Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

inş. canım ama eksik dua etmemk gerek hem bu dünyada hem ahirette mutlu eylesin Rabbim..:Saruboceq:

.

AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİN

AYYYYYYYYYYY EBRAR BAYILIRIM ETLİ EKMEĞE DE KONYANIN MEŞHUR YİYECEĞİ SÜPER WALLA YANINDADA AYRAN OOOOOOOOOOOOH MİS MİS İRMİK HELVASINIDA YERİM PEK SEVMEM AMA YİNEDE YERİM UN HELVASINI ÇOK SEVERİM BEN VE SICAK SICAK SEVERİM ONUDA cokacimcoook

BUSE klava: NE BİÇİM KONUŞUYORSUN MÜBAREK GÜNDE BÖYLE. TÖVBE TÖVBE. AKLINA GÜZEL ŞEYLER GETİR Kİ GÜZEL ŞEYLER OLSUN BİRTANEM

niye kız öbür dünyada huzur bulayım inş ölünce inş orda mutlu olayım ne zaman ölceksem dedim yahuuu
:gitme:mafoldumben
bak dün çok güldüm işte sonucu gülmek ii gelmiyo bana mafoldumben

inş. yolunuz düşerse her zmana bekleriz canım ama ben un helvasını güzel yapamıyorummm bilmiyorumkismile irmikle idare edersiniz yada ben sofrayı hazırlarken sen yaparsın 2 dkda aklinialirimsmile organizasyonu güsel yaparım yavf :roflol:

çok susadım ben ya. suuuuuuuuuuakannehir akannehir akannehir

az kaldııııı sabırrr :1hug: yada hayal ett

reyyan kapısı açılmışşş sennn en güzel elbiselerle içeri giriyosun her yanında huriler senin bi işaretini bekliyor bizden bişey istesede bizde yerine getirsek diye sen yavaş yavaş ilerliyosun güzel ırmaklar var yanında meyva tabakları soğuk soğuk içecekler ve her çeşit yiyecek ..... hayali bile çok güzel cennetinnn kendisini görmeye gözlerimiz dayanmaz herhalde :asigim:

ay valla süpersin ebrar.hayali bile süper.inş gerçeğini de yaşarız hep birlikte:Saruboceq:

kızlar dualarımızı rabbim kabul etsin yazdıklarınızı okuyabildim akşam akşam ofis çoştuu busecan bebeğim rabbim hem bu dünyada hem ahirettte huzur versin zaman zaman hepimiz sıkıntılar yaşıyoruz birtanemm mesala ben bayağıdır yaşıyorum ama atlatacağız Allahın izniyle biz burada kocaman bir aileyiz ve aşacağız hakkımızdan hayırlısını istyeceğiz bu bebek arzusundadad evliliğin devamında iş haytındadda hepisnde hayırlısını isteyecğiz ama önce biz kendimizii bir tanıyacağız bazan iyi niyetler en yakınlarımzı tarfındanda suaiistmal ediliyor onlarıda göğüslemyi öğrenecğiz kuzu

biziim ruhumuuza esenlik veren dünya güzeli iyiki varsın bebeğim

ewt serpilcim inşşşş canımmmmmmm:1hug:

mesela ben de bayadır yaşıyorum.ama ALLAH'ın izniyle atlatacağız.bi ara takmıştım temmuz da ilaçlarımı bırakp hamile kalmak istiyodum artık.ama şimdi ilaçları bıraktıktan sonra beklicem en az 2-3 ay.acelesi yok.2-3 ay geç olsa da olur.yani tamamen ve RUHEN hazır olmadıkça asla bebek sahibi olmak için bişiler yapmıcam

ay valla süpersin ebrar.hayali bile süper.inş gerçeğini de yaşarız hep birlikte:Saruboceq:
bencede çokk güzell inş. Rabbim hep beraber orda olmamız nasip eder.. :1hug:

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

biziim ruhumuuza esenlik veren dünya güzeli iyiki varsın bebeğim

iyiki sizlerde varsınız güzellik görmeyi bilendedir... :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…