Yükseldim ne demek?

Sadece cinsellik düşünen biriyle de görüşmem yani. Bu yüzden böyle birisi mi acaba diye düşündüm bundan rahatsız oldum
Temsili İstanbul'dan Van'a 1500 km ( tam rakam 1521,9 km ) yol yapmayı göze alan bu adam sizin şehrinizde kaç gün kalacak ? Kalacağı yeri siz mi karşılayacaksınız ?

Hislerime tercüman oldunuz. Neden bazı şeyler hala bizde aşırı derecede tabu. 30 yaşında adammış herhalde cinsel bir beklentisi olacak karşısındaki insandan. Ondan sonra nişanlıyken uzaktık evlenince düzelir sandım ama ayda bir birlikte oluyoruz tarzı konular açılıyor.

attığın ss'te bi tık manipüle etmeye çalışmış, sen tepki gösterince de uzatmayıp alttan almış
en azından bundan sonra langır lungur konuşmaması gerektiğini anlamışa benziyor

Temsili İstanbul'dan Van'a 1500 km ( tam rakam 1521,9 km ) yol yapmayı göze alan bu adam sizin şehrinizde kaç gün kalacak ? Kalacağı yeri siz mi karşılayacaksınız ?
aa şimdi iş değişti
uzaktan geliyorsa pastanede el ele tutuşmaya gelmeyecektir koca herif
bana da antalyadan yazan bi çocuk var mesela
efendi düzgün birine benziyor, işi gücü de yerinde
ben izmirdeyim, yanıma gelebileceğinden bahsetti geçenlerde
ama biliyorum ki 30+ yaş üstü bi erkek antalyadan izmire gelirse bunu cinselliksiz geçirmek istemez
zerre cinsellik iması olmadı ama ben default olarak bunun farkındayım zaten

Doğru ama insan tedirgin oluyor işte. Henüz tam tanımadığım için

Neden düzgün bir ilişki istiyor olamaz mı? Benimle ilişkiye başlamak için yüzyüze gelmemiz gerektiğini biliyor. Her şey güzel gidiyor sadece yüzyüze gelemedik. O da boşluğu değerlendirip gelmek istedi.

O sırada istanbul'da anadolu yakasında oturup, avrupa yakasında sevgili yapınca perişan olan ben.

El fetişisti Ele yükseleni de duymuş olduk niyetini bilemem ama.normal olmadığı kesin

düzgün ilişki cinselliğin hiç olmadığı bir ilişki değildir .

Daha önceden hiçbir tanışıklık yokken, internet üzerinden konuşup bir anda 1500 km ( Temsili İstanbul'dan Van'a ) yol yapmak size mantıklı geliyor mu ? Bu mesafeler arası harcanacak yol parası, konaklama ve yeme - içme giderleri çok ciddi bir rakam demek.

Düzgün ilişki deseniz, bu kadar uzak bir mesafede nasıl düzgün bir ilişki olacak ?

İki hafta boyunca her gün konuştuk. Görüntülü de konuştuk. Her şey iyi gitti. Bi şeylere başlamak için de yüzyüze gelmemiz lazım. İkimiz de aynı memleketteniz. Ben de onun yaşadığı şehire sürekli gidip geliyorum zaten. Neden olmasın ki?

Koyduğu emoji, “hafifçe” yükselmesi, tam tahmin ettiğimiz gibi bence.
Bi de koca bir paragraf gaslightinge maruz kalmışsınız.
Yani evet onu kast ettim demeyecekti.
Bence tavrınızı iyi koymuşsunuz. Eğer niyeti farklıysa anlarsınız zaten bu mesajınızdan sonra. Araya mesafe koyup muhabbeti kesebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…