tualina hoşgeldin taze hamşimiz nasılsın
tamam canım ilk işim aktardan o tohumu almak :))))
slm kızlar....nsılsınız , benden iyilik bol bol dinleniyorum...aklım sizlerde dualarınızda unutmayın beni...
biz pek memenun kaldık alınca nasıl kullanacğınıda öğretiriz faydalı bir bitki biz kadınlar için özellkle ama 3 ay kullanılackk :)) biizm arkadşların bir kısmıı daha erken hamile oldu bir kısmı 3 aydan sonra yanii kısmett iştee kendimizi böyle avutuyoruz .)) ama ben altarnatif tıpa inanıyorum canım mesal stresten süt hormonumuz yükseliyormuş buda gebeliğe negel mesal işte hayıt tohumu buna çözğüm :)))
serpil iyiyim canım...bi yaramazlık yok şükür...senden naber...kzılar nasllar var mı bir gelişme...
tmm canm aldığım zaman sorarım zaten :))) teşekkür ederim ilgilendiğiniz için :))))
slm kızlar....nsılsınız , benden iyilik bol bol dinleniyorum...aklım sizlerde dualarınızda unutmayın beni...
busecann morali bozuk diğer kızlarda hepsi iyi işte idare ediyorar sezen araba çarpmış Allah korumuş hem kendini hem bebğini zeytinin tetenos aşısı vurulacktı mısra giremdii işyerinde yasakk diğer kızlarda malum keyifleri yerinde çoğu kırmıızlar bürünmüş bende dahil 6 gün önce adet oldum o kahverengi akıntıyı sor dedim ya meğer adet başlangıcıymış
bunuda kim isterse ona gelsin :roflol: :roflol: :roflol:
ay canım sezene çok geçmiş olsun ya üzüldüm inan....hakkınızda hayırlısı olsun hepinizin...busecanında rabbim sıkıntılarna derman olsun....
rica edrim canım :) keyiftikaydirigubbakcemile5
Kızlar bugün hiç gelemedim çünkü işyerinde yine site yasaklıydı
Umarım iyi birgün geçirmişsinizdir.
Biz eşimle oruç tutmadığımız için erkenden yemeğimizi yedik.
Dün akşam misafirlerim vardı uykusuz vede yorgunum.
Birazdan uzanacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?