günaydın kızlar
salı günü bir kaza atlattım ALLAH korudu..delinin biri ben 30 la giderken arkadan çılgın gibi çarptı bana..epey bir sürüklendim.çoook korktum.hemen doktora gittik çok şükür Ege iyi ben yeni kendime geliyorum..neymiş beni görmemiş miş dalgın mış düz yolda bir kargo arabası idi çarpan..iyi ki önümde araba yoktu ne yapardım?
bu arada nihayet ben de profilime resim ekledim hamiş halim de var...
günaydın kızlar nasılsınız aşımı yapmadılar bana
2 hafta sonraya çağırdılar
bende işe geri dönmedim çok sıcaktı gözüm kesmedi
güzel haberler var mı hayırlı cumalar canlarım
bak canım mesal mısra hayıt tohumu kullandı pcoluydu teroit sorunuda vardı çok şükür hamile şuan ................... cimcime bu haber sanaydı :)
cimcimes53, fatosozel ...herkeslere günaydınnnnnn
hayırlı cumalarr...
kızlar hepinize günaydınn
günaydın kızlar nasılsınız aşımı yapmadılar bana
2 hafta sonraya çağırdılar
bende işe geri dönmedim çok sıcaktı gözüm kesmedi
güzel haberler var mı hayırlı cumalar canlarım
Kızlar bugün hiç gelemedim çünkü işyerinde yine site yasaklıydı
Umarım iyi birgün geçirmişsinizdir.
Biz eşimle oruç tutmadığımız için erkenden yemeğimizi yedik.
Dün akşam misafirlerim vardı uykusuz vede yorgunum.
Birazdan uzanacağım
slm kızlar....nsılsınız , benden iyilik bol bol dinleniyorum...aklım sizlerde dualarınızda unutmayın beni...
slm arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım yazılarınızın bi çoğunu okumaya çalıştım şu ovulosyon testi işe yarıyomu nasıl yapılıyo benim adet dönemim düzenliydi 30-32 gün aralıklı oluyodu ama nedense bu ay geciktim test yaptım negatif kan testide öle ama hala bende bişey yok geçen ay 4 ünde olmuştum bu ayda 5inde kahverengi az bişey geldi hastalandım sandım ama devamı gelmedi testler negatif çıktı 7 gün oldu hala bişey yok bakalım ne olcak ama şu test nasıl yapılıyo yardımcı olurmusunuz?
cimcimes53, fatosozel ...herkeslere günaydınnnnnn
hayırlı cumalarr...
günaydın canım şimdi gördüm yazıyı işin aslı ben daha yei yeni deniyorum bebek yapmayı yılbaşına kadar hep ilaçla korundum sonrada kendimiz korunduk iki aydır korunmuyorum bakalım hayırlısı....
günaydın cimcime fatoo ebrarım nasılsınız kızlar canlarım cimcime netten ovolosyon testi arıyor hani şu ucuz testler vardı ya hatırlıyormusnuz kaç paraydı içinde 50 tane olan :)) ortak alalım demiştik ya
günaydın serpilim iyiyim sen nasılsın.o testler ile ilgilenmediğim için fiyatını hatırlamıyorum ama buse bilir o ilgilenmişti.
Ateş tablom
03.08.2010 1.gün 36,3
04.08.2010 2.gün 36,3
05.08.2010 3.gün 36,2
06.08.2010 4.gün 36,3
07.08.2010 5.gün 36,5
08.08.2010 6.gün 36,5
09.08.2010 7.gün 36,5
10.08.2010 8.gün 36,4
11.08.2010 9.gün 36,4
12.08.2010 10.gün 36,7
13.08.2010 11.gün 36,6
kızlar bugün bizim evlilik yıldönümümüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?