Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

sorma küsemiyorum ama çok damarıma basarsa ne olur bilemem kaydirigubbakcemile3 çok kızdığım an gözüm görmüyor dün çok fenaydım kötü davransaydı bu iş bizim boşanmaya giderdi dün çok ii davrandı baktı dedi bu kararlı çok kesin konuştum dün ben evet yelkenler fora ama unutmuyorum yapılanları ben içim kırık ama işte evlilik çok farklı sevgili olsamm yüzüne bi daha bakma çek git

aaaaaaaaaaaaaamannnnnnnnnn kızımmm öldüm meraktan içim rahatladı çok sevindim valla kaydirigubbakcemile2

sağol cnm merak da bırakmak istemezdım ama işyerinde olunca bilgisayarcı işi uzadıı ondan :çok üzgünüm:

beğendiğim bebiş resimlerinden biride senin oğluşun..inş. rabbim sanada o kadar attlı tombik bi bebiş verir....a.s

ayyyy inaşallahhhhh canım sanada
[

QUOTE=ebrar42;14659845]benim tatlı atlıı olmuş vardır bi hayır yaramazmı olacak kız senin oğlan :roflol:[/QUOTE]

olsunda yaramaz olsun razıyım walla sempatiksalakcinni

ayyyy inaşallahhhhh canım sanada

QUOTE=ebrar42;14659845]benim tatlı atlıı olmuş vardır bi hayır yaramazmı olacak kız senin oğlan :roflol:

olsunda yaramaz olsun razıyım walla sempatiksalakcinni[/QUOTE]

yok hem akıllı hem tatlı olsun evladın sana bugünlerini aratmasın imtihanların en zorlarından biri evlatla imtihan olmaktır canım rabbim hayırlısını versin evvela hepimize

harkulade ellerine sağlık
beğenmene sevindim :kedi::kedi:
Eki Görüntüle 51368 ben böle bir kız bebebk istiyorum hatta ikizim olsun istiyorum inş :)))

inş. canım rabbim üçüz versiinnn kaydirigubbakcemile5

olsunda yaramaz olsun razıyım walla sempatiksalakcinni

yok hem akıllı hem tatlı olsun evladın sana bugünlerini aratmasın imtihanların en zorlarından biri evlatla imtihan olmaktır canım rabbim hayırlısını versin evvela hepimize

beğenmene sevindim :kedi::kedi:

inş. canım rabbim üçüz versiinnn kaydirigubbakcemile5[/QUOTE]

üçüz çok olur bakması zor olur rabbim verirse kabulümüz tabi ama ikiz istiyorum valla ikiside kız olsun :))) ay konuştukça hevesleniyorum valla :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…