- 9 Ekim 2020
- 842
- 1.091
- 63
- Konu Sahibi VanessaRinki
-
yorumlara çok güel cevaplar vermişAllam yarabbimtam ergen sesi evet güzel konuşuyor ama görmediği birine aşık olmak öf valla sıktı gerçekten
ay dinleyemedim ben gıyır gıyır aynı tonda konuşan insanlara tahammül edemiyorum
Alfa mı erkekyorumlara çok güel cevaplar vermiş
alfa erkek
abla beni affetTekrardan yorum yok diyorum
İşveren olsam seni asgari ücretle bile işe almam. Neden diye sorma sakınyorumlara çok güel cevaplar vermiş
alfa erkek
Sonunda sende doğru yolu buldun dimi bu akıllanmaz ama hala koruyan çok bunuİşveren olsam seni asgari ücretle bile işe almam. Neden diye sorma sakın
Kuzum o adamın nesini beğeniyorsunuz anlamadım gitti ? at hırsızı kendisini gece görse yolunu değiştirir çünkü…Bende 365 deki massimodan etkileniyorum ama işte naparsın bana bakmiyor
Neyini derken neyse hiç oralara girmeyelim zevkler renkler deyip gecelimKuzum o adamın nesini beğeniyorsunuz anlamadım gitti ? at hırsızı kendisini gece görse yolunu değiştirir çünkü…
Biz at hırsızı seviyoz. Benim koca mesela, memleketinde bile polis çevirip kimlik soruyor.Kuzum o adamın nesini beğeniyorsunuz anlamadım gitti ? at hırsızı kendisini gece görse yolunu değiştirir çünkü…
Yolda görse yolunu değiştirir puhhahahahBiz at hırsızı seviyoz. Benim koca mesela, memleketinde bile polis çevirip kimlik soruyor.
Baktım, çocuk bu, liseli ergen sesi resmen; sen buna milf kaçarsın.basedokrasi diye bir kanal
Takipçi mi arttırmaya çalışıyorsun buradanbasedokrasi diye bir kanal
Kahkaha attım.Biz at hırsızı seviyoz. Benim koca mesela, memleketinde bile polis çevirip kimlik soruyor.
14 yaşında değilim demişBaktım, çocuk bu, liseli ergen sesi resmen; sen buna milf kaçarsın.
Uzun boylu, hafif kaslı ben de severim ama bu adamı hiç gözüm tutmuyorYolda görse yolunu değiştirir puhhahahahöyle boy pos birini görcemde gidene kadar ardindan bakmicam
yorumlara çok güel cevaplar vermiş
alfa erkek
Nasılsın derse "bekarım"de görüşmeyi teklif ederse mutlaka gelinlikle git,ne içersin derse de "aşk şarabı"de. O iş tamam.Youtube da karsima bir anda cikti.Videolari o kadar guzel ki ayrıca sesi de cok etkileyici.1k abonesi var hemen instadan mesaj attim.Ama dönüp donmeyecegini bilmiyorum.Cok etkilendim cidden ya napaiyim hanimlar
Evlenmicez zaten uzaktan iç çekiyoruz beni beğendide sankiUzun boylu, hafif kaslı ben de severim ama bu adamı hiç gözüm tutmuyor
Hahah yakın bir kız arkadaşım da beğendiği bir futbolcu için aynı şeyi söylemişti, şimdi o futbolcuyla evli ve 2. Çocuğuna hamile olması dışında sorun yok :) isim vermeyeyim adam tanınmış biriEvlenmicez zaten uzaktan iç çekiyoruz beni beğendide sanki
Hahah yakın bir kız arkadaşım da beğendiği bir futbolcu için aynı şeyi söylemişti, şimdi o futbolcuyla evli ve 2. Çocuğuna hamile olması dışında sorun yok :) isim vermeyeyim adam tanınmış biri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?