Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

baktım ki kilo veremiyorum ben de çizelgemi değiştirip evlilik takvimi yaptım.anlaşılacağı üzere baya baya bi yaklaştı evlilik yıl dönümümüz:)şimdi de gidip yatıyım yoksa kalkamayacam sahura:)

canım benim çok geçmiş olsun.

günaydın kızlar nasılsınız aşımı yapmadılar bana
2 hafta sonraya çağırdılar
bende işe geri dönmedim çok sıcaktı gözüm kesmedi
güzel haberler var mı hayırlı cumalar canlarım

canım günaydın neden öyle erteledilerki sıcaklardanmı acaba neyse hayırlısı olsun bebeğim tatlım şimidilk beklenen hiç güzel haber yok kısmetse ilerleyen günlerde olacak nasipse öptüm seni ve kivimzikaydirigubbakcemile5

bak canım mesal mısra hayıt tohumu kullandı pcoluydu teroit sorunuda vardı çok şükür hamile şuan ................... cimcime bu haber sanaydı :)

günaydın canım şimdi gördüm yazıyı işin aslı ben daha yei yeni deniyorum bebek yapmayı yılbaşına kadar hep ilaçla korundum sonrada kendimiz korunduk iki aydır korunmuyorum bakalım hayırlısı....

kızlar hepinize günaydınn

günaydın canım

iyi yaptın tatlım işe dönmediğine. aşını neden yapmayıp 2 hafta sonraya gün verdiler onu anlayamadım

seni çoooooooooooooook özledik

slm kızlar....nsılsınız , benden iyilik bol bol dinleniyorum...aklım sizlerde dualarınızda unutmayın beni...

tualiaaaaaaaaaaaaam nasılsın birtanem

aramıza hoşgeldin cimcimes a.s. a.s. a.s.

günaydın cimcime fatoo ebrarım nasılsınız kızlar canlarım cimcime netten ovolosyon testi arıyor hani şu ucuz testler vardı ya hatırlıyormusnuz kaç paraydı içinde 50 tane olan :)) ortak alalım demiştik ya

kızlar ben eşimi bekliyorum gelince çıkıcam babamda gelecek çarşıda biraz işlerimzi olacak belki öğlene kadar gelemeybilirim ama cuma bugün öğlen arası dua edelim

günaydın serpilim iyiyim sen nasılsın.o testler ile ilgilenmediğim için fiyatını hatırlamıyorum ama buse bilir o ilgilenmişti.

Ateş tablom

03.08.2010 1.gün 36,3
04.08.2010 2.gün 36,3
05.08.2010 3.gün 36,2
06.08.2010 4.gün 36,3
07.08.2010 5.gün 36,5
08.08.2010 6.gün 36,5
09.08.2010 7.gün 36,5
10.08.2010 8.gün 36,4
11.08.2010 9.gün 36,4
12.08.2010 10.gün 36,7
13.08.2010 11.gün 36,6

kızlar bugün bizim evlilik yıldönümümüz

a.s.a.s.a.s. evlilik yıldönümüznüz kutlu olsun bu güzel cuma gününde göbüşüne meleğin konsun:Saruboceq:

fatoo senin yumurtan 10 günmü çatladı acaba alalh alalhh ateşin yükselmiş yani 10 gün çatlamışda olabilr değilmi?bilmiyorumkismile benimde sol tarafımda hareketlenme var ya ben hep soldanmı yumurtluyorum anlamdım giiti bu işi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…