bir dahaki adet gununu soruyoruz bebeğim beraber beklemek için bilmiyorumkismileben gecikmeli olarak bugün oldum :))
bir dahaki adet gununu soruyoruz bebeğim beraber beklemek için bilmiyorumkismile
cimcime kız sen istanbulun neresindensin ?
4.leventte otuyorum canım bayanssulusmileçekmeköy sen neresinden ?
eylül15 de benim doğum günüm:kedi: 3 eylül regl günüm:umursamaz:
tamam yaz kızım 1 eylül :)))
a.s. a.s. a.s. ramazandan sonra beslenme listesi yaparız en azından zararlı olanları tüketmeyiz :sinifsinif:
ayyy ben biraz güzellk uykuusna yatsamm bayılıcam nerdeyse:)))))))
ben gecikmeli olarak bugün oldum :))
geldimmmmmmhanimiş listeler.... :ecrin_bebek:
benimki 26 ağustos hem doğum günüm hem regl günüm beklenmeyen tabi ama kesin gelecek olan :roflol:
yazdım kızım 1 eylül kaydirigubbakcemile3
ramazan sonu olabilir ben şimdi dengeli filan beslenemem sanırım :1ninca: gerçi yiyemiyorum ama olsun psikolojik olarak hazır değilim aklinialirimsmile
zaten güzelsin şekerim gerek yok sırnaşık şey
o halde bi dahaki tarihi söyle canım onu yazarız kaydirigubbakcemile5
eylül15 de benim doğum günüm:kedi: 3 eylül regl günüm:umursamaz:
kızlar 5 ay içinde herkes hamile kalacak :)))
fatoo nihal sizden yazın cimcime sende yaz adet gününü
hayırdır ne olmuş istanbullularakumsallllllll var canım aklıma geldi istanbullu fatoş var
4.leventte otuyorum canım bayanssulusmile
ne iş yapıyorsun cimcime canımçekmeköy sen neresinden ?
kız burdayım geldi yazdım yao halde
serpil-3 eylül
nihal- 1 eylül
cimcime-10- 13 eylül
ebrar- 26 -28 ağustos
fatoşum nerelerde yavf yoğun yine sanırım onun ne zman ?
busecan kırmızılarda demi
ne iş yapıyorsun cimcime canım
bu arada esmeralda istanbullu
bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile kaydirigubbakcemile5hayırdır ne olmuş istanbullulara
arkadaşlar geçenlerde bi haber izlemiştim izleyenleriniz vardır aranızda da belki...
yıllardır hamile kalamayan ve bir kaç kez aşılmama yapıp yine maalesef hamile kalamamış hanımlardan oluşan bir gruba testler yapılıyo işte beslenme şekli vs öğreniliyor ve ona göre bir beslenme listesi düzenleniyormuş yani beslenma şekli değiştiriliyor hatta yaşam şeklinde bile kimi zaman değişiklikler yapılıormuş tabi bi liste hem kadına hem eşine düzenleniyormuş ve kişiler hamile kalmayı başarıyormuş. hiç bir ilaç vb şey kullanmadan sadece beslenmesini şekillendirerek ciddi bi hamilelik başarısı yakalamışlar. Bir araştırırsanız nerede yapılıormuş vs belkide sizinde sorununuz beslenmeniz hayat tarzınızla ilgilidir.
Paylaşmak istedim umarım yardımcı olmuşumdur
evet kız o kadar türk bayrağı filan koyduk yani inşallah gelmezde gelirsede bayram günü gelecekhımm gelmiş fatoşuum hoş gelmiş
30 ağustos zafer bayramı kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?