ilk günden son güneyerim onları bennnn yaa
cimcimeeeee dilaltından ölçüyoruz canım
Yarın olmaz kuzum akşamüzeri işyerinde olacağım nöbetciyim.
Ondan öncede ablamların evin sticker ve duvar kağıtlarını seçmeye gideceğim.
Pazar eşin yanındadır.
Pazartesi akşamüzeri müsait olursan görüşelim.
ben gene ateş yayınlıyorum kaydirigubbakcemile3
aman allahım kızlar eşim aradı bebeğim ne istersin ne yapalım aman maşallahhh maşallahhhkaydirigubbakcemile3:roflol::roflol:[/
maşallah allah bozmasın aranızı hayırlı geçimler versin şu mübarek günlerde mutluluğunuzu huzurunuzu daim etsin cümlemizin inş...
amin cnm amin hepimizi güldürsün allahım demekki çok etkili konuşmuşum yada adamcağız alışmasın diye yapmıyodu :roflol: aaa olmazkı ilgi bekliyorum benn aklinialirimsmile:roflol:
maşalah ohhhh çok sevindim
amin cnmm bak neşem geliyo yerime aaa ben minik bebeğim ilgi alaka lazım sütümü vercek ağlatmıycak beni altımım alcak :roflol::roflol:
mısra serpil senden randevu alsın sen daha dolu çıktın :roflol::roflol:
amin cnm amin hepimizi güldürsün allahım demekki çok etkili konuşmuşum yada adamcağız alışmasın diye yapmıyodu :roflol: aaa olmazkı ilgi bekliyorum benn aklinialirimsmile:roflol:
amin cnmm bak neşem geliyo yerime aaa ben minik bebeğim ilgi alaka lazım sütümü vercek ağlatmıycak beni altımım alcak :roflol::roflol:
yapacaklar tabi ne kadar ekmek o kadar köfte :roflol::roflol::roflol::roflol:
Akşama yemekte ne var kızlar?
mısra serpil senden randevu alsın sen daha dolu çıktın :roflol::roflol:
yapacaklar tabi ne kadar ekmek o kadar köfte :roflol::roflol::roflol::roflol:
dmi ben akşama kaç köfte versem acaba :roflol::roflol: 2 şımartmıyım şimdi yüz yok daha şimdiden dur bakalım dimi :roflol::roflol:
komik olacak belki ama bişey daha soracam dilaltı derecesi mi almam gerek yoksa normal dereceylede olur dimi :kedi::kedi:
bende 4 de uçağa binsem yetişirim dime sizeolur mısracım pazartesi akşam üzeri uyar :)))) canım
dmi ben akşama kaç köfte versem acaba :roflol::roflol: 2 şımartmıyım şimdi yüz yok daha şimdiden dur bakalım dimi :roflol::roflol:
tabi canım hemen öle yelkenler tamamen inmesin yavaş yavaş anlasın değerini iyice :roflol::roflol:
komik olacak belki ama bişey daha soracam dilaltı derecesi mi almam gerek yoksa normal dereceylede olur dimi :kedi::kedi:
Buse :)))))))))
Sadece yarın doluyum cnm
bende 4 de uçağa binsem yetişirim dime size
tabi canım hemen öle yelkenler tamamen inmesin yavaş yavaş anlasın değerini iyice :roflol::roflol:
dimi bende hemen yelkenler foraaaaa ne oyleee Çok üzgünüm çoook:roflol:
bende 4 de uçağa binsem yetişirim dime size
bende 4 de bineyim anca dimi :dance:
digital derce al çok ucuz 5 7 milyon arası dil altından ölç canım
ben geldimmmmmmm
akşama ne yiycezzzz
tabi öyle hemen taviz verme canım azcık naz yap :asigim:dimi bende hemen yelkenler foraaaaa ne oyleee Çok üzgünüm çoook:roflol:
bende 4 de bineyim anca dimi :dance:
evet sende 4 de bin havaalanında buluşuruz :)
ben geldimmmmmmm
akşama ne yiycezzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?