ebrara vallhii belli etmedim ama kahrımdan öldüm anam herkese faydası oan onda ters etki yaptısengözlerimebaksanabşakkıdı dedikoduıda baldan tatlı vallhii
inş. gerek kalmaz tatlımm eylülde senden de güzel haberler duyarız:1hug:hımm tmm canım inş eylül de sizden bebiş haberleri alırız benim şimdi ayın ortası ya regl dönemim bu testide bi dahaki ay deneyecem benimki ekimde belli olur diye dedim tabi teste gerek kalmadan hamile kalmazsam :))))
koccaaığıyla aşk yaşıyordur tatalım ama emin ol aklıda bizdeddir hahhahahhahahahhahahhhahahaha
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnncimcimeeeeeeeeeee sen ve bütün ama bütün evlat hasretiyle yannalara rabbim tez zamanda versin aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hamillerede kolay doğumlar versin sağlıkla kucakarına almayı nasip etsin Allalh
koccaaığıyla aşk yaşıyordur tatalım ama emin ol aklıda bizdeddir hahhahahhahahahhahahhhahahaha
inş kızlar rabbim isteyen herkese versin doğumu bekleyenlerede kolaylık versin :)))))))
kızlar 16pervini merak ettim gördünüzmü ne oldu acaba ?
kızlar 16pervini merak ettim gördünüzmü ne oldu acaba ?
ben hiç tanımıyorum bilmiyorumkismile
valla ogün girmişti bekliyorum daha olmadım dedi bidaha görünmedi ortalarda inş bebiş haberiyle döner aramıza :))))
aminnnnn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
busecan bende tanımıyorum dua günü sohbetimiz olmuştu inşallhh oda bekleyenler arasında inşallhhh hayırlı bir sonuç alır
aminnnnn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
busecan bende tanımıyorum dua günü sohbetimiz olmuştu inşallhh oda bekleyenler arasında inşallhhh hayırlı bir sonuç alır
inş.:Saruboceq:
sonra bende sıraaaa :lepi: olur gerçi benimkide ,heyecan katmak olsun
inş.:Saruboceq:
sonra bende sıraaaa :lepi: olur gerçi benimkide ,heyecan katmak olsun
busecan biranda ofisi müşteri bastı yine ölüler dirler veraset muhabett gönderdimm
kızlar bizim topiğe giren elif kim ne iş anlamadım bilen varmı sık sık giriyor odamı ajan yoksamm
hanımefendi seviyeden bahsetmişte kendi seviyesini pek merak ettim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?