alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkisinş. canım ama eksik dua etmemk gerek hem bu dünyada hem ahirette mutlu eylesin Rabbim..:Saruboceq:
.
inş. canım ama eksik dua etmemk gerek hem bu dünyada hem ahirette mutlu eylesin Rabbim..:Saruboceq:
.
inş. canım ama eksik dua etmemk gerek hem bu dünyada hem ahirette mutlu eylesin Rabbim..:Saruboceq:
.
beklerimmmmmm seve seve menüyü belirteyim hemen
etliekmek ayran irmik helvası :roflol: ( iyiki talıya konya şekeri yazmadım )
ederrr hemde çokkk eder dünya değil ama sana verilen ömür çok değerli
en güzel şekliyle değerlendirdiğin zaman cennetler eder karşılığında .....ve sayısız nimetler... :asigim:
BUSEinş cnm bari o dünyada mutlu olayımmm
BUSEklava: NE BİÇİM KONUŞUYORSUN MÜBAREK GÜNDE BÖYLE. TÖVBE TÖVBE. AKLINA GÜZEL ŞEYLER GETİR Kİ GÜZEL ŞEYLER OLSUN BİRTANEM
AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİN
AYYYYYYYYYYY EBRAR BAYILIRIM ETLİ EKMEĞE DE KONYANIN MEŞHUR YİYECEĞİ SÜPER WALLA YANINDADA AYRAN OOOOOOOOOOOOH MİS MİS İRMİK HELVASINIDA YERİM PEK SEVMEM AMA YİNEDE YERİM UN HELVASINI ÇOK SEVERİM BEN VE SICAK SICAK SEVERİM ONUDA cokacimcoook
çok susadım ben ya. suuuuuuuuuuakannehir akannehir akannehir
az kaldııııı sabırrr :1hug: yada hayal ett
reyyan kapısı açılmışşş sennn en güzel elbiselerle içeri giriyosun her yanında huriler senin bi işaretini bekliyor bizden bişey istesede bizde yerine getirsek diye sen yavaş yavaş ilerliyosun güzel ırmaklar var yanında meyva tabakları soğuk soğuk içecekler ve her çeşit yiyecek ..... hayali bile çok güzel cennetinnn kendisini görmeye gözlerimiz dayanmaz herhalde :asigim:
az kaldııııı sabırrr :1hug: yada hayal ett
reyyan kapısı açılmışşş sennn en güzel elbiselerle içeri giriyosun her yanında huriler senin bi işaretini bekliyor bizden bişey istesede bizde yerine getirsek diye sen yavaş yavaş ilerliyosun güzel ırmaklar var yanında meyva tabakları soğuk soğuk içecekler ve her çeşit yiyecek ..... hayali bile çok güzel cennetinnn kendisini görmeye gözlerimiz dayanmaz herhalde :asigim:
kızlar dualarımızı rabbim kabul etsin yazdıklarınızı okuyabildim akşam akşam ofis çoştuu busecan bebeğim rabbim hem bu dünyada hem ahirettte huzur versin zaman zaman hepimiz sıkıntılar yaşıyoruz birtanemm mesala ben bayağıdır yaşıyorum ama atlatacağız Allahın izniyle biz burada kocaman bir aileyiz ve aşacağız hakkımızdan hayırlısını istyeceğiz bu bebek arzusundadad evliliğin devamında iş haytındadda hepisnde hayırlısını isteyecğiz ama önce biz kendimizii bir tanıyacağız bazan iyi niyetler en yakınlarımzı tarfındanda suaiistmal ediliyor onlarıda göğüslemyi öğrenecğiz kuzu
kızlar dualarımızı rabbim kabul etsin yazdıklarınızı okuyabildim akşam akşam ofis çoştuu busecan bebeğim rabbim hem bu dünyada hem ahirettte huzur versin zaman zaman hepimiz sıkıntılar yaşıyoruz birtanemm mesala ben bayağıdır yaşıyorum ama atlatacağız Allahın izniyle biz burada kocaman bir aileyiz ve aşacağız hakkımızdan hayırlısını istyeceğiz bu bebek arzusundadad evliliğin devamında iş haytındadda hepisnde hayırlısını isteyecğiz ama önce biz kendimizii bir tanıyacağız bazan iyi niyetler en yakınlarımzı tarfındanda suaiistmal ediliyor onlarıda göğüslemyi öğrenecğiz kuzu
bencede çokk güzell inş. Rabbim hep beraber orda olmamız nasip eder.. :1hug:ay valla süpersin ebrar.hayali bile süper.inş gerçeğini de yaşarız hep birlikte:Saruboceq:
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkiskızlar dualarımızı rabbim kabul etsin yazdıklarınızı okuyabildim akşam akşam ofis çoştuu busecan bebeğim rabbim hem bu dünyada hem ahirettte huzur versin zaman zaman hepimiz sıkıntılar yaşıyoruz birtanemm mesala ben bayağıdır yaşıyorum ama atlatacağız Allahın izniyle biz burada kocaman bir aileyiz ve aşacağız hakkımızdan hayırlısını istyeceğiz bu bebek arzusundadad evliliğin devamında iş haytındadda hepisnde hayırlısını isteyecğiz ama önce biz kendimizii bir tanıyacağız bazan iyi niyetler en yakınlarımzı tarfındanda suaiistmal ediliyor onlarıda göğüslemyi öğrenecğiz kuzu
biziim ruhumuuza esenlik veren dünya güzeli iyiki varsın bebeğim
kızlar ben çıkyorum mucksssssssssss hayırlı iftarlar
herkese hayırlı iftarlar ben deçıkıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?