bendeee bendeee 0 negetif eşim b pozitifbuarada kızlar beim bide kan uyuşmazlığı sorunum var napacam bilmiyorum((
bendeee bendeee 0 negetif eşim b pozitif
ama şu anda yapacağımız bir şey yok canım doğumdan hemen sonra bir iğne yapıyolar yada allah korusun gebelikte kanama olursa o kadarrrrrrrrrrr
aynenn canımm kaydirigubbakcemile5evet şuan bişey yok bizde ben a - eşim a+
bende öle biliyorum iğne vuruyolar bide bebğin kanınımı değişiyolar ne öle okudum sanki geçen tabi önce hamile kalmamız gerek allahın izni ile :)))
amaaaaaaaaaaan baharatlık gibi peşpeşe sıralanmışız :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:Ebrar42 26 Ağustos
Fatosozel 30 Ağustos
Nihalkpr 1 Eylül
Serpil02507 3 Eylül
Cimcime53 13 Eylül
herkesinki doğru sanırım
busecan eksik
amaaaaaaaaaaan baharatlık gibi peşpeşe sıralanmışız :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
amaaaaaaaaaaan baharatlık gibi peşpeşe sıralanmışız :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
kız sen yaparsında kötü olurmu hiç balııııııııııııııııııııııııııııııım
busecan nerelerdesin canım çok merak ettik seni iyimisin ?
sıralam en yakından en uzağa doğru yapılmıştır :dipnot:)))
çok iyiyim cnm çok sağol benimde beklenmeyen gün 6 eylül
bilgisayarcımız geldi de ondan giremedim anca bitti
eşimle sorunları konuştuk bakalım neler olcak kızlar bugün moralım daha ii hatta evlilik terapistine gidelim dedim ama biz anlaşıyoruz ne gerek var dikkat etcem bende dedi bakalım sabır et bazı şeyler için dedi
iyi elhamdülillah buna çok sevindim canım bizim aklımıza da kötü kötü şeyler geldi :1hug:
sabırla inş. herşey daha güzel olur hayatında ,ve zman bi çok derdin dermanıdır ...ikisi birleşince aşılmaz dağlar bile aşılır ...a.s
listeyi hemen yaniliyorum tatlım ..... kaydirigubbakcemile5
beğendiğine sevindim canım sende sağol.... :1hug:eline emeğine sağlık saolasın...
ewt cnm sağoll bende çok kötü kavga ederiz diye hazılrnadım ama o kadar ii davrandıkı bende kötü davranamadım kaydirigubbakcemile3
liste mükemmelll olmuş cnm ya ellerine sağlıkk
çok iyiyim cnm çok sağol benimde beklenmeyen gün 6 eylül
bilgisayarcımız geldi de ondan giremedim anca bitti
eşimle sorunları konuştuk bakalım neler olcak kızlar bugün moralım daha ii hatta evlilik terapistine gidelim dedim ama biz anlaşıyoruz ne gerek var dikkat etcem bende dedi bakalım sabır et bazı şeyler için dedi
hımmm farkeetim benim oğluşumun fotosunuda koymuşsun farketmedim sanma opuyorumnanaktansıralam en yakından en uzağa doğru yapılmıştır :dipnot:)))
hımmm farkeetim benim oğluşumun fotosunuda koymuşsun farketmedim sanma opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?