Amaaaan yaptıysa bir de onunkini yerdim ben olsam.Sinirlerim çok bozuk kbakmayın bana haber vermeden benim hazırlık yaptığımı bile bile eşime pasta yapıp birde dalga gecer gibi benden tarif istemesine kızıyorum
Pasta yapacağından haberim yoktu ki kayınvalideme de o tek başına kutlamak istiyormuş bizde pasta yapalım da yengem beni düşünmedi demesin demiş eşim için sizce saçma değil mi bu ben varken benim kocamı neden sen düşünüyorsun ki
Evet katılıyorum hiç beceremiyorum çevirmeyi maalesef yapamıyorum bir turlu birşey buysa bu değilse değil hemen belli ediyorum kendimiKeşke benim de pasta yapan bir eltim olsaydıPastayı afiyetle yer hatta kendi doğum günüm için bile sipariş verirdim. Azıcık olayları lehinize çevirmeyi bilseniz çok rahat edersiniz.
Ya İnanın herkes bana söyledi ama ben öyle olmak istemedim kötü düşünmek istemedim hiç sonuçta onun evi ayrı benim evim ayrı onun kocası ayrı benim kocam ayrı neden kıskanayım yada neden onun kocasına bişey yapıp götüreyim ki planı varken neyime yarar bu huzursuz etmekten başkaİşte bu da size ders olsun.Eltinize yapacağınız edeceğiniz şeyi önceden söylerseniz sizi faka bastırır böyle.Eltii ya buu hiçç anlatılır mı yok başbaşa kutlamak istiyodum filan diye.Bakın nasıl oyuna getirmiş sizi!
Eger bir plan yapıp sonrasında berbat olup bütün geceniz ziyan olsaydı emin olun böyle düşünmezdiniz ayrıca sorun pasta yapmaması değil yaptığı kişi benim eşim tabi ki onunla alakalı herşeyi bana sormak zorundaNe güzel kadın düşünmüş yapmış olmayan dert arıyonuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?