- 12 Ağustos 2013
- 669
- 3.254
- 313
- Konu Sahibi VanessaRinki
-
En beğendiğin ünlü kim,çok merak ettim bunuAdamların yüz hatları ergenlikten çıkamamışsa suç benim mi.
Aşırı…çok yakışıklıydı..Allah sahibine bağışlasın.
En beğendiğin ünlü kim,çok merak ettim bunu.
Yani tip,boy,pos falan beğendiğin biri yok bu anlamdaHikaye içindeki role uyum vb diye bakıyorum genelde oyunculara. O yüzden şu oyuncu veya şu ünlü diyebileceğim kimse yok.
Yani tip,boy,pos falan beğendiğin biri yok bu anlamda?
Yenur omega 5@yenGEnC Marlon Teixeira
Ayılana gazoz bayılana limon dırırım rımbunlar
Kız naptın…bunlar
Benim de kanalım var ve böyle mesajlar geliyor. O kadar rahatsız oluyorum ki! Hele sevgilisi falan varsa onda çok rahatsız olurdu eminimYoutube da karsima bir anda cikti.Videolari o kadar guzel ki ayrıca sesi de cok etkileyici.1k abonesi var hemen instadan mesaj attim.Ama dönüp donmeyecegini bilmiyorum.Cok etkilendim cidden ya napaiyim hanimlar
Sen gerçekten söylediğin okulda okuyor musun, zihinsel yapın buna müsait gibi değil hiç. Bizim safçana dediğimiz insanlar gibi bir muhakeme yeteneğin var. Şuraya açtığın konulara yapılan yorumlardan azıcık ders çıkarabilmiş olsan yine olgunlaşırdın. Sende tık yok
Büyük ihtimalle numara yapıyor tek konusu gerçek değilSen gerçekten söylediğin okulda okuyor musun, zihinsel yapın buna müsait gibi değil hiç. Bizim safçana dediğimiz insanlar gibi bir muhakeme yeteneğin var. Şuraya açtığın konulara yapılan yorumlardan azıcık ders çıkarabilmiş olsan yine olgunlaşırdın. Sende tık yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?