- 27 Mart 2019
- 30.575
- 113.668
- 598
- Konu Sahibi VanessaRinki
-
Yok ya onu kokusuyla seviyordu belki temizlenince bıraktı anlamında oyle espri gibi seytmistimNasıl yani kokarca yıkanıp temizlendi mi
Çok fazla saçmalamışsın çünkü.Bayılıyorum ölüyorum vs o ne öyle ya,sapık gibi görünüyorsun
Sen sevgili yapmamış mıydın?
Valla aşkım osbirini çek yat, ben de Andrea Denver’dan etkilendiydim zamanında, böyle yaptım. Bize mi bakacaklar.
Bir merhababunlar
Gaydır sana dönmeyen erkek zaten
Önündeki maçlara bakacaksın artık.
Bunlar en son ortaokulda kalmadı mıYoutube da karsima bir anda cikti.Videolari o kadar guzel ki ayrıca sesi de cok etkileyici.1k abonesi var hemen instadan mesaj attim.Ama dönüp donmeyecegini bilmiyorum.Cok etkilendim cidden ya napaiyim hanimlar
Yok sanmam cherry. Libidom çok yüksek diye konu açmıştı bir ara. Çok kıskandığı bir sevgilisi vardı.Evet, kokarca olan degil miydi? ne oldu ona?
Umarim seni gormezbunlar
Andrea Denver 31 yaşında bir erkek değilde, 17 sinde bir ergen gibi duruyor bence. Bir kaç yorumunda daha bahsetmiştin , adamın kim olduğunu unutup yine baktım.yenGEnC in sarışın(!) ını aradı gözlerim.
Bende bundan 6 sene önce yüzünü göstermeyen bi motovloger’ın sesinden aşırı etkilenmiştim, sürekli onun motosiklet videolarını izliyordum. Yüzünüde göstermeyince ekstra bir çekici geliyordu.Epey bi araştırıp kim olduğunu bulmuştum falan…Bunlar genellikle boşluk hissinden oluyor.
Aşırı…çok yakışıklıydı..Allah sahibine bağışlasın.Yüzü de sesi kadar etkileyici miydi ?
Allah evine ateşler salacak Şermin, şuraya Andrea’mın fotisini atardım da gece gece uygunsuz içerikten giderimAndrea Denver 31 yaşında bir erkek değilde, 17 sinde bir ergen gibi duruyor bence. Bir kaç yorumunda daha bahsetmiştin , adamın kim olduğunu unutup yine baktım.yenGEnC in sarışın(!) ını aradı gözlerim.
Bu mesaja hazırlıksız yakalandımMerhaba arkadaşlar kanalıma hoş geldiniz bugün sizler için hayranımla evlenicem
Allah evine ateşler salacak Şermin, şuraya Andrea’mın fotisini atardım da gece gece uygunsuz içerikten giderim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?