yaptımmm yerimseniben
evet baharatlık tamamlanmış aramıza busecan gelmiş :)))
slm cnm hoşgeldin aramıza
canımmmm bitmedi dime senin regli daha ?kızlar geldimm ama çok uykum var karnım ağrıyor biraz vuxcudumun direnci düşükk
çoookkkkk güzellll kibarrrrrr
olumunekankayizsmile inşallah canımmmTeşekkürler canem,senin kızın çok zarif olur eminimopuyorumnanaktan
slm cnm hoşgeldin aramıza
saol canım hoşbulduk :))))
olmuşken hepsi olsun dedin yani
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkisİstediğim sıradan biri olsa belki kısıtlama yapabilirm ve sıradan birisi benim istekelrimi karşılayamaz ama ben tüm KAİNATI EN İNCE AYRINTISIYLA YARATAN RABBİMDEN İSTİYORUM O HALDE SINIRLAMA YAPMAMA GEREK YOK rabbim herşeyi en güzel yapandır ve en güzeliyle verendir..... :asigim:
İstediğim sıradan biri olsa belki kısıtlama yapabilirm ve sıradan birisi benim istekelrimi karşılayamaz ama ben tüm KAİNATI EN İNCE AYRINTISIYLA YARATAN RABBİMDEN İSTİYORUM O HALDE SINIRLAMA YAPMAMA GEREK YOK rabbim herşeyi en güzel yapandır ve en güzeliyle verendir..... :asigim:
kızlar ya ateşim regl iken yüksek oldu zaten hala oyle
nedennn ????
Ağustos
10 ağustos 1. Gün 36,6 regl
11 ağustos 2. Gün 36,5 regl
12 ağustos 3. Gün 36,6 regl
13 ağustos 4. Gün 36,5 regl
kızlar ya ateşim regl iken yüksek oldu zaten hala oyle
nedennn ????
Ağustos
10 ağustos 1. Gün 36,6 regl
11 ağustos 2. Gün 36,5 regl
12 ağustos 3. Gün 36,6 regl
13 ağustos 4. Gün 36,5 regl
busecan canım meraktan öldükk inan bana seni hepimiz merak ettik dedik dün buse uçmuştuu yuvaya dönemdi :))) seni görmek ne güzel
ben bu ateş olayını hiç bilmiyorum nasıl oluyo banada anlatırmısın tamam şimdi her sabah ölçüyosunda ne zamnlarda ateş yükseliyo ne zamn başlıyım ateş ölçmeye ...
:lepi:
senin ateşni yesinler :)))))))))))))))) havalardan canım onadandır fatoyla senin şu ateş macerana bayılıyorum değilmii nihal ikisde pek heyecanlı bu konud a .)))))))))))))))))))
regl birinci gün başlıyosun her sabah 8-6 arası aynı saatte ölçüyosun yataktan kalkmadan baş ucunda kağıt kalem ateş ölçer olsun kaydirigubbakcemile3
sonra yazıyosun ateş ölçme topiğine arakadaşlar yorumluyo cnm
teşekkür ederim yarın sabah başlıyım o zamn çünkü biraz önce adet oldum da :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?