- 14 Ağustos 2018
- 21.115
- En iyi cevaplar
- 2
- 79.960
- 598
- Konu Sahibi VanessaRinki
-
Kafanı derslerine verip okulunu bitir. Tek yapman gereken bu ama yurt odanda oturup sanalda erkek bakmaktan öteye geçmediğin için hayatını mahvedeceksinYoutube da karsima bir anda cikti.Videolari o kadar guzel ki ayrıca sesi de cok etkileyici.1k abonesi var hemen instadan mesaj attim.Ama dönüp donmeyecegini bilmiyorum.Cok etkilendim cidden ya napaiyim hanimlar
bunlar
Senden ötürü gay oldu adamya kızlr bu çocuk youtubeda kadınlardan hoşlandığıma nasıl bu kadar eminsiniz demiş.
gay mi acaba
Ama böyle takıntılı gibi yürünmez ki. Ben olsam senden korkarımbunlar
Send vagene bob ne demek ghhffhhAy yazık sana ya. Hintli erkekler bile bu kadar çaresiz değil valla.
En azından sistemli çalışıyorlar, olasılığı artırmak için çok fazla insana yazıyorlar. Send bob, vagene diye.
Bozuk ingilizceyle send vagina, boob. Fotoğraf istiyor yaniSend vagene bob ne demek ghhffhh
Oha ben bunu nasil anlamadimhdhdhhdBozuk ingilizceyle send vagina, boob. Fotoğraf istiyor yani
Bunlar cidden trol gibi geliyor ama varmış böyle kadınlarımız da böyle mesaj atanlar da.
Ben erkek arkadaşımı çıktığı sahnede beğendim tanışmak istedim. Nasıl bir mesaj attıysam adam da etkilenmiş çünkü normalde gelen mesajlar aynı vanessanın attığı mesajlar tarzında olunca benim mesajıma dönüp konuşmak istemiş.
Böyle mesajlara dönmeyecekleri gibi kendinizi rezil ediyorsunuz yapmayınkendinizden utanmıyorsanız hemcinslerinizi temsilen yapmayın yav
Bob u görünce benim aklima Square pants Bob geldi, saf miyim, keriz miyim anlamadim hxgxgxgBozuk ingilizceyle send vagina, boob. Fotoğraf istiyor yani
ÖzelNe yazmıştın kız merak ettim
Bi yazı ss görmüştüm dayının biri bir kadına şöyle yazmış "çabuk *mını at işim gücüm var"Özelama o şekilde dikkat çekmişim. Zaten de hep olgunluğuma hayran olduğunu söyler. Abaza gibi yaklaşsam tek gecelik bile şansım olmayacaktı
Nude atmayacaksan sırayı meşgul etmeBi yazı ss görmüştüm dayının biri bir kadına şöyle yazmış "çabuk *mını at işim gücüm var"
Seriiiiiii nude getirin dayıma
yaaa olabilir bu gayet normal ben buna biraz benzer bir durum yaşadım ve amacıma ulaştımm imkansız değil hiç bir şey :)Youtube da karsima bir anda cikti.Videolari o kadar guzel ki ayrıca sesi de cok etkileyici.1k abonesi var hemen instadan mesaj attim.Ama dönüp donmeyecegini bilmiyorum.Cok etkilendim cidden ya napaiyim hanimlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?