Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

slm arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım yazılarınızın bi çoğunu okumaya çalıştım şu ovulosyon testi işe yarıyomu nasıl yapılıyo benim adet dönemim düzenliydi 30-32 gün aralıklı oluyodu ama nedense bu ay geciktim test yaptım negatif kan testide öle ama hala bende bişey yok geçen ay 4 ünde olmuştum bu ayda 5inde kahverengi az bişey geldi hastalandım sandım ama devamı gelmedi testler negatif çıktı 7 gün oldu hala bişey yok bakalım ne olcak ama şu test nasıl yapılıyo yardımcı olurmusunuz?

canım hoşgeldin ovolsyontestleri sadce yumurtanın çatlayacğı ilk 2 günü gösteriyor o nedenden dolayı oldukça faydalı nasıl kullanıldığı zaten teste yazıyor canım inşallhhh bu ay geciken adetin geblik olur eğer değilsede canını sıkma internet üzerinden ovolosyon testlerinde alınıyor ben hiç denmedim sadce eczanede mdsmrt denen testi denedim o biraz pahalı ama işe yarıyor

testi uygularken 4 saat wc gitmemiş oluyorsun ve hep uygulayacğın saat aynı olmalı teste çiftçizgi çıktığında 2 günü iyi değerlendirmelisn çalışma yapmalısın canım

inşallhh gebeliktir ama değilsede sakın canını sıkma bu havalar dengelerimiizde karıştırabiliyor mesala benim adetimden 6 gün önce geldi

testi uygularken 4 saat wc gitmemiş oluyorsun ve hep uygulayacğın saat aynı olmalı teste çiftçizgi çıktığında 2 günü iyi değerlendirmelisn çalışma yapmalısın canım

saol canım teşekkür ederim valla bu ayki gecikmem testlerde negatif dedi bende hala bişey yok olmadı p.tesi dr a gidecem bu testlerden alıyım o zamn dediğin gibi ogünlerde çalışırız en azından

medsmart ben 25 ytl almıştım 5 tane içinde var ama nette satılan ucuzmuş içinde 50 tane varmış yani nettekini tavsiye ederim bu arada biz bu topicdeki arkadşlar regl düzenimz için hayıt tohumu kullandık bir çok arkadşıızda onunla hamile kaldı

evet canım kan dün yaptırdım negatif çıktıkafamçokkarıştı

boshayallersmile o zaman stres veya havalradn gecikmiştir benimde erken oldu adet düzeni için ve hormonlar için faydalı bir bitki çayı hayıt tavsiye ederim hiç bir sakıncası yok ama yinede arzu edersen dr giidp tahlilerini yaptır canım ona göre bizlerde bir yorum yapalımm çok şey biliyoruzya :))))) sankii:1closedeyes:

nasıl ne yaptınız yani ben bu siteyi ilk defa kullandığım için daha çözemedim valla :)

o çayı aktardanmı almam gerek doktora ne zamndır gitmek istiyorum zaten simir testi vs yaptırmak istiyorum hemde geckme nedenimi sorarrım diyorum bakalım hayırlsı gidersem buraya yazarım :)))

nasıl ne yaptınız yani ben bu siteyi ilk defa kullandığım için daha çözemedim valla :)

canım aktarcılarda hayıt tohumu diye satılan bir tohum var kadınlardakii hormonlar için muhteşem birşey özellkle proklatn hormonu içinde muhteşemm bişi biz onu 3 ay boyunca sabah akşam aç karnına kullandık :)))) vallhii ne duyuyarsak yapıyoruz yaniii ama hayıtla hamile kalan çok arkadşımız var yada biz ondan umuyoruz .)))))

tamam canım ilk işim aktardan o tohumu almak :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…