- Konu Sahibi GunesinKizi35
-
çok egoist biri gibi geldi bana çokta saygısız, senin yalvarmalarından aşkından çok güzel yüz bulmuş, sıkılmış senden ne dersen de cnm sıkılmış yüz bulup şimarmış kafasına göre takılıyo belli ki, ağzını bile bozuyo çok rahat arayıp etmiyo ayrıl!!!!! 1 yıl 8 aylık ilişkinde sanırsam yorulmuşsun hemde nasıl, barışırsan daha feci yorulucaksın olmuyorsa zorlama sakın zorlama,kendine hakim ol, her daim kendin için üzül ağla ağlıcaksan bunları şimartmayın y, böyle yazıyorum ben ama emin ol ben gerekeni yapıyorum ve eskiden bende zırlardım "yok artık ağlama kendimi üzücek kadar akılsız olmamalıyım dedim", sende öyle ol okuluna hayatına eğlencene bak çoook yoruldun artık dinlen hayatına bak, finallerin falan bitince artık bu yazda git tatilini yap tamamdır, zor oluyor diye de düşünme, zikrin neyse fikrin odur
biri benim sevgilimi anlattı sanırsam yalnız bi farkla asla küfür etmez bana edemezde.bende hep özür dileyen alttan alan taraf oldum en sonunda anladımki benim onsuz yapamıcagımı bildiğim için sürekli böyle.bunu ona söyledim bir lafında arkama bakmadan çekip gideceğimi sevgimden ölsemde dönmeyeciğimi.biraz göz korkutmak lazım sanırsam...bide fazla şımartmamak...
canım gözü korkmaz onun ya sanmıyorum. öyle bir gururu var ki batasıca bir şey. özür dilemez alttan almaz. karşısındakini nasıl kırdığına bakmaz. sırf benimle değil sorunu herkese böyle. ailesine bile.
canım gözü korkmaz onun ya sanmıyorum. öyle bir gururu var ki batasıca bir şey. özür dilemez alttan almaz. karşısındakini nasıl kırdığına bakmaz. sırf benimle değil sorunu herkese böyle. ailesine bile.
ilişkiden ziyade verilen tüm zarar bana ...Çok çok şımarmış.Senden çok yüz almış.Nasıl olsa güneşin kızı susar dinler ben bitti desem de peşimden koşar.Ne yaparsam yapayım güneşinkızı hep yanımda olacak.Bu cesaretle sana her şeyi yapabiliyor azarlayabiliyor saygısını korumuyor.Çünkü seni kaybetme korkusunu hiç tatmamış hiç tattırmamışsın ona bu duyguyu.Hep affeden dönen tekrar konuşmaya başlayan taraf sen olmuşsun.
İyisin evet çok iyi ama bu maalesef ilişkiye zarar verir.Biraz kendini çekmen lazım.Sana laf söylemeye korkmalı.Kaybetmeye korkmalı.Yoksa şımardıkça şımarır sen hep yanındasın nasıl olsa
Çizelgende yazdığı gibi değil durum.Bu anlattığın karakterde adamla bir ömür geçmez canım.Kendi değerini kaybetme.
ilişkiden ziyade verilen tüm zarar bana ...
kendi değerimi değilde gururumu yitirmişim ben .. hep ayaklarımla ezmişim. aramadım bu saate kadar o da aramadı .
hiç bu kadar içimde hissetmemiştim o yorgunluğu. hiç durup dinlememişim kendimi. çok yorgunum bir o kadar kırgın fakat bunların 2 katı kadar aşık...
aramıyorum da bekliyorum. hala bekliyorum . bir umut belki arar da bir defa olsun kabul eder hatasını diye .yapma arkadaşım bununla değil bir ömür 1 saniye bile geçmez.. lütfen kendine eziyet etme, şimdi üzüleceğin birkaç ay için bütün bir ömrü yakmaya değer mi? ne sen ara ne de onun telefonlarına çık.. telefonun şarjı da bitebilirdi, başka birşey de olabilirdi. bu stresle yaşanır mı yahu?
bekliyorum . arasın diye bekliyorum. belki benimki de hastalıklı bir düşünce fakat o arasın diye bekliyorum. ölüyorum hatta araması için. kendime yenilmekten korkuyorum.Canım klasik ama doğru olan bir şey var ki ikili ilişkide gurur olmaz.sen sadece ona hakettiğinden fazla değer vermişsin.
