Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

Çok üzgünüm çoook tamam
bi gün benimki bi gün seninki kız dövelim evet serpil şu ebrarınkınıde klava:klava:dişlerini göster ebrar bu erkekler incelikten anlamıyo :roflol:
kesinlikle katılıyorum sana canım bide bana göstermeye getirmezmii akannehir sanki ben bakalım nasıl bişeymiş dedim ona :roflol:
guclubacismile guclubacismile noluyo noluyo geldim guclubacismile guclubacismile

heytttt tamam :1ninca: bütün kızlar toplandıık toplandık hihoyyyt
ebrar akşamdankalan yemeğin yok mu ? canım şimdi ne yapıcan bak aklım sende kaldı
biraz pilavım var

valla ya normal zamanda o kadar önemli olmuyoda ramazanda önemli valla allahtan dünden kalan azar azar yemeklerim var yarında davetliyiz pazara allah büyük bakalım kısmet :)))

bütün kızlar topandıkk kızlar bırakın yemeğide bir akşam senasımı yapsak cuma bugün hafta biitii gerildik bilmem ne olduk şimdi halay çeksekmii çekmesekmi hazırda cimicimede kızrmıızlar bürünmüşken cimcime biz bir hamile kalan birde kırmıızlara bürünenne haay çekrizde

evet cimcime arada birde kapı gıcırtılarına :roflol: :roflol:

busenin bi lafı vardı neydi o yaa 9 oturaklı filan :uhm:

ebrarr fena kaptırdı kendini akşama eniştenin işi var walla

sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemilegayet sakinimmm alsanaalsanasmile oldukça guclubacismile
alamaz diye düşünüyorumm sengözlerimebaksanab umarım yanılmam

7 deliler 8 oturaklılar :roflol::roflol:

evet herkes hakkını kullanmada özgür ama benim zoruma giden şu leylamecnun oldu umarım şşarda yolu düşer buralara kadın resmen iyi niyetli davranıp farklı çıktı fatoo uyarmıştı aslında :))) neyse herkesin ince hesapları içinde kalsındında buraya şaşarda düşerse galiba bir kapışmaya sahne olacak topic hiç yapmadığım şeyi yapacağım bu sefer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…