Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

olmuşken hepsi olsun dedin yani

İstediğim sıradan biri olsa belki kısıtlama yapabilirm ve sıradan birisi benim istekelrimi karşılayamaz ama ben tüm KAİNATI EN İNCE AYRINTISIYLA YARATAN RABBİMDEN İSTİYORUM O HALDE SINIRLAMA YAPMAMA GEREK YOK rabbim herşeyi en güzel yapandır ve en güzeliyle verendir..... :asigim:

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

kızlar ya ateşim regl iken yüksek oldu zaten hala oyle
nedennn ????

Ağustos
10 ağustos 1. Gün 36,6 regl
11 ağustos 2. Gün 36,5 regl
12 ağustos 3. Gün 36,6 regl
13 ağustos 4. Gün 36,5 regl

aynen katılıyorum rabbim herşeyin en iyisini bilir nerde ne zamn verecğinide bilir hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli hepimize nasip eder inş hayırlı zamanda ...

busecan canım meraktan öldükk inan bana seni hepimiz merak ettik dedik dün buse uçmuştuu yuvaya dönemdi :))) seni görmek ne güzel

nihalim kan uyyuşmazlığımı ana peki ne yapıyorlar ona çözüm neymiş

cimcime kendi işin canım benim fatura merkezii bence çok güzel aferimm sana

fatoo pzt iizne çıkıcak patronu anasını ağlatıyor (

ebraraım herzamnki gibi çok narinsin

şekerleblebimm yemelk çıtır nasılsın

wevhar mukabeled sonra terapistine gideckti galiba bir terapii bana lazımdı ama ebrarla çözdüm işi

sezenden haber yokmu bugün galiba giremedii

nedennn ????

Ağustos

ben bu ateş olayını hiç bilmiyorum nasıl oluyo banada anlatırmısın tamam şimdi her sabah ölçüyosunda ne zamnlarda ateş yükseliyo ne zamn başlıyım ateş ölçmeye ...

:lepi:
nedennn ????

Ağustos

senin ateşni yesinler :)))))))))))))))) havalardan canım onadandır fatoyla senin şu ateş macerana bayılıyorum değilmii nihal ikisde pek heyecanlı bu konud a .)))))))))))))))))))

busecan canım meraktan öldükk inan bana seni hepimiz merak ettik dedik dün buse uçmuştuu yuvaya dönemdi :))) seni görmek ne güzel

merakta bırakmak istemezdim cnm inan bilgisayracı geldi :çok üzgünüm:ama güzel geldim size ii haberlerle opuyorumnanaktan inş akışına bırakcam herşeyi biraz rahat bir kız olsam ah olsammmm boshayallersmile

ben bu ateş olayını hiç bilmiyorum nasıl oluyo banada anlatırmısın tamam şimdi her sabah ölçüyosunda ne zamnlarda ateş yükseliyo ne zamn başlıyım ateş ölçmeye ...

regl birinci gün başlıyosun her sabah 8-6 arası aynı saatte ölçüyosun yataktan kalkmadan baş ucunda kağıt kalem ateş ölçer olsun kaydirigubbakcemile3
sonra yazıyosun ateş ölçme topiğine arakadaşlar yorumluyo cnm
:lepi:

senin ateşni yesinler :)))))))))))))))) havalardan canım onadandır fatoyla senin şu ateş macerana bayılıyorum değilmii nihal ikisde pek heyecanlı bu konud a .)))))))))))))))))))

ya sorma bu ay yüksek ateşle adet gördüm yaaa kaydirigubbakcemile3

busecan çok rahatsın haytımm resmen rahatlığın gözlemleniliyor adetliyken bile ateşini ölçmüşüsn hiç ihmal etmmeişsin bu azmine bayılıyorum :)))))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…