- 20 Ocak 2010
- 48.704
- 188.038
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi VanessaRinki
-
Ben evliyim zaten bebeyimHahah yakın bir kız arkadaşım da beğendiği bir futbolcu için aynı şeyi söylemişti, şimdi o futbolcuyla evli ve 2. Çocuğuna hamile olması dışında sorun yok :) isim vermeyeyim adam tanınmış biri
Ayol 1k abonesi olan gunde 1 mesaj mi alirKiz bu mesajlar ne sen kendini mi sasirdin boyle yazilir mizaten 1k abonesi olan kac tanecik mesaj aliyordur gunde bir bilemedin iki. Gormemesine imkan yok cevap vermiyorsa daha yazma bari
Tişikkirlir yorumlarda da kendini hemen belli etmişsinbasedokrasi diye bir kanal
Iste en fazla alip alacagi odur anlaminda dedim. Dediginiz gibi hic almiyor da olabilirAyol 1k abonesi olan gunde 1 mesaj mi alir
Benim 1k üzerinde. Mesaj falan gelmiyor yani
yorumlara çok güel cevaplar vermiş
alfa erkek
Feminazi falan diye kaç tane video çekmiş, kafayı kırmış sanki biraz.Baktım, çocuk bu, liseli ergen sesi resmen; sen buna milf kaçarsın.
Vanessa kim bu youtuber bak ben yaşını başını almış çoluk çocuk sahibi bir kadınım yani senin youtuber ilgi alanıma girmiyor ama cidden merak ettim böyle ayila bayıla anlattığın adam kimmişah kızlar ölüyorum ben.
cidden çok tatlı ya günledir sesini duyabilmek için videolareını izleyip duruyorum.kendisi aşırı saygılı birisi
yaptığı videolar da feminist videolar yani diğer incellerin aksine kadın düşmanlarına ağzının payını veriyor.
ve çok gizemli
Arkadas ne bitmez libido varmis.Youtube da karsima bir anda cikti.Videolari o kadar guzel ki ayrıca sesi de cok etkileyici.1k abonesi var hemen instadan mesaj attim.Ama dönüp donmeyecegini bilmiyorum.Cok etkilendim cidden ya napaiyim hanimlar
basedokrasi diye bir kanal
Vanessa kim bu youtuber bak ben yaşını başını almış çoluk çocuk sahibi bir kadınım yani senin youtuber ilgi alanıma girmiyor ama cidden merak ettim böyle ayila bayıla anlattığın adam kimmiş
Edit: Aradaki mesajlarda varmış görmemişim simdi baktım. İlk olarak üslubu iğrenç.
İkincisi kadın hakları ayağına kadın abartmak niyetinde olan ve bunu da çok konuşup laf kalabalıklığı yaparak gölgelemeye çalışan. Birkaç terim kullandığı için kendini entelektüel sanan bir ergenus. Üstüne basa basa kullandığı bir kelime var ki az daha telefona kusuyordum
Böylelerine de işte bizim Vanessalar düşüyor üzücü. Muhtemelen sap bi delikanlı ama bu şekilde ayılıp bayılan oldukça o da maalesef var olmaya devam edecek.Paylaşım sonrası 1-2 içeriğine baktım ; adamın izleyici sayısını arttırmaya değmez diyorum.
Canisi sana herkes normal nefes alsın yeterhanımlar siz iyi misiniz?
adam gayet normal birisi
Erkeaagina laf soyletme boyle aferin venessa.hanımlar siz iyi misiniz?
adam gayet normal birisi
Sevgilileri olmadigi gibi okulu da yok ama biz bozmuyoruz hic dkkdkdkdjHer gördüğünüze aşık oluyorsunuz.Bunlara kafa yoracağınıza derslerinize çalışıp biran önce okulu bitirip hayata atılın yeter yani.
hanımlar siz iyi misiniz?
adam gayet normal birisi
Staj için yer arıyordu okuyor sandımSevgilileri olmadigi gibi okulu da yok ama biz bozmuyoruz hic dkkdkdkdj
Sadece sesini duydugun bi adamın normal olabildigine nasıl eminsin?hanımlar siz iyi misiniz?
adam gayet normal birisi
hanımlar siz iyi misiniz?
adam gayet normal birisi
Kendine verdigi deger seviyesi...Ne alfası yahu adam kadın düşmanıVideoyu açtım altında dimdrekt misojini içeriyor yazıyor açıklamada Bu ergen arkadaş kadın düşmanı olduğunu açık açık yazmış deli misin divane misin vanesa, kadınlara hakaretler eden biriyle neden olmak istiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?