Gurur iyi bir şey değil.Ve onun yaptığı hiç doğru değil.
Aramıyorsa aramasın bırak biraz kendini dinle.düşün bir ömür geçermi ?
bilmiyorum belki de...seni sevdiğinden şüpheliyim, aileyi geçelim lütfen anne babasına asi olabilen evlat çok anne baba onlar aradaki bağ farklı asi olur iyi olur o evin içinde 7/24 yaşamıyorsun bilemezsin tam bu ilişkiyi, arkadaş gruplarıda önemli değil her yerde ark. bulur erkekler kızlar gibide değil kolay ark. edinir, tavır alır bilmem ne, neyse konudan uzaklaşmıyım, demek istediğim o ki bu çocuk şimarmış ve sıkılmış senden takmıyoo seni tatlım takmıyo hatta ileride gidicem, senden iyi senden güzel kız görse kız yeşil ışık yaksa ona gidebilir bile bu adam baksana, ama sen hala seviyosun sana diyeceğim ya hazır incelmişken kopar ya da git barış cidiyim daha bi yorul daha bi ezil ezilmekten bi hal ol yorulmaktan da bi hal ol depresyonlara gir erinde sonunda artık dayanamayıp ayrılırsın belki
sankı bunu beklıyormuş verdiği tepki çok buyuk senı gerçekten merak edıyor olsaydı durumu anlayıp dınlemeye çalışırdı bu sana stres topu muamelesi yapıyor
onun kendi doğruları vardır. onlara inanır öyle hareket eder.
kaybetme korkusunu ben yaşıyorum da o yaşamıyor. bizde biraz tersine çevirebilsek olayları. biraz benim penceremden bakabilse.sıkıntı aslında karşı tarafta değil yanlış anlama ama peşinden koşmaya hatalı değilken bile arayıp özür dileyen senden. bi ara kaybetme korkusundan köpek gibi koşuyordum ama ilişkimde ilişkim sanki hayattki en önemli şey o adam saldım sonra ve çoook uzun zamandır emek harcayan o oldu. seninde peşinden sürekli koşan biri olsa büyük ihtimalle sende çektirisin biz hatayı rolleri değiştirerek yapıyoruz onların yapmaları gereken şeyleri biz yapıyoruz ve alışıyorlar bunun onun yaşıyla da ilgisi yok canım. ayrılmaktan korkuyorsun ya ayrılsan ne olacak ki en fazla bi kaç ay ağlarsın sonra hayatına bakarsın hastalıklı bi ilişki ise seni farkında olmadan yavaş yavaş öldürrü. o kadar küçüksün ki bırak değerini bilecekler hayatında olsun, kimse içn değmedi değmiyor ve değmeyecek
Bas tekmeyı. Amada uzun yazmışsın seninkı aşk değil ıhastalık
Terk et erkeksiz olmaz mı?hayatını yaşa keyfıne. Bak sen
çocuğun anası değilsin
peki bır ömür bukadar egosit bırıne tahammul edebılecekmısın tmm erkekler geç olgunlaşır falan filanda yanı bu çok saygısızca özeliklede küfürlü konuşması çok ayıp bilmıyorum eskıde kalmış olabılırım bıraz bır sevgılı nasıl böyle bişi der sevgılısıne
ayrıca bikaç gun aramamk yada ararsa açmamak gibi triplerle bu iş yurumez yada düzelmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?