Youtuberdan Etkilenmek

Youtube da karsima bir anda cikti.Videolari o kadar guzel ki ayrıca sesi de cok etkileyici.1k abonesi var hemen instadan mesaj attim.Ama dönüp donmeyecegini bilmiyorum.Cok etkilendim cidden ya napaiyim hanimlar
Kafanı derslerine verip okulunu bitir. Tek yapman gereken bu ama yurt odanda oturup sanalda erkek bakmaktan öteye geçmediğin için hayatını mahvedeceksin

Bunlar cidden trol gibi geliyor ama varmış böyle kadınlarımız da böyle mesaj atanlar da.
Ben erkek arkadaşımı çıktığı sahnede beğendim tanışmak istedim. Nasıl bir mesaj attıysam adam da etkilenmiş çünkü normalde gelen mesajlar aynı vanessanın attığı mesajlar tarzında olunca benim mesajıma dönüp konuşmak istemiş.
Böyle mesajlara dönmeyecekleri gibi kendinizi rezil ediyorsunuz yapmayın kendinizden utanmıyorsanız hemcinslerinizi temsilen yapmayın yav

Ne yazmıştın kız merak ettim

Özel ama o şekilde dikkat çekmişim. Zaten de hep olgunluğuma hayran olduğunu söyler. Abaza gibi yaklaşsam tek gecelik bile şansım olmayacaktı
Bi yazı ss görmüştüm dayının biri bir kadına şöyle yazmış "çabuk *mını at işim gücüm var"
Seriiiiiii nude getirin dayıma

Youtube da karsima bir anda cikti.Videolari o kadar guzel ki ayrıca sesi de cok etkileyici.1k abonesi var hemen instadan mesaj attim.Ama dönüp donmeyecegini bilmiyorum.Cok etkilendim cidden ya napaiyim hanimlar
yaaa olabilir bu gayet normal ben buna biraz benzer bir durum yaşadım ve amacıma ulaştımm imkansız değil hiç bir şey :)

Konuyu okurken Ergenlik yıllarına geri döndüm
Bizim zamanımızda yoktu YouTube falan gerçi .
Ama hemen aşık olmak vardı .

Vanessa nerelerdesin gözüm yollarda kaldı sıkma canını yavrum büyüyünce geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…