Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

ebrar ben rejimdeyim şekerimm :))) kocaıcım emekli olan kocasınaın işlerinden dolayı yemeğe gelemz 19 kadar yeni gelecek olan koca adyını karşılmay giti 19 na kadar ona eşlk edecek ne yazıkii canım o yüzden sorun yok bende zaten bende oruç değilim artık yarına yaparım bişiler

acıktınmı gene kaydirigubbakcemile3

yok bugün pek acıkmadım dün acıkıcınca gece ne bulduysam yedim iftardan sonrada elimde su şisesiyle dolaşınca susamadımda :lepi:

bende acıktımm ebrarrr ben bu akşam iftara anneme gidicem cokacimcoook
ohh afiyet olsun tatlım hadi iyisin bugünn yerimseniben

hımm yarın beraber düşünürüz artık inş. yerimseniben

eee bugün bizde bişey yemiyelim bari zaten bizimki sinir etti beni alsanaalsanasmile

yokk kavasaki motor bizim neyimize bu adam beni vaktimden önce öldürecek akannehir ama bi alsınnn o zmannn klava:

tamam bir elin nesi var 3-5 hatunun sesi var :roflol:

vereliniortak anlaştık ben senin kocaya böyle yaparımÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook sakın alma motorrr derim alırsannÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook

bi gün benimki bi gün seninki kız dövelim evet serpil şu ebrarınkınıde klava:klava:dişlerini göster ebrar bu erkekler incelikten anlamıyo :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…