nhlkpr, cimcimes53, ebrar42+, GESHENK
nhlkpr, cimcimes53, ebrar42+, GESHENK
vereliniortak anlaştık ben senin kocaya böyle yaparımÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook sakın alma motorrr derim alırsannÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook
kesinlikle katılıyorum sana canım bide bana göstermeye getirmezmii akannehir sanki ben bakalım nasıl bişeymiş dedim ona :roflol:bi gün benimki bi gün seninki kız dövelim evet serpil şu ebrarınkınıdeklava: klava:dişlerini göster ebrar bu erkekler incelikten anlamıyo :roflol:
guclubacismile guclubacismile noluyo noluyo geldim guclubacismile guclubacismile
biraz pilavım varebrar akşamdankalan yemeğin yok mu ? canım şimdi ne yapıcan bak aklım sende kaldı
kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: alemsinn niahlimmmmyasakkelime
ne kız misafir mi gelmiş eski bi tanıdık :roflol::roflol::roflol:
niahl erkelri yola getiriyoruz da .)))))))))))))))))))))))9
çok şaşırdımm slm da vermedi
hımmm sizde yoktunuz ayıp oldu
sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
bütün kızlar topandıkk kızlar bırakın yemeğide bir akşam senasımı yapsak cuma bugün hafta biitii gerildik bilmem ne olduk şimdi halay çeksekmii çekmesekmi hazırda cimicimede kızrmıızlar bürünmüşken cimcime biz bir hamile kalan birde kırmıızlara bürünenne haay çekrizde
ebrarr fena kaptırdı kendini akşama eniştenin işi var walla
suusma hakkımı kullanıyorumçok ayıp oldu biz varken gelsin her zaman kapımız açık dimi aklinialirimsmile
evet cimcime arada birde kapı gıcırtılarına :roflol: :roflol:
busenin bi lafı vardı neydi o yaa 9 oturaklı filan :uhm:
sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemilegayet sakinimmm alsanaalsanasmile oldukça guclubacismile
alamaz diye düşünüyorumm sengözlerimebaksanab umarım yanılmam
suusma hakkımı kullanıyorum
bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bencedeeesuusma hakkımı kullanıyorum
7 deliler 8 oturaklılar :roflol::roflol:
:1ninca: almak istiyosa alır ama sonravayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy koçum benim vallhii adam kavasaki falan alamaz artık hahhaahhhahhahahhaha
bende imalı hakkımı kullandım :roflol:
7 deliler 8 oturaklılar :roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?