Senin eşinse onunda kaynı kardeşi sayılır düşünmüş belki hediye niyetine yapmış görende ne yapmış sanar altı üstü bi pasta fazla triplisin inmeseydiniz o zaman assagı.. planınızda assa ınmek varmış inmişsiniz planda olmayan tek sey bi pasta onuda amma abartmışsınız..
Pasta yapacağından haberim yoktu ki kayınvalideme de o tek başına kutlamak istiyormuş bizde pasta yapalım da yengem beni düşünmedi demesin demiş eşim için sizce saçma değil mi bu ben varken benim kocamı neden sen düşünüyorsun ki
Tabiki sahibi değilim ama siz benim eşimle olan bağımı bilemezsiniz ki aynı şey bana yapılsa eşim daha ağır bir tepki verirdi ve benimle alakalı herşeyi bilmek ister eşim kendi benim sahibim olarak görmüyor bende onu ama birbirimiz hakkında herşeyi bilmek istiyoruz bizim ilişkimiz bu şekilde olduğu için belkide bu kadar ağır tepki veriyor olabilirim tabiki.
O elti olsam kalkıp kaynıma pasta yapmazdım. Ama sizin yerinizde olsam da, bu kadar gereksiz bi kıskançlık göstermezdim.
Kötü bi niyeti olsa, mumu sizden istemez herseyi hazır edip koyar kocanın önüne süüpriiiiiz diye
Pasta yapacağından haberim yoktu ki kayınvalideme de o tek başına kutlamak istiyormuş bizde pasta yapalım da yengem beni düşünmedi demesin demiş eşim için sizce saçma değil mi bu ben varken benim kocamı neden sen düşünüyorsun ki