Youtuberdan Etkilenmek

Valla aşkım osbirini çek yat, ben de Andrea Denver’dan etkilendiydim zamanında, böyle yaptım. Bize mi bakacaklar.

Andrea Denver 31 yaşında bir erkek değilde, 17 sinde bir ergen gibi duruyor bence. Bir kaç yorumunda daha bahsetmiştin , adamın kim olduğunu unutup yine baktım. yenGEnC in sarışın(!) ını aradı gözlerim.

Son düzenleme:
Şu dm’den yürüyen slm, eslm veya mrb bile daha az kro geldi ya. O kadar kötü.
Bir de böyle gö.ü başı açıp, yatağa oturup poz veren kızların hesapları var.
Altta amcalar döktürüyor. Oh! Merhaba nasılsın? Tanışalım mı? Sizi çok beğeniyorum… Yani onlar gibi

yenGEnC sarışın değil ,kumralmış pardon. Adam kim diye merak edenler için Marlon Teixeira imiş.

Bu model de bir kaç fotosu hariç , diğerlerinde ergen gibi duruyor.

Bende bundan 6 sene önce yüzünü göstermeyen bi motovloger’ın sesinden aşırı etkilenmiştim, sürekli onun motosiklet videolarını izliyordum. Yüzünüde göstermeyince ekstra bir çekici geliyordu. Epey bi araştırıp kim olduğunu bulmuştum falan…Bunlar genellikle boşluk hissinden oluyor.

Yüzü de sesi kadar etkileyici miydi ?

Atılan mesajlar ne gözünü seveyim saplantılı sapık gibi ben okurken utandım

Allah evine ateşler salacak Şermin, şuraya Andrea’mın fotisini atardım da gece gece uygunsuz içerikten giderim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…