Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

mısracımmmmmmmmmm evet zaman o kadar hızla geçiyorki birde bakmışsın ki sen doğum a giidyorsun ve ben senin elinden tutuyorum o nminik mısra geliyor eeeeeeeeeeee işte hayat bu canım

arkadaşlar geçenlerde bi haber izlemiştim izleyenleriniz vardır aranızda da belki...
yıllardır hamile kalamayan ve bir kaç kez aşılmama yapıp yine maalesef hamile kalamamış hanımlardan oluşan bir gruba testler yapılıyo işte beslenme şekli vs öğreniliyor ve ona göre bir beslenme listesi düzenleniyormuş yani beslenma şekli değiştiriliyor hatta yaşam şeklinde bile kimi zaman değişiklikler yapılıormuş tabi bi liste hem kadına hem eşine düzenleniyormuş ve kişiler hamile kalmayı başarıyormuş. hiç bir ilaç vb şey kullanmadan sadece beslenmesini şekillendirerek ciddi bi hamilelik başarısı yakalamışlar. Bir araştırırsanız nerede yapılıormuş vs belkide sizinde sorununuz beslenmeniz hayat tarzınızla ilgilidir.

Paylaşmak istedim umarım yardımcı olmuşumdur

kesinlkle katılıyorum benim beslenmemde düzenli değil yaşam tarzımda eşimin görevi benim işimin stresi tamamen engel bence doğru bu

serpil- 3 eylül
ebrar42- 26-28 ağustos

herkesler yazsın ben gelince listeyi ayarlarım

tamam yaz kızım 1 eylül :)))

a.s. a.s. a.s. ramazandan sonra beslenme listesi yaparız en azından zararlı olanları tüketmeyiz :sinifsinif:

şuna dikkate etinizmi çiftler tatile giidnce tatil dönüşü gebeliği yakalıyor mesala bizim topicde var böyle hamilemiz tatilde sadce beslenp stresiz bir yaşam kısada olsa hemen hormonlra etki ediyor

nihalllllllllllllll liste topiciği olacağız uyguladığımız kürler adet listesi hamile listesi beslenme listesi dua listesii ee çalışma listeside yapalım bariii ateş listesi listeler listeler listelerrlaelaelaelaelaelaelaelaelaelaealkisalkisalkis

şuna dikkate etinizmi çiftler tatile giidnce tatil dönüşü gebeliği yakalıyor mesala bizim topicde var böyle hamilemiz tatilde sadce beslenp stresiz bir yaşam kısada olsa hemen hormonlra etki ediyor
akannehir akannehir üç senedir beybi istiyoruz ve her sene 10 gun mutlaka tatıldeyiz sempatiksalakcinni

akannehir akannehir üç senedir beybi istiyoruz ve her sene 10 gun mutlaka tatıldeyiz sempatiksalakcinni

hımmmmmmmmmmmm demekii bu toto sana vurmadı ben bayı bile yapamdım şimdiye kadar kısmetse sevgili eşimin programı bozulmassa genelde bozulur bayramda tataile çıkacağız dönüşüm nasıl olur bilemiyorum hatta çıkabilecekmiyiz onu bile bilemiyorum hahhahhahahahhah

bilmiyorumkismile bence bu sefer gideceksiniz opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…