Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

:lepi:

senin ateşni yesinler :)))))))))))))))) havalardan canım onadandır fatoyla senin şu ateş macerana bayılıyorum değilmii nihal ikisde pek heyecanlı bu konud a .)))))))))))))))))))

ne yapalım kız ayrı bir heyecan oda. ayrıca nihalde var bizim ateş tablosunda

kesinlikle haklısın walla gidicem ya ağzıma .......... yani bu ne ya.

ebrarım sen bir harikasın ya

:lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi:

Benim kızım nasıl peki?

çok asil

şimdi gördüm canım saol valla kendi işim evet rahat oluyo tabi yeniyiz bakalım rabbim hayırlı kazançlar versin inş cümlemize...

bizde randevu alabilseydik yaaa keşke kızlar hepimiz aynı şehirde olsaydık süper olurdu valla dertelşcek şöyle yüzyüze kımse yok kafadar :umursamaz:

bizde randevu alabilseydik yaaa keşke kızlar hepimiz aynı şehirde olsaydık süper olurdu valla dertelşcek şöyle yüzyüze kımse yok kafadar :umursamaz:

canım ya hepimizi ben bir barda düşünüyorum ahsen kocapoposunu sallarken niahl bel kıvırken ebrar para basarkenn fatoo halay başıı ayyyyyyyyyyy çatlıyorumm hahhahahhahahhahhah :)))))))))))))))))))))))))

bu arada kızlar cimcimeyide kendimize benzettik :))))))))))) adet olamazken adetinde getirtikk demii cimcimeeeeeee:roflol::roflol::roflol::roflol: arkasındanda bu olacalk:CüvCüv:

canım ya hepimizi ben bir barda düşünüyorum ahsen kocapoposunu sallarken niahl bel kıvırken ebrar para basarkenn fatoo halay başıı ayyyyyyyyyyy çatlıyorumm hahhahahhahahhahhah :)))))))))))))))))))))))))

valla düşünsene hepimiz gün yapardık buluşurduk bi yerlerde vs. çay muhabbeti kahve muhabbeti fal demiycem ebrar kızar eyvahedigeldismilekaydirigubbakcemile3 harika olurdu hepimizi düşündüm deee opuyorumnanaktan

oyyyyy varlığımız var busecimmm burdayızz opuyorumnanaktan

ewtt allahtan burdasınızzz canım çok sağolunnnnnnnnnnnnnopuyorumnanaktan

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::lepi: busenin başarısı:teytey::teytey:

sormaaa maşallahh aman allahım kafasına taş düştü işte böyle olsun canımı alsın kaydirigubbakcemile3

ilk günden son güne yerim onları bennnn yaa

cimcimeeeee dilaltından ölçüyoruz canım
:roflol::roflol: ewtt her daim:roflol:

bu arada kızlar cimcimeyide kendimize benzettik :))))))))))) adet olamazken adetinde getirtikk demii cimcimeeeeeee:roflol::roflol::roflol::roflol: arkasındanda bu olacalk:CüvCüv:
:roflol::roflol: inşşşşşşşşşşşşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…