Arkadaşlar bence gaz vermek yerine doğru olanı yapın
Sevgili allys kaç yıllık evli olduğunu bilmiyorum ama yeni gibi gözüküyor. Biz bayanlar neden inatçı ve dik kafali olmaya çalışıyoruz anlamıyorum bu sözüm bi sana değil canım %90 bu böyle. Herşeyi dinimizin emrettiği gibi yasaşak inan ki hiç bir sikinnti kalmıyor ortada. Dinimiz neyi emrediyor? Kocanın sözünden çıkma gitme dediği yere gidersen her attığın adımı günah yazılır gittigin yer de sana haram kılinir diyor. Eğer Allahtan başka secde edilecek birisi olsaydı bu kim olurdu DİE peygamber efendimize (sav) soruluyor o da kocalarınız olur Du diyor.
Ben 6.yilima girdim evliliğinde. Annem ile babam boşandı ben gençken. babam yüzündendi hep bi sıkıntı hep bi kavga uyuşturucu alkol karı kız kumar herşey vardı. Ben mutlu bir yuva özlemi ile büyüdüm ve öyle evlendim .Çok şükür ki Rabbim in emirleri mi uyguladim ve sonuç mükemmel bir de onların ailesinde şöyle bişey var ki hizmet temizlik güler yüz heeserden önce on planda ben de elimden geleni yaptım 2 sene annemle görüşmedim küstüm (ki çok pismanim) sonra görüştüğümde bi baktım ki benim aileme benim onun ailesine davrandifimdan daha iyi davranıyor. 1 kez ailesi hakkında kötü bir şey söylemek istedim bana izin vermedi annemle bu konuyu görüştüğümde ASLA dedi bana. ONA AİLESİ HAKKINDA ASLA KÖTÜ BİR YORUM YAPMA! BUNA HİÇ BİR ERKEK İZİN VERME Z VE EVLİLİGİNJN SOĞUMASIN A SEBEP OLURSUN! gerçekten de öyle oluyormuş. Ha bayram konusuna gelince önce erkeğin ailesi ki dinimiz de bunu emrediyor ERKEK HER ZAMAN 1 ADIM ÖNDE OLMALI, bumu cahılık olarak algilayabilirsiniz şimdiki nesil hep böyle algılıyor ama ne oluyorsa dinimizı tam anlamıyla yasayamadımız için oluyor. Hem seninki aile de değilmiş Rabbimrahmet eylesin eş dost diyorsun. Aile olsa neyse diyeçekim de eş dost arkadaş için asla ama asla kavga çıkarmayın evde. Bişey oldu mu hiç biri ortada kalmıyor ve kapıyı kapatıp yine kocamla kalan sen oluyorsun. Ben izmiliyi m fakat nigdeden evlendim orda oturuyorum. İzmirime memleketime eşime dostuma tam 5 yıl sonra gittim yani geçtiğimiz yaz. Girmek istediğimi çok iyi biliyordu başından beri ama asla diretmedim. Belki de beni denedi asilik yapacak miyim acaba diye. Şimdi her sene gidebileceğini söylüyor. Sen de kocanın yaninda ol ona böyle hissettir. Evlilik fedakarlık ister sen yaptıkça o da senden görüP yapmaya başlıyor canım benim ne yazık ki sağdan soldan verilen kötü akıllar yüzünden çoğu evlilik yıkılıyor. Sen sen ol şimdiki kakadınlara aldanma bunu da bir arkadaş tavsiyesi olarak kabul et çünkü ben şunu gördüm ki akıl veren çık oluyor ama bişey olduğunda da hepsi geri çekiliyor olan sana oluyor. Canım benim sen sabret olur mu kıyamam sana
Dinimiz anneye sırt çevrilmeyle ilgili ne diyor? Birde bunu araştır. Ayrıca dini muhabbet yasak
Dinimiz anneye sırt çevrilmeyle ilgili ne diyor? Birde bunu araştır. Ayrıca dini muhabbet yasak
Bir ailesini n olmadigindan bahsediyor arkadaşımız. Bu konuşmamda aile ye sırt çevrilmesi gerektiğini nerden çıkardınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?