Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

ebrara vallhii belli etmedim ama kahrımdan öldüm anam herkese faydası oan onda ters etki yaptısengözlerimebaksanabşakkıdı dedikoduıda baldan tatlı vallhii

sengözlerimebaksanab senin yapacağın bişey yok tatlım sen iyi niyetle verdin
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
hımm tmm canım inş eylül de sizden bebiş haberleri alırız benim şimdi ayın ortası ya regl dönemim bu testide bi dahaki ay deneyecem benimki ekimde belli olur diye dedim tabi teste gerek kalmadan hamile kalmazsam :))))
inş. gerek kalmaz tatlımm eylülde senden de güzel haberler duyarız:1hug:
koccaaığıyla aşk yaşıyordur tatalım ama emin ol aklıda bizdeddir hahhahahhahahahhahahhhahahaha

kesinnnn aklinialirimsmile

cimcimeeeeeeeeeee sen ve bütün ama bütün evlat hasretiyle yannalara rabbim tez zamanda versin aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hamillerede kolay doğumlar versin sağlıkla kucakarına almayı nasip etsin Allalh
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

koccaaığıyla aşk yaşıyordur tatalım ama emin ol aklıda bizdeddir hahhahahhahahahhahahhhahahaha

ewt aşk yaşıyordurrr opuyorumnanaktan:roflol:

valla ogün girmişti bekliyorum daha olmadım dedi bidaha görünmedi ortalarda inş bebiş haberiyle döner aramıza :))))

aminnnnn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

busecan bende tanımıyorum dua günü sohbetimiz olmuştu inşallhh oda bekleyenler arasında inşallhhh hayırlı bir sonuç alır

inş cnm şu dünya üzerinde kim istiyorsa allah tez vakıtte versin inşş

inş.:Saruboceq:

sonra bende sıraaaa :lepi: olur gerçi benimkide ,heyecan katmak olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…