Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

elife kullanıcısından alıntı
tamam canım
yardımcı olursanız sevinirim.
ben buralarda yeniyim aslında topicleri gezip tanımaya çalıştım
konuları yazanları inceledim
burası oldukça seviyeli
farklı yani
espiriler dozunda
hitaplar düzgün
samimiyet var
dualar var, içtenlik var, saygı var
ikiyüzlülük yok en azından.
seviyeli...
hoşsunuz yani
sonuçta bu bölüm bebek arzu edenlerin yardım amaçlı girdiği sayfalar
kavgacı kaprisli insanlardan hiç hoşlanmıyorum
maalesef buralarda da bu türden insanlar olduğunu gördüm
çok yazık.
muhatap olmamak en güzel cevaptır bunu unutma (bunları orada okuduklarımdan ve başka bir topicte devam eden yazılardan kasıtlı söylüyorum) seviyeyi düşürmemek kişiliğini ortaya koyar herkesin

nerde yazmış bunu bu

resmen gelmiş okumuş okumuş ve aklınca çok seviyeli bişey yapmış alkisalkisalkisalkisalkisalkis

heeeeeeeeeeee ajanlar var canım pek takip edilr olmuşuz nedense :))

yesinler onu ya seviyeliyi

kız nerde yazmış bunu kesin zerdala yazmış bence ovulasyonda zerdaldan yardım istemiş çünki menfaati zerdalla ona yaltaklanıyo sanırsam kaydirigubbakcemile3

bi şey söylemek istiyorum ben ovulasyona girdim zerdal bana saldırdı
ve olayı bizim seviyesizliğimize getirmişler maşallah diyorum
enteresan sen orda da bulunuyosun ne demek bu bizden alıp orayamı taşıyosun sende yok sa inan yakıştırmam sanada
kendi sankı zzerdal hanım kk sahıbı bana bu şahıs burda olursa gelmem vs. atın bunu der gibi tehdıtler savırıyo kalkmış bide bana kavgacı diyo bizlerede seviyesiz popomla gülüyorum yaakaydirigubbakcemile3

entersan gıybet değil ben açık ve net yazıyorum dikkate edrsen özelden kulis yapmıyorum herkes okuyabileck şeklide yazıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…