Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

bendeee bendeee 0 negetif eşim b pozitif

ama şu anda yapacağımız bir şey yok canım doğumdan hemen sonra bir iğne yapıyolar yada allah korusun gebelikte kanama olursa o kadarrrrrrrrrrr

evet şuan bişey yok bizde ben a - eşim a+
bende öle biliyorum iğne vuruyolar bide bebğin kanınımı değişiyolar ne öle okudum sanki geçen tabi önce hamile kalmamız gerek allahın izni ile :)))

Ebrar42 26 Ağustos
Fatosozel 30 Ağustos
Nihalkpr 1 Eylül
Serpil02507 3 Eylül
Cimcime53 13 Eylül

herkesinki doğru sanırım
busecan eksik

busecan nerelerdesin canım çok merak ettik seni iyimisin ?

çok iyiyim cnm çok sağol benimde beklenmeyen gün 6 eylül

bilgisayarcımız geldi de ondan giremedim anca bitti

eşimle sorunları konuştuk bakalım neler olcak kızlar bugün moralım daha ii hatta evlilik terapistine gidelim dedim ama biz anlaşıyoruz ne gerek var dikkat etcem bende dedi bakalım sabır et bazı şeyler için dedi

iyi elhamdülillah buna çok sevindim canım bizim aklımıza da kötü kötü şeyler geldi :1hug:

sabırla inş. herşey daha güzel olur hayatında ,ve zman bi çok derdin dermanıdır ...ikisi birleşince aşılmaz dağlar bile aşılır ...a.s

listeyi hemen yeniliyorum tatlım ..... kaydirigubbakcemile5

ewt cnm sağoll bende çok kötü kavga ederiz diye hazılrnadım ama o kadar ii davrandıkı bende kötü davranamadım kaydirigubbakcemile3
liste mükemmelll olmuş cnm ya ellerine sağlıkk

eline emeğine sağlık saolasın...
beğendiğine sevindim canım sende sağol.... :1hug:

ewt cnm sağoll bende çok kötü kavga ederiz diye hazılrnadım ama o kadar ii davrandıkı bende kötü davranamadım kaydirigubbakcemile3
liste mükemmelll olmuş cnm ya ellerine sağlıkk

işte bak bi şey daha çıktı kocasal kanki olduğumuz gibi küsemiyoruzda benimde hemencik yelkenler fora

neyse güzel bi özellik bence dezavantajları olsada ... kaydirigubbakcemile2 belkide çok sevdiğindendir eşini yerimseniben

liste konusunda uzmanlaşıyorum yavaş yavaş yerimseniben

aaaaaaaaaaaaaamannnnnnnnnn kızımmm öldüm meraktan içim rahatladı çok sevindim valla kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…