tabi öyle hemen taviz verme canım azcık naz yap :asigim:
evet sende 4 de bin havaalanında buluşuruz :)
ewtt nazlanıyım azıcıkk zemuszemus:roflol:
tamam antalya havaalanında buluşalım yakama kırmızı gül takcam kafamada orkide :roflol::roflol:
bende acıktımm ebrarrr ben bu akşam iftara anneme gidicem cokacimcoook
kızlar birgün hepimiz toplansak ne harika olur :)))) vallhii ahada kocapolumm gelmiş ahsennnnnnnnnnnnnnnnn
evet kızlar iftada ne mamalar var yazın bakem cokacimcoook
ewet ya hazıra konmakk çokk hoşuna gidiyo haftada bir gun annemde bir gun k.validemde bir gun dışarda yerim kaldı hafta sonu o zamanda ben yaparım tamadır :)))oh hazıra konn ne güzell alkisalkisalkis
ewtt harika olurduu yaaa :lepi:
acıktınmı gene kaydirigubbakcemile3
ohh afiyet olsun tatlım hadi iyisin bugünn yerimsenibenbende acıktımm ebrarrr ben bu akşam iftara anneme gidicem cokacimcoook
ebrar ben rejimdeyim şekerimm :))) kocaıcım emekli olan kocasınaın işlerinden dolayı yemeğe gelemz 19 kadar yeni gelecek olan koca adyını karşılmay giti 19 na kadar ona eşlk edecek ne yazıkii canım o yüzden sorun yok bende zaten bende oruç değilim artık yarına yaparım bişiler
ebrra alçırsa hep beraber toplanalım senin kocayııklava: klava: klava: klava:
niahliimm sen geldee ben seni havada bile karşılarımmm :))
:lepi: :lepi: :lepi: inşallah canımmmmkızlar fatooözel 30 ağustos zafer bayramı bariiii çifte bayram yapsak tatilede giidyor ya .)) ne dersiniz:icecream:
tamam bir elin nesi var 3-5 hatunun sesi var :roflol:
bi gün benimki bi gün seninki kız dövelim evet serpil şu ebrarınkınıdeyok bugün pek acıkmadım dün acıkıcınca gece ne bulduysam yedim iftardan sonrada elimde su şisesiyle dolaşınca susamadımda :lepi:
ohh afiyet olsun tatlım hadi iyisin bugünn yerimseniben
hımm yarın beraber düşünürüz artık inş. yerimseniben
eee bugün bizde bişey yemiyelim bari zaten bizimki sinir etti beni alsanaalsanasmile
yokk kavasaki motor bizim neyimize bu adam beni vaktimden önce öldürecek akannehir ama bi alsınnn o zmannnklava:
guclubacismile guclubacismile noluyo noluyo geldim guclubacismile guclubacismilebi gün benimki bi gün seninki kız dövelim evet serpil şu ebrarınkınıdeklava: klava:dişlerini göster ebrar bu erkekler incelikten anlamıyo :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?