yaaa gizli mısafir olacaktı belkide adının çıktığını sonradan farkeeti bilmiyorumkismileevet herkes hakkını kullanmada özgür ama benim zoruma giden şu leylamecnun oldu umarım şşarda yolu düşer buralara kadın resmen iyi niyetli davranıp farklı çıktı fatoo uyarmıştı aslında :))) neyse herkesin ince hesapları içinde kalsındında buraya şaşarda düşerse galiba bir kapışmaya sahne olacak topic hiç yapmadığım şeyi yapacağım bu sefer
evet herkes hakkını kullanmada özgür ama benim zoruma giden şu leylamecnun oldu umarım şşarda yolu düşer buralara kadın resmen iyi niyetli davranıp farklı çıktı fatoo uyarmıştı aslında :))) neyse herkesin ince hesapları içinde kalsındında buraya şaşarda düşerse galiba bir kapışmaya sahne olacak topic hiç yapmadığım şeyi yapacağım bu sefer
evet herkes hakkını kullanmada özgür ama benim zoruma giden şu leylamecnun oldu umarım şşarda yolu düşer buralara kadın resmen iyi niyetli davranıp farklı çıktı fatoo uyarmıştı aslında :))) neyse herkesin ince hesapları içinde kalsındında buraya şaşarda düşerse galiba bir kapışmaya sahne olacak topic hiç yapmadığım şeyi yapacağım bu sefer
yaaa gizli mısafir olacaktı belkide adının çıktığını sonradan farkeeti bilmiyorumkismile
yaaa gizli mısafir olacaktı belkide adının çıktığını sonradan farkeeti bilmiyorumkismile
kim leyla mecnun mu ajanmıymışş :1ninca: nasıl yanı yaaaaaaaaa anlamadımmm :1ninca:
evet herkes hakkını kullanmada özgür ama benim zoruma giden şu leylamecnun oldu umarım şşarda yolu düşer buralara kadın resmen iyi niyetli davranıp farklı çıktı fatoo uyarmıştı aslında :)))
alsanaalsanasmile bundan sonra evinin hanımı çocuklarının anası olucan öyle topik misafirlerine karışmıycan şakkıdı :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:aaa bizi kandırdımı o şimdi bende o kadar yardımcı olmaya çalıştım :umursamaz:
alsanaalsanasmile bundan sonra evinin hanımı çocuklarının anası olucan öyle topik misafirlerine karışmıycan şakkıdı :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
kim leyla mecnun mu ajanmıymışş :1ninca: nasıl yanı yaaaaaaaaa anlamadımmm :1ninca:
kız gizli misafir nasıl oluyosun nihall bilmiyorumkismile
aaaaaaaaaaaaaa kimler gelmiş bize öyle aaaaaaaaaaa aklinialirimsmilenhlkpr, cimcimes53, ebrar42+, GESHENK
yaa evet bize geldi ovolsyon etstleri hakında bilgi sitedi siteden alışveriş yapmak için artı bana arkadşlık daveti yoladıı bir iki yazdı busecan sonra özeldimden x şahısla sorunumu sordu neden topicden ayrıldığımızı sonra x şahıs ona fırça attıı bize gelmiş diye sonra leylamecnunda ondan özür diledi hahhahahhahahah vs vs şimdii durum o anlaayacğın zerdalı tebrik edrekn yazılarını okudukk şok oldumm evet aleni ajanmıymış neymiş anlamdım ama iyi niyetli olmadığı veya iyi niyetliydi ama kişliğ oturmmaıştı birilerin yönlendrmesine ihtiyaç duyuyor mesal ben istedğim topiğe girer çıkarım bu benim irademde bilmemem anlatabildimmi?
ya neler oldu haberim yok serpillll kız leyla bizim siteye girdi diye fıça yemişti diğer topicdn onu biliyorum yoksa olay öyle değilmiymişbilmiyorumkismile
amannnnnn bomba düştü sankiaaaaaaaaaaaaaa kimler gelmiş bize öyle aaaaaaaaaaa aklinialirimsmile
yok daha nelerrrr yaaaaayy guldurdun beni buse
hımmmmm :1ninca: :1ninca: sır sonra anlatırım
amannnnnn bomba düştü sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?