- 11 Ocak 2024
- 395
- 720
- 18
- 37
- Konu Sahibi disardayagmurvar
-
Ay bayıl bir de istersenArkadaşlar biriyle konuşuyoruz. Oje sürmüştüm ellerimi çekip attım. Çok güzel olmuş dedi. Sonra da hafif yükseldim ellerine dedi. Bu kötü bir şey mi? 2 haftadır her gün konuşuyoruz hiç böyle cinsellik çağrışımı yapan bir şey söylememişti. Biraz moralim bozuldu. Perşembe günü yüzyüze görüşeceğiz sizce görüşmeden önce niyetini mi belli etti?
Arkadaşlar biriyle konuşuyoruz. Oje sürmüştüm ellerimi çekip attım. Çok güzel olmuş dedi. Sonra da hafif yükseldim ellerine dedi. Bu kötü bir şey mi? 2 haftadır her gün konuşuyoruz hiç böyle cinsellik çağrışımı yapan bir şey söylememişti. Biraz moralim bozuldu. Perşembe günü yüzyüze görüşeceğiz sizce görüşmeden önce niyetini mi belli etti?
Uzatmadı ve ilk kez oldu zatenUzatmadıysa sorun yok. Tatlı flört etmek istemiştir.
Ama sürekli üzerinde duruyorsa terslik vardır.
Bulustunuz muUzatmadı ve ilk kez oldu zaten
yarın akşamBulustunuz mu
Recep İvedik tabiriyle sana kabaran bi şeyler varArkadaşlar biriyle konuşuyoruz. Oje sürmüştüm ellerimi çekip attım. Çok güzel olmuş dedi. Sonra da hafif yükseldim ellerine dedi. Bu kötü bir şey mi? 2 haftadır her gün konuşuyoruz hiç böyle cinsellik çağrışımı yapan bir şey söylememişti. Biraz moralim bozuldu. Perşembe günü yüzyüze görüşeceğiz sizce görüşmeden önce niyetini mi belli etti?
Yukseldim kimesinin nirden fazla karsiligi var .Arkadaşlar biriyle konuşuyoruz. Oje sürmüştüm ellerimi çekip attım. Çok güzel olmuş dedi. Sonra da hafif yükseldim ellerine dedi. Bu kötü bir şey mi? 2 haftadır her gün konuşuyoruz hiç böyle cinsellik çağrışımı yapan bir şey söylememişti. Biraz moralim bozuldu. Perşembe günü yüzyüze görüşeceğiz sizce görüşmeden önce niyetini mi belli etti?
eeeY
yarın akşamAllahım burayı olumlu haberlerle güncellemeyi nasip et
Erekte oldum demekArkadaşlar biriyle konuşuyoruz. Oje sürmüştüm ellerimi çekip attım. Çok güzel olmuş dedi. Sonra da hafif yükseldim ellerine dedi. Bu kötü bir şey mi? 2 haftadır her gün konuşuyoruz hiç böyle cinsellik çağrışımı yapan bir şey söylememişti. Biraz moralim bozuldu. Perşembe günü yüzyüze görüşeceğiz sizce görüşmeden önce niyetini mi belli etti?
Beklediğim gibi geçmedi. Aslında hiçbi sorun yok. Çok iyi düzgün birisi. Ama bu sefer de ben YÜKSELMEDİMeee
girip de neden yazmadınız merak ettik ayol :)
Hayır hiç öyle bir şey yok. Aslında sonradan okuyunca o anlamda demediğini çok net anladım. Ama o an daha önceki yaşadıklarımdan dolayı sanırım aşırı tepki verdim.Konu sahibi, dün yüz yüze buluşmuş olmalısınız.
Tespit ettiniz mi yüksekliği?
Tümsekliğe rastladınız mı?
Sizin adınıza sevindim, abazan davranmamış bu durumdaHayır hiç öyle bir şey yok. Aslında sonradan okuyunca o anlamda demediğini çok net anladım. Ama o an daha önceki yaşadıklarımdan dolayı sanırım aşırı tepki verdim.
Yok abazan değil ama bilmiyorum bi şeyler olmadı işteSizin adınıza sevindim, abazan davranmamış bu durumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?