Bizde az alırız iki kişiyiz bozulmasın diyeYok canım yemek market alışverişinde şöyle diyim alır ama az az, yarım kg peynir, 300-400 gr zeytin gibi, et 300-400 gr gibi, az az
Kesinlikle çok ayıp etmiş insan eşine hele çocuğunun annesine böyle yapmamalı bide alışverişiniz keyfi değilmiş hamilesiniz mecburen yeni kıyafetler almanız lazımArkadaşlar merabalar öncelikle, kendim henüz 6 haftalık hamileyim, son zamanlarda da malesef bi 5-6 kilo aldım. Çalışıyorum, genelde işe pantolon, topuklu ayakkabı v.s. Tercih ederim. Ama kilo sebebi ile pant.lat dar geliyo ve topuklularla da tedirgin oluyorum. Eşime 1-2 elbise alayım bi de topuksuz çizme alalım dedi. Neyse mırın kırın etti. 3 elbise aldık bunun para gidiyo ya canı sıkıldı, yarısını ben ödedim. Çizme ye gelince ucuz fiyata çizme buluyorum alalım falan diyorum adam pahalı buluyo, yani almıyım diye sebep üretiyo, çizmeninde yarı parasını vercem, suratına bakıyorum yarısını vermesem ooo laf da laf eder. Neyse akşam tartıştık bu sebeple. Şimdi diyceksiniz aman canım boşver onu git al çalışıyormuşsun, oooo ona da heyheyleniyo,sizin eşleriniz de böyle mi ya, cimri paracı. Yaptığı ayıp değil mi
Yaptığı ayıp en iyisi hepsinin parasını sen ver nazını niyazını çekmeArkadaşlar merabalar öncelikle, kendim henüz 6 haftalık hamileyim, son zamanlarda da malesef bi 5-6 kilo aldım. Çalışıyorum, genelde işe pantolon, topuklu ayakkabı v.s. Tercih ederim. Ama kilo sebebi ile pant.lat dar geliyo ve topuklularla da tedirgin oluyorum. Eşime 1-2 elbise alayım bi de topuksuz çizme alalım dedi. Neyse mırın kırın etti. 3 elbise aldık bunun para gidiyo ya canı sıkıldı, yarısını ben ödedim. Çizme ye gelince ucuz fiyata çizme buluyorum alalım falan diyorum adam pahalı buluyo, yani almıyım diye sebep üretiyo, çizmeninde yarı parasını vercem, suratına bakıyorum yarısını vermesem ooo laf da laf eder. Neyse akşam tartıştık bu sebeple. Şimdi diyceksiniz aman canım boşver onu git al çalışıyormuşsun, oooo ona da heyheyleniyo,sizin eşleriniz de böyle mi ya, cimri paracı. Yaptığı ayıp değil mi
sanki ev arkadaşısınız.Arkadaşlar merabalar öncelikle, kendim henüz 6 haftalık hamileyim, son zamanlarda da malesef bi 5-6 kilo aldım. Çalışıyorum, genelde işe pantolon, topuklu ayakkabı v.s. Tercih ederim. Ama kilo sebebi ile pant.lat dar geliyo ve topuklularla da tedirgin oluyorum. Eşime 1-2 elbise alayım bi de topuksuz çizme alalım dedi. Neyse mırın kırın etti. 3 elbise aldık bunun para gidiyo ya canı sıkıldı, yarısını ben ödedim. Çizme ye gelince ucuz fiyata çizme buluyorum alalım falan diyorum adam pahalı buluyo, yani almıyım diye sebep üretiyo, çizmeninde yarı parasını vercem, suratına bakıyorum yarısını vermesem ooo laf da laf eder. Neyse akşam tartıştık bu sebeple. Şimdi diyceksiniz aman canım boşver onu git al çalışıyormuşsun, oooo ona da heyheyleniyo,sizin eşleriniz de böyle mi ya, cimri paracı. Yaptığı ayıp değil mi
benim annem çalışıyor ama annem çizme parasını genelde babam öduyor , anneme kızıyorum çalsıyorsn gıt kendı paranla al dıyee alsın banane dıyor yazk babama vallagötuyor babamı magzaya kalıteeli deri ayakkabılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?