Yorumlarınızı merak ediyorum

Nedenn evlilik ve neden çocuk
aile olmayı yanlış anlayan bi adam

Hem de ne ayıp!! Alman usulü yaptırmış resmen! senin benim mi var yaa evlilikte?? İlk defa duyuyorum böyle bişey.. Restorantda fln da hesabın yarısını ödetiyo mu merak ettim doğrusu !! Bi yaşıma daha girdim HOŞGELDİN 35

Çalıştığın için kıyafet masrafın çalışmayanlara göre çok olabilir el içine çıkıyorsun buna anlayış göstermesi gerek.
Şimdi çok çeşitli her bütçeye göre markalar var.
Ben hamileliğimde LCW HNM den giyindim.
Çok kilo almıştım aldığım kıyafeti 1-2 ay giyebiliyordum. 1-2 ay için çok masraf yapmak istemedim.
Erkekler bazı yerlerde gereksiz cimrilik yapabiliyorlar.
Huyunu suyunu çözmedin mi ne yapınca ikna oluyor.

Yok kîşisel harcamalarını herkes kendi kalan parasından veriyo, ama şöyle bişey var onun parasını benimkinden haliyle fazla, eve fazla bir harcaması yok, bende yapıyorum nekadar ev bütçesine katkım olsa da, ekstradan katkılarımda oluyo, verdiğim aylık para dışında, cebimde bu ay fazla kalmadığından istedim, bi de ne bileyim ya bayansın bekliyosun çok nadir de olsa eşinden, yoksa benim kişiselime o harcMa yapmaz

Sabah dedim onu param olmasa evlenmezdin benle demek dedim, ses yok.çalışmayan bi bayan olsam evlenmezmiş bu benle canım, bunlar oraya varıyo
Pardon kendine karşı nasıl giyim kuşam ya da herhangi bi ihtiyacını alırken nasıl mesela kıayr mı paraya?? Yoksa ucuza mı kaçar yine?

Sabah dedim onu param olmasa evlenmezdin benle demek dedim, ses yok.çalışmayan bi bayan olsam evlenmezmiş bu benle canım, bunlar oraya varıyo

Bu adam eger adamsa evine bakmak zorunda. Sende maaşnla evine bi katkıda bulunma kendine harca. Madem kendi parasindan sana harcama yapmaya kiyamiyorr. Senin paran sana benim param bana diyeceksin. Adama bak ya! Benim esimde gereksiz para harcamayalm der. Araba almak istiyoruz para biriktiriyoruz ama bi magazaya girdim begendigin seyleri al parasni düşünme der. Allah yardmcnz olsn. Allah cimri insanlardan korusun bizi.

ya işte bilemedim, bende de böyle bir düşünce var. eşim de bu düşünceyi paylaşıyor. ben evi geçindiririm bu benim görevim diyor, ama elbette daha konforlu yaşam istiyorsak sen de çalışmalısın diyor. istersen işi bırakabilirsin de demişti bana.
benim böyle bir arzum yok, ama işte demek istediğim ikimiz de aynı kültürde büyüdüğümüz için sorun yok.

sizin gibi (ya da eşiniz gibi diyeyim) düşünen insanlar garip gelse de anlamaya çalışıyorum. O yüzden öyle bir yorum yaptım. Hani düzen böyle kuruldu ise eşiniz haklı gibi görünüyor. Ben sizin düzene çok sıcak bakmıyorum elbette ama.
Verdiğiniz örnek bir sonuç. Süreç değişmeden sonuç değişmez değil mi.

Ne güzel maşallah size, bizim mağaza da durum satış görevlisi ysnında tartışma olabilir, eşim ne istiyosan al dicek oooo ütopya:))

Yok yine kıymaz
Gerçekten çok ilginç yaa !! benim bi eniştem var teyzemin kocası aynı böyle! Ama o yatırım yapar mesela sürekli evler arabalar falan alır.. Sürekli kredi çeker borca girer bişeyler alır.. ama yeme içme giyim kuşam konusuna gelince yemez içmez pahalı der.. Bizim ailede pek sevilmez kendisi bu saçma huyları yüzünden.. Herkes çok ayıplar.. Adam şimdi yaşlandı (53-55) valla cimriliğinden hasta oldu kaç senedir psikolojik ilaç kullanıyo.. Parayla yatıp parayla kalkıyo ne kadar üzücü! Hastalık bu eşinizin tedavi olması lazım.. Allah yardımcınız olsun..

Eşimin profil az- çok kafanızda canlanmıştır, bende isterdim ortaya koyalım ortak hesap yapalım, ortak hesabımız olsun( eşimin maaş daha iyi işime gelirdi) ama bu profilde erkek yani eşim ortak hesapta iyice kan kustururdu, bu durum benim tercihim değildi

Para konusu bizde lafi bile olmaz aslinda durumumuzda pek iyi sayilmaz ama saolsun askim her istedigimi alir. :))

Siz evlendiğinizde böyle mi kararlastirdiniz. Yanı baştan senin kazandığını sana benim kazandığım bana. Bu evlilik değil ev arkadaşlığı. Çocuğunuzuoolduğunda nasıl yapacaksınız çocuk ikinizin çocuğu. Yazık Yavrucak böyle çok arada kalır

Eşinizin yaptığı normal değil özellikle böyle bir zamanda hemde. İnsan bu dönemde daha ilgi alaka bekler diye düşünüyorum. Peki eşinizin cimriliği hakkında karşınıza alıp konuştunuz mu hiç ?

Benim eşim böyle değil ya, hele hamile falan olsam böyle bir şey yapacağını düşünmüyorum.( Yine de insanoğlu işte diyeyim de nazar değmesin.) Biz paramızı da ayırmayız gerçi.Her şey ortaktır.Arada ben üç beş kuruş kenara atmak için koyarım o kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…