Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

yaaa gizli mısafir olacaktı belkide adının çıktığını sonradan farkeeti bilmiyorumkismile

kızzz boşver davet edenmi var o az önce siteye gelen malum şahsı meraklı neden geldiki leylaya neden kızdınkı anlamadım

aaa bizi kandırdımı o şimdi bende o kadar yardımcı olmaya çalıştım :umursamaz:

yaaa gizli mısafir olacaktı belkide adının çıktığını sonradan farkeeti bilmiyorumkismile

nihalim samimi olark söylüyorum zoruma giden leylamecnun oldu farklı bir hesap yapması zoruma giitii bizde iyi niyetli ebrrala yardımcı olduk yani kızın bu kadar zayıf olacağını düşünmemiştim nedense ben önce art niyet aramıyorum yaşamımda fakat sonradan gariplikler açığa çıkıyor ramazan günü dedikodu olarak algılanmasın sadce aleni yazıyorum eminim girp okuyacak misafir olarak veya aleni ama niyetinin ne olduğunu neden sakladı anlamdım geçmişle alakalı neyi karıştırmaya çalıştı çözemedim

kim leyla mecnun mu ajanmıymışş :1ninca: nasıl yanı yaaaaaaaaa anlamadımmm :1ninca:

bende anlamadım
evet herkes hakkını kullanmada özgür ama benim zoruma giden şu leylamecnun oldu umarım şşarda yolu düşer buralara kadın resmen iyi niyetli davranıp farklı çıktı fatoo uyarmıştı aslında :)))

ama burdan o anlam çıkıyor sanırım :1ninca:

ekşın mı noluyo bakıyım

ya neler oldu haberim yok serpillll kız leyla bizim siteye girdi diye fıça yemişti diğer topicdn onu biliyorum yoksa olay öyle değilmiymişbilmiyorumkismile

alsanaalsanasmile bundan sonra evinin hanımı çocuklarının anası olucan öyle topik misafirlerine karışmıycan şakkıdı :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

:sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif: tamam ben bilmem beyim bilir derim bundan sonra

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

kim leyla mecnun mu ajanmıymışş :1ninca: nasıl yanı yaaaaaaaaa anlamadımmm :1ninca:

yaa evet bize geldi ovolsyon etstleri hakında bilgi sitedi siteden alışveriş yapmak için artı bana arkadşlık daveti yoladıı bir iki yazdı busecan sonra özeldimden x şahısla sorunumu sordu neden topicden ayrıldığımızı sonra x şahıs ona fırça attıı bize gelmiş diye sonra leylamecnunda ondan özür diledi hahhahahhahahah vs vs şimdii durum o anlaayacğın zerdalı tebrik edrekn yazılarını okudukk şok oldumm evet aleni ajanmıymış neymiş anlamdım ama iyi niyetli olmadığı veya iyi niyetliydi ama kişliğ oturmmaıştı birilerin yönlendrmesine ihtiyaç duyuyor mesal ben istedğim topiğe girer çıkarım bu benim irademde bilmemem anlatabildimmi?

ewtt aynen irademiz var herşeyi görebilen yaştayızzz biz o olayı aştık zaten geçti bitti ne sular aktı üstünden allah allah ya hala ordalar demekki beyinleri hızlı çalışmıyo :roflol::roflol:

ya neler oldu haberim yok serpillll kız leyla bizim siteye girdi diye fıça yemişti diğer topicdn onu biliyorum yoksa olay öyle değilmiymişbilmiyorumkismile

ya evet x şahıs fırçalamış okudukk sonra leylamecnun ondan özür diledi yanii oturdu oturduğu topicde aman sıradan ucuz şeyler ya vallhii ama benim zoruma giiti hani şaşarda düşerse hiçç ömrümde yapmadığım şeyi yapacağım umarım bana bulşamaya kalkmaz yada buraya şşaıpda düşmez

tabbikii biz o defterii orad kapatıkk biitii gitiii abartamaın anlamı yok ama ne yazıkkii abartı hat safhada çocukça tripler insanların yaşına yakışmıyor işte neyseeeeeeeeeeeeeeeeee amannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn güll geççç demekkii derin iz bırakmışımm unutulamaynlar listesine girmişiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…