Yorumlarınızı merak ediyorum

Yok canım yemek market alışverişinde şöyle diyim alır ama az az, yarım kg peynir, 300-400 gr zeytin gibi, et 300-400 gr gibi, az az
Bizde az alırız iki kişiyiz bozulmasın diye
Hafta bir evde kahvaltı ettiğimizden mesela

Babandan çekinmiyo demek, denemişsin bu yöntemi
Damatlar kayınpederlerden biraz çekinse daha iyi olur aslında

Böyle şey olmaz.. Evlilikde senin paran benim param mı var?çok ayıp eşini kınıyorum,ayrıca hamilesin bu dönemde böyle hesap yapması çok itici.erkeğin cimriside hiç çekilmiyor ne diyeyim Allah sabır versin, işin zor gibi görünüyor....

Kesinlikle çok ayıp etmiş insan eşine hele çocuğunun annesine böyle yapmamalı bide alışverişiniz keyfi değilmiş hamilesiniz mecburen yeni kıyafetler almanız lazım

Zaten ortak bir bütçeniz yoksa kendiniz alın tabiki sonuçta hamilelik süreci daha ne çok şeyler çıkıcak onlara da mızmızlanır

Üzüldüm gerçekten hem de hamilesin. Eşimin savurganlığından şikayetçiyim ama cimrisi daha beter galiba

Yaptığı ayıp en iyisi hepsinin parasını sen ver nazını niyazını çekme

tövbe yarabbim ilk defa pintiliğin bu boyutunu görüyorum heleki benzin parasını vermek ne demek bu nasıl evlilik yani onun çocuğunu taşıyosun her masrafını karşılamak zorunda

sanki ev arkadaşısınız.

Benzin parası veriyorumdan sonra okuyamadım... ama bu şek,ilde nasıl yaşıyorsunuz... bütün parayı birleştirin harcayın ya da birşeytirmeyin harcayın herşeyi böyle ev arkadaşı gibi bölmek bence çok saçma.

Maaşinizı alınca eşinize mi veriyorsunuz direk. İnsan kendi çalıştıgıyla kendi istefiğini alamayacaksa neden çalışır ki. Ben eşime söylerim şuna ihtiyacım var derim. Şu ara çalışmıyorum. Eşimin kredi kartından benim adıma ek kartı var gidip alırım. Acil deģilse hafta sonu beraber gider alırız. Eşin cimri anlaşılan.

şimdi sizin durumu çok anlamadım.

şöyle olduğunu varsayarak yorumlayacağım.
maaşları birleştirmiyorsunuz. herkesin parası kendi cebinde duruyor. eve ortak bir harcama olduğunda yarısını sen yarısını eşin veriyor. kişisel harcamalarda ise durum farklı. senin kişisel harcamanda yarısını o veriyor, yarısını sen. onun kişisel harcamasında o tamamını veriyor.

şimdi baştan garip olsa da böyle bir düzen kurduysanız adam haklı. Yani sizin kıyafetiniz, sizin kişisel harcamanız, kendisi para vermek istemeyebilir. Keza siz de onun kişisel harcamalarına karışmıyorsunuzdur diye düşünüyorum.

ama çocuk olunca sizin hesaplar iyice karışacak gibi. çünkü ihtiyaçlara kim karar verecek.

beynim yandı ya, keşke düzeni değiştirmek üzerine konuşsanız birlikte. Çok sürdürülebilir bir düzeniniz yok. Bir de bu işin doğum izni olayı var, hatta her şey iyi ve planlandığı gibi gitmeyebilir, biriniz işsiz kalabilir. bu düzende işsiz kalan, tüm kişisel ihtiyaçlarından vaz mı geçecek, ya da minnet altına mı girecek karşı taraf karşılayınca. Aile olma sürecinize zarar verebilir bu düzeniniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…