:lepi:
senin ateşni yesinler :)))))))))))))))) havalardan canım onadandır fatoyla senin şu ateş macerana bayılıyorum değilmii nihal ikisde pek heyecanlı bu konud a .)))))))))))))))))))
busecan canım meraktan öldükk inan bana seni hepimiz merak ettik dedik dün buse uçmuştuu yuvaya dönemdi :))) seni görmek ne güzel
nihalim kan uyyuşmazlığımı ana peki ne yapıyorlar ona çözüm neymiş
cimcime kendi işin canım benim fatura merkezii bence çok güzel aferimm sana
fatoo pzt iizne çıkıcak patronu anasını ağlatıyor(
ebraraım herzamnki gibi çok narinsin
şekerleblebimm yemelk çıtır nasılsın
wevhar mukabeled sonra terapistine gideckti galiba bir terapii bana lazımdı ama ebrarla çözdüm işi
sezenden haber yokmu bugün galiba giremedii
İstediğim sıradan biri olsa belki kısıtlama yapabilirm ve sıradan birisi benim istekelrimi karşılayamaz ama ben tüm KAİNATI EN İNCE AYRINTISIYLA YARATAN RABBİMDEN İSTİYORUM O HALDE SINIRLAMA YAPMAMA GEREK YOK rabbim herşeyi en güzel yapandır ve en güzeliyle verendir..... :asigim:
Benim kızım nasıl peki?
Serpil randevu istiyommmmmmm ne zaman görüşcez kuzum?
kaydirigubbakcemile5 aynennnn yaaa:lepi:
senin ateşni yesinler :)))))))))))))))) havalardan canım onadandır fatoyla senin şu ateş macerana bayılıyorum değilmii nihal ikisde pek heyecanlı bu konud a .)))))))))))))))))))
busecan canım meraktan öldükk inan bana seni hepimiz merak ettik dedik dün buse uçmuştuu yuvaya dönemdi :))) seni görmek ne güzel
nihalim kan uyyuşmazlığımı ana peki ne yapıyorlar ona çözüm neymiş
cimcime kendi işin canım benim fatura merkezii bence çok güzel aferimm sana
fatoo pzt iizne çıkıcak patronu anasını ağlatıyor(
ebraraım herzamnki gibi çok narinsin
şekerleblebimm yemelk çıtır nasılsın
wevhar mukabeled sonra terapistine gideckti galiba bir terapii bana lazımdı ama ebrarla çözdüm işi
sezenden haber yokmu bugün galiba giremedii
kaydirigubbakcemile5 aynennnn yaaa
bizde randevu alabilseydik yaaa keşke kızlar hepimiz aynı şehirde olsaydık süper olurdu valla dertelşcek şöyle yüzyüze kımse yok kafadar :umursamaz:
oyyyyy varlığımız var busecimmm burdayızz opuyorumnanaktanbizde randevu alabilseydik yaaa keşke kızlar hepimiz aynı şehirde olsaydık süper olurdu valla dertelşcek şöyle yüzyüze kımse yok kafadar :umursamaz:
kaydirigubbakcemile5 aynennnn yaaa
ilk günden son günebakk bu heyecanlarına senide ortak ediyor fatoo :))))))))))))))))))))) ya şöyle adetleri daha bitmeden koyuyorlarya ateş tablolarını bayılıyorum onlara .))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
ben gene ateş yayınlıyorum kaydirigubbakcemile3
aman allahım kızlar eşim aradı bebeğim ne istersin ne yapalım aman maşallahhh maşallahhhkaydirigubbakcemile3:roflol::roflol:
canım ya hepimizi ben bir barda düşünüyorum ahsen kocapoposunu sallarken niahl bel kıvırken ebrar para basarkenn fatoo halay başıı ayyyyyyyyyyy çatlıyorumm hahhahahhahahhahhah :)))))))))))))))))))))))))
oyyyyy varlığımız var busecimmm burdayızz opuyorumnanaktan
aman allahım kızlar eşim aradı bebeğim ne istersin ne yapalım aman maşallahhh maşallahhhkaydirigubbakcemile3:roflol::roflol:
aman allahım kızlar eşim aradı bebeğim ne istersin ne yapalım aman maşallahhh maşallahhhkaydirigubbakcemile3:roflol::roflol:[/
maşallah allah bozmasın aranızı hayırlı geçimler versin şu mübarek günlerde mutluluğunuzu huzurunuzu daim etsin cümlemizin inş...
canım yarın müsaitim ne zaman görüşelim bebğim
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::lepi: busenin başarısı:teytey::teytey:
:roflol::roflol: ewtt her daim:roflol:ilk günden son güneyerim onları bennnn yaa
cimcimeeeee dilaltından ölçüyoruz canım
:roflol::roflol: inşşşşşşşşşşşşşşşşbu arada kızlar cimcimeyide kendimize benzettik :))))))))))) adet olamazken adetinde getirtikk demii cimcimeeeeeee:roflol::roflol::roflol::roflol: arkasındanda bu olacalk:CüvCüv:
bu arada kızlar cimcimeyide kendimize benzettik :))))))))))) adet olamazken adetinde getirtikk demii cimcimeeeeeee:roflol::roflol::roflol::roflol: arkasındanda bu olacalk:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?