem iştahım yok yanii bu hafta klasik tuhaf bir moddayım ne kadar styres varsa hepsi toplanmıştı şimdi yavş yavaş kördüğüm olan pislkleri temizliyorum(( o yüzden ne iştah var ne başka birşey ama inanıyorumki herşey yoluna girecek Alalhın izniyle
ya nihalim oruçlu değilim ama 3 gündür birşey yemiş değilim ben((
kızlar ya bende sahurda bişi yiyemedim yaa bide üstüne çırçır oldum sahurda wc den çıkıp adam akıllı su da içemedim tam çıktım ezan okumuyo şu şeker hapı yapıyo ramazan dolayısıyla onu bırakıcam vucudum sususz kaldı((
herkesler buradad aşağıda ismler yazmıyor çok sinir bozucuıuu ya(
yaaa fart etmedim bize 19 dakıka kazık mı atıyolar töbe töbe bilmiyorumkismile
Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (6 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
busecan35, ebrar42+, enterasan, fatosozel, nhlkpr+, şeker-leblebi
geldi çok şükür
ben direk gidip uyumak istiyorum böyle zamanlarda hep yatarım ben canım yemek bile istemez zaten 15 gündür böyle ve yemek bile az az yiyorum elim kolum kalkmıyo
nihayet
buseeeeeeeeeem lütfen kendine eziyet etme bir taem hiç kimse için değmez. uyku varsa elbette gidince yat uyu biraz dinlen hem uyumak beyni ve vücudu dinlendirir ama sonra kalk yemeğini ye bir güzel çayını iç tatlını ye. lütfen busem benide üzme
ya buse biz bizeyiz sat gitsin malum dünyayıı bak genecek arkadşım komada kariyer para ve yeni evli ama ölümle pençelşiyor değmezzzzzzzzzzzzzzzz üzmeye kendinii
ewtttt ölümlü dünyaa hiç bir şeye değmezya buse biz bizeyiz sat gitsin malum dünyayıı bak genecek arkadşım komada kariyer para ve yeni evli ama ölümle pençelşiyor değmezzzzzzzzzzzzzzzz üzmeye kendinii
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3haklısın serpilcim satıcam bende az kaldı kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
töbö töbeeee canımmm herşey düzelir sen sadece kendin ve eşinden emin ol aileler bir yere kadar (anladın sen beni )hatta bedava vereyim para etmez kaydirigubbakcemile3
kız eşimi satıyorum zaten anasından bana nee benden uzak olsunlarda ben artık muhatap bile olmuyorum olmamada bittiler bende sıfırtöbö töbeeee canımmm herşey düzelir sen sadece kendin ve eşinden emin ol aileler bir yere kadar (anladın sen beni )
iftara konyayamı gitsekacaba :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
inş fatoşş yatmak en ii gelen şey uyumak bana elim kolum kalkmıyoo eskiden kekler börekler tatlılar evimden eksik olmazdı sankı 20 yıllık evliyim gibi konuştum dimi ama artık yapmıyorum cok nadır hiçbişey içimden gelmiyo hele son 15 gündür hiçççç yapsamda kıymetli değilim yapma en iyisi
a.sewtttt ölümlü dünyaa hiç bir şeye değmez(
hatta bedava vereyim para etmez kaydirigubbakcemile3
beklerimmmmmm seve seve menüyü belirteyim hemen
etliekmek ayran irmik helvası :roflol: ( iyiki talıya konya şekeri yazmadım )
uyumak dinlendirir belki sakinleştirri ama yemeden içmeden uyumak seni hasta eder canım :teselli:
a.s
dünya ve içindekiler oyun ve ğelenceden ibarettir buyuruyor Rabbimiz neden bu kadar takılyoruzki sanki benneyaptımki
ederrr hemde çokkk eder dünya değil ama sana verilen ömür çok değerli
en güzel şekliyle değerlendirdiğin zaman cennetler eder karşılığında .....ve sayısız nimetler... :asigim:
inş cnm bari o dünyada mutlu olayımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?